Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Valgevene

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Martin edu sulle homseks !

http://www.rate.ee/show.php?id=9594176

Kommentaar

Kus asuvad Valgevene U21 kooseisu nimed?

Kommentaar

Üks amatöör küsimus, kes on Eesti koondise kolmas väravavaht, on üldse sllist asja?!
        Küsin, kuna ma ei mõista, miks ei saa koondise eest enam üldse mängida Kaalma, minu arust oli ta EMV küll sellel aastal PARIM väravavaht, mida näitab ka statistika.

Kommentaar

Homse mängu poolajal toimub Eesti noorte meistrivõitsluste autasustamine, 92 ja 90 sündinud noormehed

Kommentaar

kaks meeskonda (flora 90 ja 92), kes loovutasid trooni (H)

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
              Väidetavalt etendas Borat oma ohvrite püüdmisel ka Valgevene ajakirjaniku osa, kuna Kasahstan on juba ameeriklastele suht tuttav ja kahtlane...
              ma ei tea,kas pijpers ja kivisild ka antud filmi näinud on,soovitaks...;=)
              Kapten Trumm

Kommentaar

Kas keegi ei saaks seda õhtust kokkuvõtet arvutisse orgunnida ja siis seda mingi aeg jagada?
                Ma kardan, et ma ei pääse ligi ei telekale ega staadionile, tänu mõningatele kohustustele.
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                  Kas keegi ei saaks seda õhtust kokkuvõtet arvutisse orgunnida ja siis seda mingi aeg jagada?
                  Ma kardan, et ma ei pääse ligi ei telekale ega staadionile, tänu mõningatele kohustustele.
                  Ju ma ikka saan, kui Elioni ühendus paska panema ei hakka.

Kommentaar

Ja nüüd staadionile
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

vs

Viimaste aastate novembrikuised mängud pole just väga õnnelikuks osutunud ja ega ausaltöeldes ei luba tänavused tulemused ning mängud midagi väga ilusat loota - seda siis nii resultaadi kui ka mängupildi osas. Fännidel saab tõenäoliselt "põnev" olema. Loodan, et eksin. Seda eriti just nende mitte väga paljude pärast, kes ikkagi staadionile lähevad...

Kommentaar

18:00 Aktuaalne kaamera
                        18:15 Puutepunkt*
                        18:45 Aktuaalne kaamera (vene keeles)
                        19:05 Armastuse adjutandid, 50
                        19:35 Osoon
                        -----
                        Selline tüng ootas mind siis täna õhtul ees. Staadionile ka enam ei jõua. Ei tuld selle pealegi, et ennem kontrollida. Ei usu mina, et pooleteistkuune etteteatamine nii suurte ülekandekogemustega televisioonile nagu ETV üle jõu käib. Samuti ei usu ka et see eelarvesse erilise augu lööb. Kokkuvõtte jaoks peab tehnilise personali niikuinii sinna ajama. Anna nüüd ülekandebuss ka kaasa ja ongi asi vask. Pigem on asi prioriteetides. Keegi võiks mulle veelkord meelde tuletada miks ma makse maksan.

Kommentaar

Ka mind tabas see üllatus aga hommikul, kuid ikkagi ei saa minna. Lohutas aga see:

23:00 Jalgpalli sõpruskohtumine Eesti - Valgevene. Videokokkuvõte

Kommentaar

no tra 3 minti juba mängitud, aga flora lehel pole ikka veel mängu realajas ja kuskil koosseise ka pole veel üleval
                            Algselt postitas budulojus
                            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Mingit streami ka pole?

Kommentaar

olemas ju, ja oli seda mõni minut enne 6-t.

Kommentaar

Working...
                                X