Nimetatud mängu saab vaadata RTPI kanalil mis on satis FTA. algab 1800 meie aja järgi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Täna U21 Portugal - Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas KP Vaata postitustNimetatud mängu saab vaadata RTPI kanalil mis on satis FTA. algab 1800 meie aja järgi.Catalunya is not Spain!
-
Algselt postitas HSV Vaata postitusthttp://www.myp2p.eu/Matches/Match3.htm <- link antud mängule
EDIT:Sain RTP käimaRien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
algkoosseisud:
ESTÓNIA - Aksalu; Talimaa, Roops, Mazurkevits, Taska; Tukk, Kuresoo, Lember, Sander Puri; Ahjupera e Purje.
Suplentes: Orgla, Dupikov, Kulatsenko, Eino Puri, Haavistu, Siim, Mosnikov, Kuusk, Teniste.
PORTUGAL- Paulo Ribeiro; Filipe Oliveira, Amoreirinha, Rolando, Miguel Veloso; Ruben Amorim, Manuel Fernandes, Nani, Vaz Té; Yannick e Hugo Almeida.
Suplentes: Ricardo Batista, João Pereira, Semedo, Organista, Vieirinha, Ivanildo, Paulo Machado, Diogo Valente, Varela, Antunes e Nuno André Coelho.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustHuvitav kas TVAntsu vaatamisel võib segav faktor olla see et mõned pordid on kinni?Igaljuhul kodus ma saan asja tööle,siin ühikas aga mitte
Jääbki ette pidama tekst Praparing channel 4...
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitustmis staadionil mäng toimub?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKeegi võiks kisada siin, kui midagi toimub. tvantsu mina igatahes tööle ei saanud
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKeegi võiks kisada siin, kui midagi toimub. tvantsu mina igatahes tööle ei saanudCatalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar