Algselt postitas Matchy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Iisrael vs Eesti 28.03.07
Collapse
X
-
Ägeeee,saame keskväljal palli,selle asemel,et vaadata kuhu edasi saaks liikuda anname palli tagasi kaitsele kes selle omakorda Poomile annab.Poom laksab palli ette,seal jääme pallist ilma.
Sellise mänguga ei saa me ka andorra vastu väravaarvet avatud.
Aga mina usun EestisseKui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Ei tea kas Jelle peaks nüüd minema lööma või mitte. Ei oska seisukohta kaa võtta.
Aga ühes normaalses riigis, kus jalgpall mingitki tähtsust omab löödaks ilmselt peatreener minema sellise seisu järel.
Huvitav oodata ja näha, mis saama hakkab...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Kas on mõtet otsida Eesti parimat mängijat sellest mängust ? Ma küll ei näinud, et keegi oleks teistest parem olnud. Mul on kahju seda tunnistada, aga kui ma ei tunneks teda, oleksin ma Operigi kasvõi Neemeloga segi ajanud.
Sihuke mängustiil, kus Konsa ja Kink mängisid ning jagati lühikesi maasööte, sobib Eestile isegi rohkem kui "orbitaal-pall" taktika.
Kommentaar
-
"MEILE ON ARENG TÄHTSAM KUI TULEMUS" POHLAK......saage aru kraaksujad juba
ei noo neemelo ei ole jalkpallurkruglov liiga masendav!! türa vittu kams pole mängija!!!!! neemelo putsis kui aeglane.
kink ja konsa näitasid end heast küljest. konsa eriti norm. kink julges teha midagi, võttis mehi ette vms, peaks laustame kõik järgnevad mängud vasakul, millegi pärats usun et alustab ka. jelle oleks ammu pidanud ennem oma sõrme perse august välja võtma ja nad platsile saatama. me oskame kaitsa mitte rünnata, jurtsenko ütles hästi et me ei julge rünnakule minna sest kardame ise ruttu lasta endale kolli, see ongi jelle taktika!! kindel on see et vassiljevit ei võta koondisse ja ei panda platsile just seepärast et jellekardab rünnata.
kink konsa purje - mäng hakkab ilmet looma nendega juba lisada veel keskväljale vassiljev
Jellel aeg dussiruumis meestega möllamine ära lõpetada ja koju minna
Kommentaar
-
kõige kurvem ongi see, et tundub et koondis mitte ei vaevle ühe probleemi käes vaid siin on tegemist suisa kompleksmurega.
Mehed ei saa üksteisest aru ning kokkumäng on vägagi heitlik, olgugi et mõned sunnitud vahetused, samas see ei saa olla ju vabandus.
Mehed ei näikse jõudvat joosta sama palju ja kiiresti, kui vastased, ehkki tegemist on ju sama liigi esindajatega.
Mehed näikse olevat ka tujutud platsil, keegi peab ju mehed käima tõmbama- peatreener?
Kõige kurvem on see, et üks tsükkel on sisuliselt peesse juba läinud, peatreeneri vahetus on alati selline teema, kus ootused on sageli suuremad kui reaalsus, seetõttu ei hakka ma seda teemat väga kommenteerima.
Ühesõnaga see särts on nagu üldiselt satsist kadunud, mis siin veel oli mõned aastad tagasi. Tahan seda tagasi!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustkindel on see et vassiljevit ei võta koondisse ja ei panda platsile just seepärast et jellekardab rünnata.
kink konsa purje - mäng hakkab ilmet looma nendega juba lisada veel keskväljale vassiljev
nojah Post muidugi sai ...
Kommentaar
-
kuidagi lihtsalt tulid need väravad.Poomi töö väravas oli nõrk-1,3,4 värav tema klassi vv peab tõrjuma ,aga mees jäi hiljaks.teine värav võib kanda Sishovi arvele-kui tehakse suluseis ja sa jääd sisse,see on sinu viga.keskväli liigutas palli norm.,kuid teravust lõpetamisel polnud(paar löögi ja üks karistus löök).kas meestel ees on probleemid liikumisega või kohavalikuga,poliikute viimased söödud olid väga ebatäpsed.keegi ütles et peale Venemaa mängu halvemaks ei saa miina,kahjuks saab kui mehed ei võitle lõpuni.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar