Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
    Viies Villem, Kuninga 11, tel. 4427999
    parim pubi Pärnus jalgpalli vaatamiseks (piisavalt telekaid jne.)
    tänks ö lot!!

Kommentaar

Algselt postitas aiFo Vaata postitust
      Aloo!

Sain kätte oma pileti mille eest £45 makstud.

Oh üllatust suurt, piletile märgitud £35.

Paluks kodanikel kes vähegiminupooltmõtlemist harrastavad välja pakkuda variante, kuidas ma oma 10 naela EJL'lt tagasi saaksin. Ilmselt olen ma saanud pileti kohale, mida FA pole hinnanud 45 naela vääriliselt -- järelikult on miski osa rahvast (esialgu mina ja veel mõned) saanud 10 naelaga pügada.
      Aifo, keegi ei ole "pügada" saanud. EJL ostis kõik piletid 45 naela eest. EJLile pakuti pileteid hinnavahemikus 35 kuni 50 naela, seejuures 35naelaseid oli suhteliselt vähe. Et mitte ühelegi fännile liiga teha või kedagi eelistada, tehti Eesti fännidele keskmine hind, mis kõikide piletite peale (arvestades hinda ja seda, mitu sellise hinnaga piletit pakuti) tuli ca 45 naela. Selle hinnaga piletid ostetigi.

Kommentaar

Algselt postitas asdf Vaata postitust
        Et mitte ühelegi fännile liiga teha või kedagi eelistada, tehti Eesti fännidele keskmine hind
        Aif tunneb ilmselt ennast väga lohutatult, kui kuuleb, et ta maksis oma 35 naela väärt pileti eest 45 naela selle pärast, et kellegile ei tahetud liiga teha

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
          Aif tunneb ilmselt ennast väga lohutatult, kui kuuleb, et ta maksis oma 35 naela väärt pileti eest 45 naela selle pärast, et kellegile ei tahetud liiga teha
          Aga ärge unustage, et keegi sai ju 45 £ eest 50 £ maksnud pileti. Loomulikult peab keegi ju ka selle vahe kinni maksma.

Kommentaar

Lihtsalt selle 10£ eest, mis nüüd rohkem sai makstud, oleks pubis 4-5 õlut saanud.
            Kronenbourg 1664 - here I come!

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
              Teadmiseks neile kes meie bussiga Riiga tulevad siis buss väljub 11.okt kell 03.00 Rävala parklast. Kolmapäeva õhtul pole mõtet magama minna muidu magate sisse, jooge kella 3-ni ja magage bussis välja
              Naised saunas, alapealkirjaga "Kuidas ja kas ka kõik jõuavad ilusasti kohale" - Lätimaalt saabus info, et Ryanair on oma lennu kaks tundi edasi lükanud ning lennujaam on edukalt vallutatud sini-must-valgete poolt. Sealhulgas leidub massides ka lätlasi, kes pole kätt ettepannud Igaunija atribuutikale.
              Samas liiguvad ka kuluaarides sahinad, et üks autotäis fänne ei jõudnud õigeaegselt kohale ja ei saanud check-in'ist läbi.
              The other line moves faster.

Kommentaar

Saver/Cheap Day 9.50

These tickets may have restrictions on the times of the day or days of the week that you can travel, particularly during the early morning and/or early evening. Single tickets may only be used on the date shown on the ticket. Day return tickets may only be used on the date shown on the ticket. Reservations are not required, but may be available on longer distance journeys - sometimes they may be highly recommended on busier services.

Open 8.90

These tickets have no time restrictions on when you can travel. Single tickets may only be used on the date shown on the ticket. Day return tickets may only be used on the date shown on the ticket. Reservations are not required, but may be available on longer distance journeys - sometimes they may be highly recommended on busier services.

Seletaks keegi mulle mis nende vahe on?

EDIT: ning veel kuidas generatorsi hostelist otse wembleyle saada.

EDIT2: kuidas gatwickist king's crossi peatusse saada, kõige odavamalt. ma olen juba arvutanud igast sõitusi ja nahhui mul läheb kolmveerand kogu kulurahast sõitmise peale.
                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas asdf Vaata postitust
                  Aifo, keegi ei ole "pügada" saanud. EJL ostis kõik piletid 45 naela eest. EJLile pakuti pileteid hinnavahemikus 35 kuni 50 naela, seejuures 35naelaseid oli suhteliselt vähe. Et mitte ühelegi fännile liiga teha või kedagi eelistada, tehti Eesti fännidele keskmine hind, mis kõikide piletite peale (arvestades hinda ja seda, mitu sellise hinnaga piletit pakuti) tuli ca 45 naela. Selle hinnaga piletid ostetigi.
                  Mihkel, see oli nüüd küll natuke rumal jutt. Ma maksin 45 naela 35-naelase asja eest ja tahan teada millal ja mis moel EJL mulle minu 10 naela tagasi maksab. EJLile pakuti pileteid 35 ja 50 naela vahemikus, EJL võttis vastu 35-, 45- ja 50 naelased piletid ja MÜÜS need edasi. Minu käest võeti 10 naela rohkem raha. Ma ei andnud seda raha miskisse ühisesse potti, et tehtaks "keskmine hind", ma andsin niipalju raha, kuna öeldi, et see on pileti hind. Kuna hiljem on selgunud, et pilet maksis vähem, siis loodetavasti kantakse seesama raha samal teel (EJL->EUFC->mina) jälle mulle tagasi ja kõik on rahul.

Tore on, et 35-naelaseid oli suhteliselt vähe -- EJL'il vähem sebimist

Käesolevaga olen oma probleemi publitseerinud, vajadusel hoian alles ka pileti ning loodetavasti saab asi korrektse lahendi. Sümpaatne, et oli võimalik pilet Eestist kätte saada. Lahinguväljal näeme!

pRmt!

aiFo.
                  Jalgpallihaigla liige
                  Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas Raix Vaata postitust
                    Naised saunas, alapealkirjaga "Kuidas ja kas ka kõik jõuavad ilusasti kohale" - Lätimaalt saabus info, et Ryanair on oma lennu kaks tundi edasi lükanud ning lennujaam on edukalt vallutatud sini-must-valgete poolt. Sealhulgas leidub massides ka lätlasi, kes pole kätt ettepannud Igaunija atribuutikale.
                    Samas liiguvad ka kuluaarides sahinad, et üks autotäis fänne ei jõudnud õigeaegselt kohale ja ei saanud check-in'ist läbi.
                    no meeskond joudis ka kenasti londonisse,3h hilinemisega..ise ka siis selles lennukis..piiroja peaks mangima nagu jutust aru sain..Poom on 50/50 .. ega tal kerge see lend polnud..
                    Kunn on elus terve kuigi silm juba roomsalt saramas..
                    et siis nautigem ja saame kokku tana homme ylehomme kesk londonit
                    sigpic

Kommentaar

ei puutu küll eriti teemasse, a mul +1 pole ööbimiskohta. esialgne variant tuttava juures vajus muidugi ära. kas keegi oskab öelda, kas kuskil on veel mõni vaba koht odavamas hostelis? 3 ööd, 12-15 oktoober
                      LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Lauba ööbisin Astor Questis ja soovitan.

We are located in 5 central spots, Astor Hostels is the most established group of youth hostels in London & York. Victoria, Hyde Park & Bloomsbury

Kommentaar

Tere

Tere Eesti fännid! England fan writing in peace here, I'm learning the Estonian language at the moment and read on here a lot. I'm a big football (jalgpall!) fan based in England and support Norwich City (they are crap, ha ha!). What do you guys think the score will be on Saturday? Looks like Poom will be playing, is that good or bad? Good luck anyway, should be a good game!

Kommentaar

I think much bigger problem is that our main central defender Raio Piiroaja is having a minor injury, it's about 50:50 if he can play. Although i'am a Estonian supporter i'm think score will be around 3:0 or 4:0 to England.

Many Estonian fans are already in London and can't wait to see the game, in Wembley there will be almost 1800 Estonian fans.

Kommentaar

I've heard that Piiroja is a good player but seems he doesn't like playing against England! Don't think it'll be 4.0, give yourselves some credit! Wembley is a fantastic stadium and the Estonian fans will have a great day there and in London, win, lose or draw :-)
                              Have you heard that John Terry is definitely out? Good news for you guys!

Kommentaar

Like Estonian headcoach said that it doesn't matter if some men's in England main squad doesn't play aganist Estonia it wouldn't make matter to us because England substitutes are on same level where is first eleven.

Kommentaar

Working...
                                X