Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    No ma ei tea. ma ka nagu Eesti korvpallikoondise fänn pole, aga ikka olen nende poolt kui nad mängivad. samuti ma ei aja vahet pidamata suust välja paska kui sitt ikka tegelikult see koondis on.

Maailm on kummaline.
    Ei lähe, ja võtan su arvamust arvesse ja ma ei räägi koguaeg kui sitt see koondises on vaid et kes seal ei ole ja kes ei tohiks olla, ok off-topic juba

Kommentaar

Plaan minna Pärnusse laupäeval ja kas keegi hea inimene oskab öelda, mis pubi või baar Pärnus mängu näitab? Või vähemalt äkki oskab keegi öelda, mis baar või pubi seda kõige suurema tõenäosusega teha võib, eks ma saan siis ise edasi uurida.. lihtsalt ei teagi kohe, kust pihta hakata küsimisega ja siis mõtlesin, et äkki siin on mõned targad inimesed... äkki seal mingi nn jalgpallibaar või midagi...
      päikest!

Kommentaar

Algselt postitas Tafkin Vaata postitust
        Plaan minna Pärnusse laupäeval ja kas keegi hea inimene oskab öelda, mis pubi või baar Pärnus mängu näitab? päikest!

Viies Villem, Kuninga 11, tel. 4427999
        parim pubi Pärnus jalgpalli vaatamiseks (piisavalt telekaid jne.)
        Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Täna sai veel EJL-ist pileteid osta. Ma ei tea kaua see veel võimalik on aga hommiku poole veel sai. Kiirustage, piletita ärkajad.
          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

heheee, tunnistage üles, kellel püksid püüli sõeluvad ja kes olid need kaks hurmavat noormeest, kes 10 minutit tagasi homsed piletid välja võtsid ning check ini ära tegid - põhjendusega, et lennukid on ülebookitud.

londonis nääme siis!
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

See EJL on ikka üks suur kolhoos. Läksin täna oma piletile sinna Ale kokile järgi. Esiteks pole neil väljas kuskil silti, et roni sellest trepist üles ja seal ongi see asutus. Õnneks aitas hädast välja telefonikõne sõbrale. Selline tunne jäi, et nad müüvad seal salavaiina ja selle asukohta teavad ainult püsikunded.

Marssisime siis lõpuks sellesse asutusse sisse ja ohhh imet küll, Kadri, kes neid pileteid jagab on lõunal. paluti siis oodata 10-15 minutit. Sellest 10-15 minutist sai sujuvalt pool tundi. Krt, saan aru, et neile seal mõtlemise eest ei maksta. Kuigi niipalju oleks nad võinud küll terha, et siis seda Kadrikest asendab keegi lõuna ajal. Vaata ja imesta, kolhoos mis kolhoos.

Maailm on kummaline.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Piirojal siis jälle ei vea...

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  See EJL on ikka üks suur kolhoos. Läksin täna oma piletile sinna Ale kokile järgi. Esiteks pole neil väljas kuskil silti, et roni sellest trepist üles ja seal ongi see asutus. Õnneks aitas hädast välja telefonikõne sõbrale. Selline tunne jäi, et nad müüvad seal salavaiina ja selle asukohta teavad ainult püsikunded.

Maailm on kummaline.
                  Eks ta ole, aga salavaiina? Mis see veel on?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                    Eks ta ole, aga salavaiina? Mis see veel on?
                    Selline on siis jalgpalliliidu töötaja seletus probleemile.
                    Kusjuures sain ka ise täna sõbralt kõne (ja mitte Reinult), kes uuris kus jalgpalliliit asub. Asume A Le Coq Arenal on umbes sama hea kui et asume Raekoja platsil.

Kommentaar

Täna jõudis EAga koos Parmase, Padari, Saare ja Kosminaga Londonisse kümmekond tuttavat nägu. Eks suurem liikumine alga homsest.

Kommentaar

... ma ei saanüüd aru kas Piiroja siis saab mängida/ei ole vigastatud või vastupidi.... edastasin meie esimesele lööksalgale Londonis kurva teate mida AK spordist Piiroja enda suust kuulsin ja siis teen arvuti lahti ja hoplaa...ei olegi vigastatud ja et tõenäoliselt ikkagi mängib... arumaieisaamõistamaeivõi!
                        Ahjaa, kas lisaks meile 22-le on homme 11:55 lendava EasyJetiga veel foorumlastest fännigrupeeringuid Londonisse tulemas? Seltsis segasem või nii + seeet meil transfeeribussis vist mõned vabad kohad saadaval... ja veel seda paluti teatada et ärge üle 20 kg.kotte kaasa võtke, läheb jamaks (loe: alkoholi kaasavõtmisega olge mõõdukad), Kesa seltskonnal kes täna hommikuse EJ-ga startis oli jamamist päris pikaks ajaks et üleliigseid kilosi kambapeale lubatud limiitidesse ära jagada...
                        Lahinguväljal näeme, rsk!!!
                        RummaBastards!

Kommentaar

Aloo!

Sain kätte oma pileti mille eest £45 makstud.

Oh üllatust suurt, piletile märgitud £35.

Paluks kodanikel kes vähegiminupooltmõtlemist harrastavad välja pakkuda variante, kuidas ma oma 10 naela EJL'lt tagasi saaksin. Ilmselt olen ma saanud pileti kohale, mida FA pole hinnanud 45 naela vääriliselt -- järelikult on miski osa rahvast (esialgu mina ja veel mõned) saanud 10 naelaga pügada.

Esialgu ei mingit paanikat. Aga olen kindel, et pärast Inglismaatrippi piletikontsuga vehkima minna on äkki "hilja"?

Aitäh kui mõni asjalik vastus tuleb.
                          Jalgpallihaigla liige
                          Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

10 naela on posti- ja EJLi närvikulud ning raha Eesti jalgpalli positiivse programmi täitmiseks

Peab enda piletid ka hommikul üle vaatama.

Kommentaar

...ma küll kõki pileteid ei viitsind üle tshekata aga kõik nad olid Entrance F, Block 110, Row 9 , Seat 21...+, ja Member s.t. mina 45.00 Away section - ma lodan et AiFo Sa ikka meie sektoris mitte britipededega
                              RummaBastards!

Kommentaar

Ent. F
                                Bl. 109
                                R 11
                                S 213

Kaaskodanikul reast 12 oli £45 pilet, kaaskannatajal minu reast £35 pilet

Minu nimega ümbrik on ju iseenesest tore ja kulukas toodang erinevate maade jalkaliitude poolt, aga eelistaksin 10 naela tühja makstud raha ikkagi tagasi saada ja soovitavalt lähiajal, sest rahade vahetamisega täna õhtul on hing kinni löödud.

Selgitage nüüd rumalale.
                                Jalgpallihaigla liige
                                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Working...
                                X