Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglismaa - Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitusteesti koondise mängud on küll müügilaadad konkreetsed näited on selle kohta olemas mida siin lahkama ei hakka sest off-topic - lähim näide eesti vs venemaa 2:0 vasakpoolik meil
Ja kuidagi ei meenu 2:0 võit Venemaa üle ega selles mängus, mida sa ilmselt silmas pead, vasakpoolikut mänginud Terehhovi esituse seotus kolimisega Norra liigast Soome liigasse. Tugevamast liigast nõrgemasse, väidaks ma.
Kui see lähim näide on juba rohkem kui 5 aastat vana ja suhteliselt ebaõnnestunud, siis millest sa räägid? Mõni reaalne näide ka on?Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas Lapeteus Vaata postitustise plaanin nii load id kaardi kui ka passi kaas võtta. kunagi ei tea, kus röövitakse või midagi kaotad. seega on varuvariant ka olemas.
arvan, et iga trallimist armastav jalkafänn ei ütleks ka kehasisesest kiibist ära.
kiibi peal oleks siis inimese enda info, siis info ostetud jalka piletite kohta ning lõpuks toimiks see ka telefoni ja pangakaardina.
igati tuveline oleks igatahes. pole vahet kui pargis magades paljaks röövitakse :P
Kõlab nagu räägiks uvv. Tema moodi on rohkem sellised "geniaalsed ideed".Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustAga ikkagi, mis see lennufirma probleem on, et eilmu kohale? Pileti eest on ju raha kätte saadud? Keda see tühi istekoht kotib. See ei tohiks küll ju õigustada lambist õhumüümist?
Äkki Rauno oskab seda rumalamatele ka seletada?
Airi lendudel on lennud üldiselt harva üle müüdud ja nüüd seoses eestlaste invasiooniga londonisse on see ndlv kõik lennud veidi üle(mitte väga 1-3inimest),võrreldes suurte lennufirmade ja suurte lennukitega on on see köömespole harvad variandid kus LH,SK,AY (loomulikult populaarsetel suundadel) lennud on üle 10-30 inimesega ja ikka jääb vabu kohti..
reisija kes sel põhjusel et lend üle müüdud peale ei saa saab loomulikult kompensatsiooni..alates 200€..olenevalt kui kaugele lend läheb..kuid seda juhul kui reisja on ilmunud õigeaegselt registreerima..ehk siis jääd registreerimisele hiljaks ei saa midagi rääkimata lennukisse saamisest..arvestage et registreerimine lõpetatakse orienteeruvalt 35min enne väljalendu(kui on suured järjekorrad siis üritatakse lendu lahti hoida nii kaua kui võimalik )
ei tea kas see on ammendav vastus..
tühi kotib seda kes soovib lennatasigpic
Kommentaar
-
Nojah, ma saaks aru kui pannakse sind waiting listi ja teatataksegi, et oled näiteks nr.7 ootejärjekorras, kui tahad tule lennujaama, kui keegi õigeks ajaks check-in'i ei ilmu, saad koha endale. Aga et ma võin kohtade puudusel maha jääda lennukist, kuigi mul on koht sellele ostetud... Täielik müstika siinkohal need 10-30 inimest, kes nalja pärast pileteid ostavad. Aga kui traditsioon, siis traditsioon. Aitäh selgitamast.
Et siis 'Inglismaa-Eesti' oli vist teemaks...Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustKogu kujutelm, et esitus(t)e põhjal koondise mängudes klubisid vahetatakse, on off-topic. /.../Kui see lähim näide on juba rohkem kui 5 aastat vana ja suhteliselt ebaõnnestunud, siis millest sa räägid? Mõni reaalne näide ka on?
ega see pole Poomi või Operi viga, kui uusi andeid peale pole kasvanud ja lähim näide kümmekond aastat vana on....
mis see Piiroja siis seda Eesti-Inglismaa mängu nii taga nuttis?
P.S. piletijagaja-chick EJL-s oli küll parajal momendil lõunale läinud, aga varsti leiti asendaja ja asi laabusGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustKogu kujutelm, et esitus(t)e põhjal koondise mängudes klubisid vahetatakse, on off-topic.
Ja kuidagi ei meenu 2:0 võit Venemaa üle ega selles mängus, mida sa ilmselt silmas pead, vasakpoolikut mänginud Terehhovi esituse seotus kolimisega Norra liigast Soome liigasse. Tugevamast liigast nõrgemasse, väidaks ma.
Kui see lähim näide on juba rohkem kui 5 aastat vana ja suhteliselt ebaõnnestunud, siis millest sa räägid? Mõni reaalne näide ka on?
pohlakul on alati old idee, tema jaoks on koondis siiski laat vahel kahjuks, läbi koondise mängude müüa mehi olenemata kas nad on seda väärt või mitte, näited? - sidorenkov, reinumäe, viikmäe jne
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNo kuna nimekirjas on vaid kolm ründajat, siis eks nad olid trenni tarvis kaasatud. Vana lugu ju. Kuigi ei saa salata, et isiklikult näeks mõlemat parema meelega nt Viikmäe asemel...
mina isiklikult näeks neist kolmest koondises ainult ahjupera, kes võib oma pikkuse ja tugeva löögiga kasulik olla. viikmäe asemel näeksin zenjovi. palun keegi selgitage mulle, miks on koondises levadia varumees, kes on löönud hooajal 2 väravat, aga pole temast aasta nooremat tvmk põhimeest, kes on löönud 14? ette tänades
Kommentaar
-
Algselt postitas pedro Vaata postitustsellepärast siis alati ongi nii, et kui keegi saab vigastada koondisest, siis varumees võetakse kohe florast. hea lähedal võtta.
mina isiklikult näeks neist kolmest koondises ainult ahjupera, kes võib oma pikkuse ja tugeva löögiga kasulik olla. viikmäe asemel näeksin zenjovi. palun keegi selgitage mulle, miks on koondises levadia varumees, kes on löönud hooajal 2 väravat, aga pole temast aasta nooremat tvmk põhimeest, kes on löönud 14? ette tänadesAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustzenjov on ju vigastatud vms?
mul pole saagi vastu midagi, lihtsalt ebaloogiline tundub veidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedro Vaata postitustpalun keegi selgitage mulle, miks on koondises levadia varumees, kes on löönud hooajal 2 väravat, aga pole temast aasta nooremat tvmk põhimeest, kes on löönud 14? ette tänades
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar