Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Lapeteus Vaata postitust
    asi vist pigem selles, et sellest 1800-st ehk 80 olid jalkafännid ja ülejäänud 1720 olid jalka sõbrad. tribüünil võis näha hulganisti eestlasi, kelle riietusest polnud aru saada, keda nad toetasid. kapo omad olid äkki meile kaasa sokutatud. kuskilt jäis silma üks videoklipp, kus eesti hümni ajal mitmetel eesti pealtvaatajatel suu ei liikunudki. kui siis näriti nätsu. seega pole sellisest suust kaasaelamist oodata.

samas ei saa me loota, et 200-300 andunud fänni wembleyl suudaks inglise fännid üle karjuda. nagu koondise puhulgi on ka fännidel hulgast valik väike ning pavaroti häälega pole meid vist kedagi õnnistatud. Seega teeb iga üks häält oma võimetele ning lõpptulemus on see, mis me tribüünilt kuuleme. Ale Coq Arenal on seda enam kui küll. Kodust kaugemal jääme natuke hätta, aga mis sellest.

Londonis suurt kogunemist oli keerulin teha, sest ajagraafik oli enamustel suht tihedaks surutud. seega ühte kindlasse kohta kogunemine oleks enamusel üle jõu käinud.

Ma pidasin oma kirjas silmas just staadionivälist tegutsemist. Staadionil oli see inimmass juba vähemalt ühes puntras ja paistis natukenegi silma, ka laulmine ja kaasaelamine ei olnud probleem. Minu kirja sisu puudutas siiski just staadionivälist tegutsemist ja oma jälje jätmist inglaste mällu.

See, et kõigil oli kiire ja kogunemist keeruline teha ei ole mingi põhjus. esiteks sõitis 95% nendest eestlstest sinna just jalka pärast ja nad oleksid hea meelega väikest jämmi teinud. Ja oleme ausad, see et me ei kogunenud on puhtalt tegemata orgunn, enamus tiksus seal juba kaks , kolm päeva varem ja aeg oleks ülla eesmärgi nimel kindlasti leitud, miks muidu sinna reisiti!

Kommentaar

Algselt postitas sitys Vaata postitust
      Ma pidasin oma kirjas silmas just staadionivälist tegutsemist. Staadionil oli see inimmass juba vähemalt ühes puntras ja paistis natukenegi silma, ka laulmine ja kaasaelamine ei olnud probleem. Minu kirja sisu puudutas siiski just staadionivälist tegutsemist ja oma jälje jätmist inglaste mällu.

See, et kõigil oli kiire ja kogunemist keeruline teha ei ole mingi põhjus. esiteks sõitis 95% nendest eestlstest sinna just jalka pärast ja nad oleksid hea meelega väikest jämmi teinud. Ja oleme ausad, see et me ei kogunenud on puhtalt tegemata orgunn, enamus tiksus seal juba kaks , kolm päeva varem ja aeg oleks ülla eesmärgi nimel kindlasti leitud, miks muidu sinna reisiti!

Oleksite kõik seal korraga piletid välja ostnud, olekski kõik koos olnud. Kuuldavasti piletite jagamisel probleeme ei olnud.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Oleksite kõik seal korraga piletid välja ostnud, olekski kõik koos olnud. Kuuldavasti piletite jagamisel probleeme ei olnud.
        Ega polnudki, see pole ju probleem, et kümned (ehk isegi sajad?) inimesed pidid neile antud pileti pärast uuesti sealsamas kassas ümber vahetama. Tõenäoliselt positiivse probrammi osa? Onju, Urmar, selline vahva sörkjooks ja puha. Hoolitseme ikka rahva tervise eest.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

oma jälje jätmist inglaste mällu.
          Arvad tõesti, et neile jääks see kohtumine ning eestlaste poolehoidjad kuidagi teisiti meelde kui järjekordne vajalik ja lihtne võit? Et kui oleksime rahvariietes ringi käinud, trummi tagunud ja laulupeo korraldanud, meenutataks meid ka aastaid hiljem?

Vaevalt, selleks peavad ikka mehed platsil midagi erakordset korda saatma. Ja ei ole ju sugugi üllatav, et pallurite kehva esituse peale on ka fännidel motivatsiooni ja leidlikkusega raskusi. Poolehoidjad tegid niigi hästi, et suutsid ligi 2000-pealise pundi kokku panna nõnda kaugesse riiki.
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Inglismaa-Eesti mängu statistika (Sky TV lehelt):
            The best sports coverage from around the world, covering: Football, Cricket, Golf, Rugby, WWE, Boxing, Tennis and much more.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust

Oleks tädil rattad all, oleks buss.
              Oleks m*nnil tiivad, lendaks taeva.
              Oleks v*tul kaane, oleks raamat.
              Oleks p*tsil sang, oleks pang.
              Oleks m*unnil küüs, olek pöial.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Sitys, ausaltöeldes mina küll su nii suurest viginast aru ei saa. Tee siis kasvõi mingi ettepanek oma sõpradele või siinsamas foorumis kuskil kindlas kohas kindlal kellaajal kokku saada ja midagi korraldada. Sellist baari, kuhu õhtul 300 eestlast kokku saa, pole ilmselt ka Londonis väga lihtne leida. Teiseks minule näiteks ei paku suurt huvi õhtul mitmesaja liikmelise karja purjus eestlastega Londoni suvalises pargis joomine, seda ma võin kodus ka teha. Näiteks piraajasid oli kokku veidi üle 40 ja me suutsime küll äärmiselt edukalt laulu-ja tantsupeod ning muud üritused ära korraldada (siinkohal tervitaks kõiki inglaseid, prantslaseid, kanadakaid, rootslaseid, norrakaid, ameeriklasi, šveitslaseid, hispaanlaseid ja muidugi eriti Zlatan Ibrahimovici näoga tundmatu päritoluga noormeest, kellele kõigile me kõik ilmselt küllaltki eredalt mällu sööbisime ) Nii et ühesõnaga kõik on su enda teha.

Rääkides muidugi JPHst, siis sealne korraldajate ring on päris väikseks kokku kuivanud, sealt ka ilmselt põhjus, miks midagi olulist enam toimumas ei ole. Minu jaoks isiklikult ei ole suutnud JPH enam ausaltöeldes päris pikka aega midagi pakkuda ja tõenäoliselt ongi Eesti fänluse tulevik pigem väiksemate ühingute (nagu Eurounivi punt, V sektor, Piraajad jne) päralt. Muidugi kui sa juba JPH liige oled, siis ilmselt Kojamees ja Co sulle kätt ette kndlasti ei pane, kui midagi ametlikult korraldada tahad.
                Jube Tige Kala

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                  Kesklinnast, näiteks Piccadilly Circusest peaks Wembleyle olema umbes 14 km.
                  See oleks üks võimalik koht, kus võiks mängupäeval fännide kogunemise teha.
                  Sealt läheb läbi Bakerloo metrooliin (Piccadilly Circus-Wembley Central)
                  Lihtsalt meeldetuletuseks, et enne mängu kogunemise teemat hakati täiesti arendama, kuid EJL suutis kõik plaanid lämmatada juba eos, kui juba antud postitusele järgneval päeval tuldi välja uue "suurepärase" piletimüügiskeemiga.

Kuna enamikul oli mängupäevaks veel pilet välja võtmata, siis ei tahtnud eriti keegi suure massiga staadioni juurde jõuda ja järjekorras seista ning kokku saadigi alles staadioni juures.

Eelnev siis lihtsalt minu arvamus, miks ei õnnestunud mängupäeval enne mängu suuri kogunemisi teha.

Kommentaar

Algselt postitas Miq Vaata postitust
                    Sitys, ausaltöeldes mina küll su nii suurest viginast aru ei saa. Tee siis kasvõi mingi ettepanek oma sõpradele või siinsamas foorumis kuskil kindlas kohas kindlal kellaajal kokku saada ja midagi korraldada. Sellist baari, kuhu õhtul 300 eestlast kokku saa, pole ilmselt ka Londonis väga lihtne leida. Teiseks minule näiteks ei paku suurt huvi õhtul mitmesaja liikmelise karja purjus eestlastega Londoni suvalises pargis joomine, seda ma võin kodus ka teha. Näiteks piraajasid oli kokku veidi üle 40 ja me suutsime küll äärmiselt edukalt laulu-ja tantsupeod ning muud üritused ära korraldada (siinkohal tervitaks kõiki inglaseid, prantslaseid, kanadakaid, rootslaseid, norrakaid, ameeriklasi, šveitslaseid, hispaanlaseid ja muidugi eriti Zlatan Ibrahimovici näoga tundmatu päritoluga noormeest, kellele kõigile me kõik ilmselt küllaltki eredalt mällu sööbisime ) Nii et ühesõnaga kõik on su enda teha.

Rääkides muidugi JPHst, siis sealne korraldajate ring on päris väikseks kokku kuivanud, sealt ka ilmselt põhjus, miks midagi olulist enam toimumas ei ole. Minu jaoks isiklikult ei ole suutnud JPH enam ausaltöeldes päris pikka aega midagi pakkuda ja tõenäoliselt ongi Eesti fänluse tulevik pigem väiksemate ühingute (nagu Eurounivi punt, V sektor, Piraajad jne) päralt. Muidugi kui sa juba JPH liige oled, siis ilmselt Kojamees ja Co sulle kätt ette kndlasti ei pane, kui midagi ametlikult korraldada tahad.
                    Miq jutt ilus-kena-täpne-korrektne.

Inglismaareisist. Programm sai täidetud pea 100%-liselt -- oma väike punt, olime, käisime, tegime asju. Kuivõrd eesmärgiks oli veeta hästi aega, juua palju head õlut ning pisut ka jalgpalli kaeda, siis tõesti ei kujuta ette kuidas saanuks seda teha 300-lises karjas, kellest suurt osa ei tunnegi. Võrratumalt mõnusam on oma väikese kambaga huvitavaid asju (Caffrey's, rugby austraalia pubis, Florence Nightingale'i muuseum, mingi maa-alune kelder, Soho jms) ette võtta, aegajalt kohata teisi eestlasi, kes kah omi asju ajavad, pisut tsättida nendega ja siis jälle lahku minna.

Nagu öeldud, oli JH-l (võikelleliganes) võimatu midagi SUURT korraldada, kuna jalgpalliliit sai jälle hakkama piletitega. Nagu Users ütles, tõmmati plaanidele juba eos vesi peale. Kusjuures Kojamees&co isegi võtsid ühtteist vist ette, vähemalt selline plaan neil oli suure pundiga Generatorist lahkudes.

Ise viibisime võimaluse piires kaua linnas, sõime, jõime, tundsime ennast hästi. Tore oli. Endal aga küpses peas valmis selline plaan, et enam mõnda aega Eesti koondise (vähemalt kodu)mänge ei külasta. Hetkel plaan 100% täidetud.

Aitäh-headööd!
                    Jalgpallihaigla liige
                    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas aiFo Vaata postitust
                      Miq jutt ilus-kena-täpne-korrektne.

Inglismaareisist. Programm sai täidetud pea 100%-liselt -- oma väike punt, olime, käisime, tegime asju. Kuivõrd eesmärgiks oli veeta hästi aega, juua palju head õlut ning pisut ka jalgpalli kaeda, siis tõesti ei kujuta ette kuidas saanuks seda teha 300-lises karjas, kellest suurt osa ei tunnegi. Võrratumalt mõnusam on oma väikese kambaga huvitavaid asju (Caffrey's, rugby austraalia pubis, Florence Nightingale'i muuseum, mingi maa-alune kelder, Soho jms) ette võtta, aegajalt kohata teisi eestlasi, kes kah omi asju ajavad, pisut tsättida nendega ja siis jälle lahku minna.

Nagu öeldud, oli JH-l (võikelleliganes) võimatu midagi SUURT korraldada, kuna jalgpalliliit sai jälle hakkama piletitega. Nagu Users ütles, tõmmati plaanidele juba eos vesi peale. Kusjuures Kojamees&co isegi võtsid ühtteist vist ette, vähemalt selline plaan neil oli suure pundiga Generatorist lahkudes.

Ise viibisime võimaluse piires kaua linnas, sõime, jõime, tundsime ennast hästi. Tore oli. Endal aga küpses peas valmis selline plaan, et enam mõnda aega Eesti koondise (vähemalt kodu)mänge ei külasta. Hetkel plaan 100% täidetud.

Aitäh-headööd!
                      Minu kiri ongi rohkem ajurünnakuks, et ehk järgmine kord saaks paremini.

Ligemale 2000 eestlast välismaal, oleks ju lausa pidanud väikse ühise ürituse korraldada, oleme ausad enamus siiski ootas mingit korraldust, eelkõige fänniühenduse poolt. See, et laupäeval pidime piletite järgi minema ei ole põhjus ürituse ärajätmiseks, sest eelnevad päevad ja ka õhtune teema olid ju täies jõus.

Jah meil oli oma neljase seltskonnaga kah väga lõbus, kahjuks põhiline elamus reisist seekord Oxford street ja öine Soho, mitte just jalgpalliga seotud mälestused.

Samas eelmine aasta käisin Kölnis Eng- Swe MM-i vaatamas, staadionil "kõigest " 40000inimest, Wembley 90000 vastu, aga elamus 10, kui mitte 100 korda suurem. Kogu linn oli üheskoos pidutsevaid Inglasi täis jne.

Aga tegelikult ongi see vist ikkagi rohkem meie rahva eripära. Talu- kaks km vaba maad, talu kaks km vaba maad, kui mujal maailmas on inimesed harjunud külades üheskoos elama.
                      See, et me eraldi hoiame ongi pigem vist siiski meie eripära,...

Piraajad omaette, teised-kolmandad ja neljandad omaette jne, eestlasi kui selliseid kokku liita ei ole ikkagi võimalik, hoiame ikka vaikselt oma hüttidesse ja teeme kõike eraldi, ka välismängudel kus muu maailm ühe perena seisab.

Kommentaar

Ma lisaks sitysi jutule juurde, et Eestisse tulnud inglastel olid ju küll üritused olemas - loengud ja stuff. Igati pinks ja ponks.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ei saa kah aru sityse murest ja JH-t süüdistada on nats haige. Helistanud siis Kojamehele ja oleksid ka suuremat seltskonda nautinud kui 3-4 inimest, kahju et sinuga nii läks.
                          Enne mängu oli ju enamusele selge et koguneme Piccadillys ja paljud fännid olid seal, väike tõestus sulle sellest http://picasaweb.google.com/kaalakaz...35465206561410
                          vahepeal oli seal üle 200 eestlase, ise suundusime sealt ligi 100 pealise fänniarmeega metroosse ja siis staadionile.
                          või mõtlesid et tõuseme kell 9 hommikul ülesse ja hakkame kõik koos pubis jooma?
                          Olin esimest korda Londonis ja ma ei pea selleks Londonisse minema et juua.
                          Ja tänud Uglale kes pani jube hea reisiplaani kokku kus käia ja mida näha!

ja lõpetuseks... tee ise midagi kui oled JH-s, keegi sulle kätt ette ei pane.

Miq-i postitusega oli tegelikult juba kõik öeldud! 10 points!

Kommentaar

Minu kiri ongi rohkem ajurünnakuks, et ehk järgmine kord saaks paremini.
                            Ehk räägid korra veel, mis täpselt siis oleks "parem"? Ja mis see peaeesmärk on?
                            Which ship has never docked at Liverpool?
                            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                              Ei saa kah aru sityse murest ja JH-t süüdistada on nats haige. Helistanud siis Kojamehele ja oleksid ka suuremat seltskonda nautinud kui 3-4 inimest, kahju et sinuga nii läks.
                              Enne mängu oli ju enamusele selge et koguneme Piccadillys ja paljud fännid olid seal, väike tõestus sulle sellest http://picasaweb.google.com/kaalakaz...35465206561410
                              vahepeal oli seal üle 200 eestlase, ise suundusime sealt ligi 100 pealise fänniarmeega metroosse ja siis staadionile.
                              või mõtlesid et tõuseme kell 9 hommikul ülesse ja hakkame kõik koos pubis jooma?
                              Olin esimest korda Londonis ja ma ei pea selleks Londonisse minema et juua.
                              Ja tänud Uglale kes pani jube hea reisiplaani kokku kus käia ja mida näha!

ja lõpetuseks... tee ise midagi kui oled JH-s, keegi sulle kätt ette ei pane.
                              l
                              Miq-i postitusega oli tegelikult juba kõik öeldud! 10 points!
                              Ma ei sa aru, kas sa oled sa ei taha aru saada või mis? Ma räägin juba 5. kirjas, et oleksime palju tõsiseltvõetavama mulje jätnud, kui me oleksime ikka suurema seltskonnaga kogunenud, mitte 4, 40 või 200 inimest. Eestlasi oli seal lähes 2000 seega isegi kui seal Picatillis 200 inimest lõpuks kogunes, oli see ju hädised 10% kogu rahvast. Seega loe palun minu kirjad ikka korralikult läbi, mitte ära hakka kohe plõksima.

Ja jumala eest miks mina pean hakkama seda üritust vedama, kui ma olen üks suvaline realiige. Televisioonides ja mujal võtavad sõna ju ikkagi juhtfiguurid. Kurat. Kui ma tahaksin neid asju ise orgunnida, siis ma seda ka teeksin, senini on seal juhtotsas aga teised inimesed ja suht kahtlane kui mingi suvaline liikmenäss suurt kokkutulekut orgunnima hakkaks. Vaevalt, et keegi kohale tuleks, pigem peavad seda ikka juhtfiguurid tegema. Kahjuks aga ei tehtud!!!

Oleme ausad, kui pärast Lätis käiku foorum pärast ikka kihas muljetest, siis eluvälisreis Webleyl on foorumis tagasisidet ikka VÄGA hädiselt saanud. Seega emotsioon paljudel ikka puudus, kurb, aga tõsi.

PS. muide nende 400 pildi peal kokku oli võib olla 400 eestlast, Picadillis nägin heal juhul 20.eestlast. Aga muidu väga ilusad pildid, mis aparaadiga need tehtud on???

Kommentaar

Ma ei sa aru, kas sa oled sa ei taha aru saada või mis? Ma räägin juba 5. kirjas, et oleksime palju tõsiseltvõetavama mulje jätnud, kui me oleksime ikka suurema seltskonnaga kogunenud, mitte 4, 40 või 200 inimest. Eestlasi oli seal lähes 2000 seega isegi kui seal Picatillis 200 inimest lõpuks kogunes, oli see ju hädised 10% kogu rahvast. Seega loe palun minu kirjad ikka korralikult läbi, mitte ära hakka kohe plõksima.

Ja jumala eest miks mina pean hakkama seda üritust vedama, kui ma olen üks suvaline realiige. Televisioonides ja mujal võtavad sõna ju ikkagi juhtfiguurid. Kurat. Kui ma tahaksin neid asju ise orgunnida, siis ma seda ka teeksin, senini on seal juhtotsas aga teised inimesed ja suht kahtlane kui mingi suvaline liikmenäss suurt kokkutulekut orgunnima hakkaks. Vaevalt, et keegi kohale tuleks, pigem peavad seda ikka juhtfiguurid tegema. Kahjuks aga ei tehtud!!!

Oleme ausad, kui pärast Lätis käiku foorum pärast ikka kihas muljetest, siis eluvälisreis Webleyl on foorumis tagasisidet ikka VÄGA hädiselt saanud. Seega emotsioon paljudel ikka puudus, kurb, aga tõsi.

PS. muide nende 400 pildi peal kokku oli võib olla 400 eestlast, Picadillis nägin heal juhul 20.eestlast. Aga muidu väga ilusad pildid, mis aparaadiga need tehtud on???
                                kulla sitys, ütle mulle 1 koht kuhu oleks 1800 fänni ära mahtunud?
                                Minumeelest oli kõik täiega ok, fännid olid tasemel ( pole vaja lugeda kollast pressi) jah, meil on lubatud koertega abielluda ja venelasi peksame iga aasta 15 august..., so what?
                                ei näe küll muretsemiseks põhjust
                                Heiaaaa Eesti!!! Flooooraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
                                ballack is back!

Kommentaar

Working...
                                X