Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sloveenia vs Eesti 07.02.07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
    Vastupidi ikka oli. Nägin ise seda live-s. Portude kollkipper pareeris mitu tsehhide lööki.
    kle jah, sorri vaarinfo eest mul siin pennaldega koos toimus kokkamine koogis, nii et ehk annate andeks
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Jah, mainisin just hiljuti, et mul pole mängust Sloveeniaga midagi positiivset meenutada (tegelt Poomi etteasted meeldisid mulle), ent siiski ei lasku ma sõprusmängude järel sellele tasemele, et Jellet kuidagi süüdistama hakata.

Ammu on juba selge, et Eesti kasutab sõprusmängusid eksperimenteerimiseks ning pahuraks luban endal muutuda vaid siis, kui valikmängudes halba mängu ja veel halvemaid tulemusi näitame.

Eks ta ole, et enamusel poolehoidjaist võib jääda teistsugune mulje, kuid need mängud olid ju 100% harjutamiseks ning mul on hea meel, et mängus Sloveenia vastu olid vastaste standardolukorrad meie jaoks üldiselt suht ohutud, ehk siis eelmisest mängust oli juba midagi õpitud.

Lisaks sellele toimusid need mängud pärast pikka puhkust ja mul on tõsiselt hea meel, et need toimusid. Muidu saaksime märtsis masendavalt ja pika puuga.
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
        jumal tänatud et ma eesti koondise (loe karviku koondise) fänn enam pole
        kaua sa halad igal pool ühte ja sama asja? me oleme ammu aru saanud et sulle ei meeldi karvik eks. karvik on süüdi ka selles et sa lotoga ei võida selles olen jumala kindel

tõeline fänn oled ka kui jätad miskise mõtetu asja pärast fännamise pooleli, tõelised fännid on nii heas kui halvas oma klubi/riigi toetajad edasi

Kommentaar

avastasin, et mõlemad poolajad dataneti FTPs üleval.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
          X