Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

"Kahvel"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kes Kahvlit jälgind on ehk ära tabanud, et on mõned teemad mida Võrno ja Aarma ei jaga. Ja üks neist teemadest on sport. Tundus, et ta üritas vägagi selle asja võimalikult kiiresti ühele poole saada. Mis siin salata ta on osav teemat juhtima nii nagu tal endal hea on.

Kommentaar

See "Kahvel" kujunes suht mõtetuks,yeemast mindi mööda.Samas ütles ka Võrno enne et ärme räägi sellist juttu a´la."ment on loll,mina tark".Oma välimusega saavutasime seda mida taotlesime..Tavavaataja ju ei jaga millised need Fännid on ja ajakirjandus on püüdnud maalida meist koletist.Peale selle ei andnud me võimalust teemast kõrvale kalduda ja rääkida riietusest.Ootamatu oli Pohlaku kaasamine. ja jutu veeretamine kevadepeale..Ise ei ole selle " Kahvliga" rahul.
      P.S.Mis puutub nendesse kes kirjutavad et neid ei koti ei meie tribüün ega meie kokkulepped ,vastan mind ei koti ka teised inimesed kes statal viibivad.Las teevad mis tahavad.Meie esindame Fännisektorit ja kui meid on varsti nii palju et kõik kes tahavad olla fännisektoris ja respekteerivad meie otsuseid siis küsime endale tribüüne juurde.Niikauaks sõbrake võid sa kas või pihku peksta seal tribüünil kui soovid ,ära meie toetusele looda.Meil veel endalgi mitmed ebakõlad lahendamatta.
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Jah, eks ta väike pettumus oli küll ja võibolla tõesti oli selles oma osa Võrnol, kes nagu eriti teemasse süüvida ei viitsinud.
        Põhjus, miks Võrno vist asjaga ruttu ühele poole tahtis saada, oli kõrval toimuv strip-pokker.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

VILKA!!

[quote]Orginally posted by lell

Muidu normaalne jutt aga...

Orginally posted by jots

* Ümarlaud: fännid, politsei&turvamehed, EJL - paneme reeglid paika ja kõik peavad nendest kinni ka praegu nn \"väljaspool seadust\" olevad politseinikud.

Kuidas Sa seda ette kujutad. Et Sina võtad oma viis sõpra kaasa ja lähed siis Pohlaku ning mentidega ühise laua taha
          kohvi jooma ? Ja, et siis sellega esindad kogu Eesti rahvast ning lubad, et \"meie\" fännid oleme nüüd korraikud ?

Bullshit. Igaühel peaks olema niipalju mõistust peas, et ise aru saada, mida võib staadionil teha, mida mitte.[/quo

Kle lell!!!

MIks sa arvad,et Pohlak ei taha ümarlauda teha?Flora Kasastani mängu ajal kui toimus boikott ja kohal oli käputäis fänne kes panid SELLE ILUSA PLAGU ülesse ´.Juhuslikul oli mina üks neist.Sama mängu aeg oli meie vahel ka jutu ajamine.Selle käigus lepiti meie ja hr.Pohlaku vahel kokku,et kodanik Pohlak võtab kahe nädala jooksul PaPaga ühendust ja lepib kokku ümarlaua osas.Sellest võtaks osa:fännide esindajad,EJL esindajad,Flora esindajad,po LITS ei esindajad ja ESSi esindajad.Ühe sõnaga Pohlakul on veel nädal aeaga aega.Meest sõnast,härga sarvest.Saame näha.

Aga Kahvli lõik oli nõrk küll.Kes asjaga täpselt kursis pole võisid kindlasti arvata,et mida need mehed seal jahuvad.

Samas suured vabandused,et korraldasime kodanik yheksaga siin eile väikse läbu.Proovin edaspidi sellistest asjadest hoiduda.
          Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Sorry, jälle offtopic aga....

Orginally posted by kolmteist

Kle lell!!!

MIks sa arvad,et Pohlak ei taha ümarlauda teha?Flora Kasastani mängu ajal kui toimus boikott ja kohal oli käputäis fänne kes panid SELLE ILUSA PLAGU ülesse ´.Juhuslikul oli mina üks neist.Sama mängu aeg oli meie vahel ka jutu ajamine.Selle käigus lepiti meie ja hr.Pohlaku vahel kokku,et kodanik Pohlak võtab kahe nädala jooksul PaPaga ühendust ja lepib kokku ümarlaua osas.Sellest võtaks osa:fännide esindajad,EJL esindajad,Flora esindajad,po LITS ei esindajad ja ESSi esindajad.Ühe sõnaga Pohlakul on veel nädal aeaga aega.Meest sõnast,härga sarvest.Saame näha.

Aga Kahvli lõik oli nõrk küll.Kes asjaga täpselt kursis pole võisid kindlasti arvata,et mida need mehed seal jahuvad.

Samas suured vabandused,et korraldasime kodanik yheksaga siin eile väikse läbu.Proovin edaspidi sellistest asjadest hoiduda.
            Said mu postitusest valesti aru. Ma ei pidanud silmas seda kas EJL esindaja (Pohlak) tahab/ei taha fännide esindajatega kokku saada, vaid seda kas need nn. fännide liidrid esindavad seal kogu Lillekülas istuvat rahavst või ?!

Aga niipalju kui see Kosk üritas mulle selgeks teha, hakkab kokkulepitav kehtima ainult Fännidele, nii et muu rahvas (vännid) võib teha, mida tahab. jne.

Vänn

Kommentaar

Orginally posted by yheksaKes Kahvlit jälgind on ehk ära tabanud, et on mõned teemad mida Võrno ja Aarma ei jaga. Ja üks neist teemadest on sport. Tundus, et ta üritas vägagi selle asja võimalikult kiiresti ühele poole saada. Mis siin salata ta on osav teemat juhtima nii nagu tal endal hea on.
              Põhjus: härrad Aarma ja Võrno on saatejuhid. Nad ei ole saate tegijad. Kahvel on üks neist mõnest saatest Eestis, kus kasutatakse saatejuhte, kuid tegeliku töö - külaliste kutsumine, küsimuste valmis kirjutamine (ja Võrno ning Aarma kätte andmine) teevad ära toimetajad. Kahvlil on toimetajaid vist kolm, kuid neid sägasid ei manita kunagi.

Seega - Võrno ja Aarma ülesanne on tekti maha lugeda ning ilus välja näha. Seetõttu kannatab ka saate kvaliteet. Vaadake parem Pealtnägijat. Kõik.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Said mu postitusest valesti aru. Ma ei pidanud silmas seda kas EJL esindaja (Pohlak) tahab/ei taha fännide esindajatega kokku saada, vaid seda kas need nn. fännide liidrid esindavad seal kogu Lillekülas istuvat rahavst või ?!

Aga niipalju kui see Kosk üritas mulle selgeks teha, hakkab kokkulepitav kehtima ainult Fännidele, nii et muu rahvas (vännid) võib teha, mida tahab. jne.
                Kõik saavad kõigest valesti aru Põhimõtteliselt on kokkusaamine vajalik selleks, et kindlaks teha mida inimesed (sealhulgas fännid) staadionil teha võivad (kuidas kaasaelada on lubatud).
                Asi pole selles, et PaPa läheb kohtumisele ja hakkab läbi suruma varianti, et ainult otsatribüünil on suitsetamine lubatud (või vastupidi).
                Tavainimesi ei peaks see asi üldse eriti puudutama, sest ülejäänud tribüünidel istub rahvas rahulikult maas, teeb värava puhul: "jee". Plaksutab käsi, hõikab paar korda Eesti-Eesti ja kõik.
                Kõne alla tulevad sellised küsimused, kas inimene võib nonstop Eesti-Eesti karjuda, kas inimene võib kommenteerida kohtuniku otsuseid ja oma rahulolematus vilistades väljendada.
                Vännil pole sellest, mida fännid ümarlauas saavutada püüavad sooja ega külma, nende elutegevust staadionil see ei mõjuta.

Lõpetuseks näide. Kui traktorist Fedja sõidab traktoriga ja lepib ennem töökojas kokku, et masinast päris viimast välja ei pigista ja rallitama ei hakka, siis traktorist Fedja sõbral Igoril, kes ronib traktori peal pole sooja ega külma, kas Fedja sõidab 60 kmh või 55 kmh.
                Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

Orginally posted by jots

Kõik saavad kõigest valesti aru Põhimõtteliselt on kokkusaamine vajalik selleks, et kindlaks teha mida inimesed (sealhulgas fännid) staadionil teha võivad (kuidas kaasaelada on lubatud).
                  Asi pole selles, et PaPa läheb kohtumisele ja hakkab läbi suruma varianti, et ainult otsatribüünil on suitsetamine lubatud (või vastupidi).
                  Tavainimesi ei peaks see asi üldse eriti puudutama, sest ülejäänud tribüünidel istub rahvas rahulikult maas, teeb värava puhul: "jee". Plaksutab käsi, hõikab paar korda Eesti-Eesti ja kõik.
                  Kõne alla tulevad sellised küsimused, kas inimene võib nonstop Eesti-Eesti karjuda, kas inimene võib kommenteerida kohtuniku otsuseid ja oma rahulolematus vilistades väljendada.
                  Vännil pole sellest, mida fännid ümarlauas saavutada püüavad sooja ega külma, nende elutegevust staadionil see ei mõjuta.

Lõpetuseks näide. Kui traktorist Fedja sõidab traktoriga ja lepib ennem töökojas kokku, et masinast päris viimast välja ei pigista ja rallitama ei hakka, siis traktorist Fedja sõbral Igoril, kes ronib traktori peal pole sooja ega külma, kas Fedja sõidab 60 kmh või 55 kmh.
                  Selge. Offtopic closed.
                  Vänn

Kommentaar

Whatever. Aga kui minule, kes üldjuhul ei istu seal nn. fännisektoris tuleb mingi turva ütlema, et \\\"sorri vaan, leppisime fännide liidritega kokku, et enam staadionil suitsu ei tee\\\" no siis anna andeks, kui mind mingid fännid ja liidrid eriti ei k**i.
                    Lihtsalt täpsustus. Nagu seadused ütlevad, staadionil suitsetamine on keelatud. Kasahstani mängus rakendati seda seadus ainult fännide puhul. Et siis põhimõtteliselt vaatasid mängu inimesed ja alama klassi loomad - fännid.
                    Ümarlauas ei keelata asju ära vaid võideldakse õigusi juurde - või vähemalt nõutakse, et kedagi ei represseerita. Mina igatahes kavatsen järgmine mäng jalutada mööda staadionit ringi - teha pilti kõikidest suitsuga prominentidest, turvameestest ja politseinikest.

PS. Selle postituse tegin iseendale, et asja lõpuni selgeks rääkida - iseendale.
                    Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

See, et suitsetamine avalikes kohtades keelatud on, on väga normaalne. See, et ühed saavad karistada, aga teised mitte, väga ebanormaalne.
                      Et suitsetajatel oleks võimalik ka staadionil suitsetada, tuleb neile spetsiaalne ruum ehitada. Ilmselt tehakse staadionile mingi putka, kus saab koni imeda.

Kommentaar

Maha magasin.Ausalt. Kui üles ärkasin, nägin kuidas kolm paljast austusväärset sportlast ja noort isa kellegi palja tädiga kaarte mängisid. Kuidagi piinlik oli, läksin tagasi magama.

Kommentaar

mina jälle espetsiaal vaatasin Kahvlit. sisuga polnud rahul, aga saavutus, et lõik toimus.
                          ise olen teile ilmselt vänn. põhjus lihtne, käin vutti koos poegadega vaatamas ... samas käin ma vaatamas ka Levadiaid, TVMK-d, Transi ja teisi. nendel mängudel ma teid vist naljalt ei näe. ja eesti keel on ka endiselt korralikult suus

Kommentaar

Orginally posted by willane

mina jälle espetsiaal vaatasin Kahvlit. sisuga polnud rahul, aga saavutus, et lõik toimus.
                            ise olen teile ilmselt vänn. põhjus lihtne, käin vutti koos poegadega vaatamas ... samas käin ma vaatamas ka Levadiaid, TVMK-d, Transi ja teisi. nendel mängudel ma teid vist naljalt ei näe. ja eesti keel on ka endiselt korralikult suus
                            Ei usu et vänn oled ja pojad ei tohixki fännisektoris olla ui nad pris väiksed on, ei tea mis veel juthub, aga aretad neile ju fänni jooni sisse

Kommentaar

See, et Kahvlisse tuli ka Pohlak oli üllatus jah. Vana ju istus enamiku aja niisama, paar lauset poetas. Aga no shest on põhiline, mees hoolib ka Eesti fännidest. Hea, et miilitsat sõimama ei hakatud, pandi lihtsalt paika - miilits ei ole veel sellisel tasemel nagu fännid, aga küll nad arenevad.
                              Mis veel öelda - mind häirib see nn fännide-vännide vastandamisjama. Mõttetu möla, loomulikult on vanad toetajad erilises seisuses, toetades koondist juba siis kui koondist tüüris Hr.Piir. Aga ei ole mõtet seda nii palju esile tõsta, kes asja sees on olnud, tunnetavad seda vahet niikuinii ja kes ei ole nö asja sees olnud ei saa niikuinii aru. Ühesõnaga, pole mõtet hakata fännide vahel vaenu õhutama ala mina olen rohkem fänn kui sina, see on tobe. Olgem ikka üks suur löögirusikas.
                              Armastan jalgpalli.
                              Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Orginally posted by EdsonMis veel öelda - mind häirib see nn fännide-vännide vastandamisjama. Mõttetu möla, loomulikult on vanad toetajad erilises seisuses, toetades koondist juba siis kui koondist tüüris Hr.Piir. Aga ei ole mõtet seda nii palju esile tõsta, kes asja sees on olnud, tunnetavad seda vahet niikuinii ja kes ei ole nö asja sees olnud ei saa niikuinii aru.
                                Minu arvamus tegelikult sama, kuid ainuke erinevus on selles, et minu arust on selle vastanduse toonus nö. uus generatsioon - ehk need, kes on vaatamisega ühinenud viimase (kahe) aasta jooksul. Enne seda sellist selget vastandamist polnud - nüüd järsku on.

Huvitav.

Igatahes - kui toetad Eestit, siis sellest minu jaoks piisab.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X