Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Iisrael vs Eesti 28.03.07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

:S ohjah....

Kommentaar

Eeeesti Maailmameister

Kommentaar

HÄBI ON OLLA EESTLANE!!!krdi ahvikari ei oska või ei taha yldse mängida.kui nii edasi siis horvaatialt saame 7-0 ja inglismaalt 10-0 tala.
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Positiivne on see, et hullemaks on mängul raske minna, kuid Jelle juhtimisel ei saa ka välistada.

Kommentaar

Sai jälle veidi kogemusi omandatud ja värki. Keegi peab siiski selle pasa eest vastutama, Jelle out.

Kommentaar

Lootuseta isegi kuradi andorra on jala valgeks saand. Perse Jelle paki asjad kokku ja tõmba uttu enne kui me pakistaniga samal pulgal fifa järjestuses.

Kommentaar

Kurat see Kruglov käib küll oma mõttetute söötudega pinda rsk.

Kommentaar

Kas Kruglov kardab midagi või kedagi, et kogu aeg puhtaks lööb?

Kink on see mäng vähemalt hästi alustanud.

Kommentaar

häbi on olla EESTLANE!!!krdi ahvikari ei oska või ei taha yldse mängida.kui nii edasi siis horvaatialt saame 7-0 ja inglismaalt 10-0 tala.
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

masendav liiga masendav

Kommentaar

Algselt postitas Angerjas Vaata postitust
                        ma ka ei saa aru, oleks pidanud algkoosseisus olema
                        Algkooseis? Never!

Ennem paneks ma mängu Jelle Goes'i, kui Kink. Mees isetseb liiga palju

Jee Kreisiraadio! Sellist ETV'd me küll ei tahtnud
                        Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

häbi on olla eestlane!!!krdi ahvikari ei oska või ei taha yldse mängida.kui nii edasi siis horvaatialt saame 7-0 ja inglismaalt 10-0 tala.
                          Ott Järvela

Kommentaar

Einoh 4-0 saab Eesti tappa no mida veel.Ma ei imesta kui ma ka Andorra käest pähe saame.

Kommentaar

Mannetud

Kaitse kohta ma ei võta sõna sest et igal koondisel oleks raskusi kui 5 ja põhiliselt kaitsjat väljas on aga rünnaku ülesehitus (õigemini selle absoluutne puudumine) on see mis Jelle Hollandisse tagasi viib....

Kommentaar

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
                                Algkooseis? Never!

Ennem paneks ma mängu Jelle Goes'i, kui Kink. Mees isetseb liiga palju

Jee Kreisiraadio! Sellist ETV'd me küll ei tahtnud
                                Vähemalt hoiaks palli mitte nagu dima kohe kui palli saab nii tugevalt kui jaksab minema, vahet pole et kedagi pole kuradi 30 meetri raadiusesgi.

Kommentaar

Working...
                                X