Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Iisrael vs Eesti 28.03.07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu meelest, et osaliselt teist poolaega ei näe on ETV sporditoimetuse ja programmikorraldajate ühine bläkk. Seda oleks saanud aegsasti uurida, millal ja kas kella keerab või mitte. Aga ei, kõik tabab ootamatult.
    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Kusjuures, nähtavasti vastu tulles Eesti venekeelsele elanikkonnale, viidi Eesti-Venemaa mängu ajale sattunud AK tund aega varasemale kellaajale.
      Eesti juudi kogukonnal on põhjust olla sügavalt solvunud.
      Eesti rahvusest fänne ei pea ETV kuigi oluliseks.

Kommentaar

Ma hakkan juudiks.

Mind diskrimineeritakse praegu EV poolt. Kaeban EU kohtusse.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
          post ja ahjupera on vormis? ma usun et vasja on rohkem vormis kui need kaks kokku, sama ka smiire, müstika
          Minupoolest võivad nad koondises olla, aga jama hakkab siis kui nad sisse vahetatakse.
          Aga pange tähele, Jelle on LIHTSALT NII ÄGE KUTT..........et see krdi Ahjupera tõesti vahetatakse sisse, ntx selle asemel, et Konsat proovida.
          MU FCUK

Kommentaar

Eesti jalgpallurid peatuvad luksushotellis
            28.03.2007

Iisraeli Jalgpalli Liidu ametniku sõnul kulgeb elu Tel Avivis rahulikult ja UEFA kehtestatud turvanõuded on ülepaisutatud, kirjutab Postimees.

Eelmisel laupäeval, kui Iisrael kodusel Ramat Gani staadionil täismaja 45 000 pealtvaataja ees ala sünnimaa Inglismaaga väravateta viigi tegi, oli korda tagamas poolteist tuhat politseinikku.

«Neli tuhat külalisfänni tulid staadionile varakult ja käitusid korralikult ning mäng möödus vahejuhtumiteta. Mõneti üllatavalt valitses väga sõbralik õhkkond – Iisraeli ja Inglismaa poolehoidjad tagusid enne põhimängu omavahel palli,» rääkis vutiliidu töötaja.

Seda, et heledatooniliste ehitiste tõttu Valgeks Linnaks kutsutavas Tel Avivis terrorirünnakuid ja rahutusi karta pole, kinnitas ka Postimeest lennujaamast hotelli sõidutanud taksojuht. «Suurim probleem seisneb selles, et Tel Avivi tuleb iga päev tohutult palju inimesi. Peamiselt äri tegema. Eriti hull on olukord reede õhtul, kui autoga liigub poole tunniga edasi vaid ühe kilomeetri,» kirjeldas sohver.

Kommentaar

Soovitan kõigil, kes mängu kusagil baaris vaatavad, teise poolaja esimesed 15 minti moblaga lahti võtta wap.livescore.com ja sealt seisu jälgida.

Kommentaar

Saatevigad ETV moodi!

Kommentaar

tahaks purje poissi näha algkoosseisus, kams on kiire seda peab ütlema aga siiki pole ikka eesti koondise tasemel mängija

Kommentaar

Kas üle neti pole võimalik seda mängu näha kusagilt?

Kommentaar

Tervitused teile koigile TelAvivist!!!
                      Ja tana me voidame!!!
                      Elu on siin ilus, ujumas kaidud, vesi 19 kraadi, naod ara polenud ja ootame Eesti VOITU!!!!
                      HEIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAA EEEEEEEEEESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                        Aga muidu - kaebused@etv.ee, andke neile viisakalt oma pahameelest teada, äkki rahva hääl ikka kotib seal majas ka kedagi.
                        Kahetsusväärne on näha järgnevat saatekava:

19:55 Jalgpalli EM valikmäng: Iisrael - Eesti. I poolaeg
                        20:45 Saatevigad BBC moodi
                        21:00 Aktuaalne kaamera. Ilm. Sport
                        21:20 Jalgpalli EM valikmäng: Iisrael - Eesti. II poolaeg
                        21:50 Foorum

Mõistan, et uudistesaadet ära jätta ei saa, aga "Saatevigad BBC moodi" ei tohiks küll väärtuslikku aega segada rahvuskoondise EM-valikmängude ajal. Kuigi paljud vanemapoolsed vaatajad ja sõdurid on võib-olla harjunud nägema AK-d alati kella üheksast, ei tohiks olla probleem seda aega erandkorras nihutada ning teavitada püsivaatajat eelnev(te)as saa(de)tes.

Ette tänades,
                        Jasper
                        Minu panus on antud.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

mida te kõvatate siin purje ja purje.ma saan aru et hirmsasti tahaks oma tuttavat platsil näha,egas siis tasu teisi seepärast maha teha.
                          arvan,et ükski praegune koondislane pole esimestes(olulistes) mängudes kohe paugutanud,pigem on paljud pigem teinud vähikäiku
                          siinkohal nimesid ei nimeta
                          ma saan aru,et tore oleks kõiki uusi mehi proovida,aga ei saa juuu...

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                            Minu panus on antud.
                            avaldasin samuti etv'le oma nördimust ning sain järgmise vastuse:

Tere

ETV oli esialgu arvestanud sellega, et jalgpallikohtumine algab kell
                            19.00. Hiljem tuli parandus. Kahjuks jäi parandus sedavõrd hiljaks, et
                            tänases kavas peegeldub parim, mida ETV saab huvilistele pakkuda.

Alternatiiviks olnuks kohtumine sootuks näitamata jätta.

Mõistvale suhtumisele lootma jäädes,
                            Eesti Televisioon

Kommentaar

kusjuures mulle tuli täpselt sama copy-paste vastus

eriti lahe oleks muidugi veel see kui nad peale ilmadeadet spordiuudiseid kah näidavad, oh seda spordisõprade rõõmu
                              Last edited by kympa10; 28.03.07, 17:45. Põhjus: krdi ETV

Kommentaar

Mis kuradi veneajal me siin elame?
                                Ei tea millal see eesti oma spordikanal peaks tulema! Vöisk ikka ysna pea tulla, sest hooaeg hakkab pihta. Aga kuna elan Soomes ja saan jälgida soome URheilukanavat, nii siin on päevad läbi ainult golf,golf ja golf. Ja oli ju epl.ee vist aritkkel et nad vötaks eeskuju Soome urheilukanavalt! Et poel eriti lootust, et sealgi hakaks liikuma Eesti meistriliiga/esiliiga. ei usu. lubati et vörkpalli,saalihokit ja golfi! KURAT! Teist keegi poel ettevötja, korraldaks oma Eesti spordikanalai, mille 1. pyhendus oleks eesti jalgpall vms. Palun.

Kommentaar

Working...
                                X