Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Iisrael vs Eesti 28.03.07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oeh. Üldiselt leian ma ka sitas asjas miskit positiivset, kuid seda mängu nähes tahaks karjuda: "Tule jumal appi". Kurat isegi mehed ei pusinud, nad olid seal väljakul lihtsalt õnnetud. Rähn tuleks tankitõrjelaagrisse saata. Saan aru, et jõuline mängija, aga pea iga Eesti mäng on tal mõnekümne minutiga kollane korjatud ja eile ta hankis seda teist veel. Hea et Jelle-õnnetuke ta sealt välja koristas, ennem kui mees punase sai.
    Kahju on Eesti mängust. Mul on Jellest inimlikult kahju, kuid uusi lahendusi temalt vist ei tule. Pole seda algset rõõmsat jalgpalli kusagil ja ei ole ka mängudistspliini
    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas rauninho Vaata postitust
      keegi eesti parimaid hetkeid videona saaba anda? (kui neid oli üldse) ma II poolaega ei vaatanud
      Teine poolaeg just Eesti saigi palju võimalusi,aga mul näidata ple.

Kommentaar

Algselt postitas jalgpall78 Vaata postitust
        Teine poolaeg just Eesti saigi palju võimalusi,aga mul näidata ple.
        No otsige siis ETV Spordist

Kommentaar

Algselt postitas rauninho Vaata postitust
          keegi eesti parimaid hetkeid videona saaba anda? (kui neid oli üldse) ma II poolaega ei vaatanud
          kahjuks ei old tegelt eile mitte midagi vaadata mida nyyd peaks kordama.õudne oli see mäng.kordust soovitaks vaadata neil kellele meeldivad õudukad
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Kams Pole Jalgpallur, ta ei saaks elusees koondise kuipoleks flora mees, vennad purid on tast ikka kõvats apremad

Kommentaar

Jellel oli ülikond sellepärast seljas, et oma viimasele Eesti koondise mängule tuleb minna pidulikult nagu kui inimene saadetakse siit ilmast ära, siis ka temal on pidulik riietus. Ok see oli mu lootus, sest Pohlak ei ole Levadia president. Aga eilse mängu kohta võib veel seda õelda, et Opil oli üks võimalus raske nurga alt, aga jah, kahjuks ei ole me veel oma "auväravat" lüüa suutnud. Loodame oma auväravale siis järgmistes mängudes.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                Kams Pole Jalgpallur, ta ei saaks elusees koondise kuipoleks flora mees, vennad purid on tast ikka kõvats apremad
                Vägagi õige jutt. Kams on üks suur s*tahunnik!
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

See,et Eesti alguses mängu käima ei saa,on kuidagi nagu tavaks saanud.Aga olenemata seisust ei dramatiseeriks seda mängu siiski üle.Palju mehi oli puudu,mängiti võõral väljal,ja sealjuures teisel poolajal 0:2 seisul päris soravalt.Vallati palli ja oli juba nagu mängu moodi.See,mida näha tahaks ja mida Jellelt ootakski.Kahjuks sai sel hetkel koondise kogenuim hakkama kahetsusväärse prohmakaga,mis lõi kõigil lõplikult jalad alt.Kahju.Nüüd on küll seis selline,kust on võimalik ainult tõusta.Sitemaks enam minna ei saa.Või saab?
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    ja sealjuures teisel poolajal 0:2 seisul päris soravalt.Vallati palli ja oli juba nagu mängu moodi.
                    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Kas ma olen ainuke, keda selline jutt totaalselt närvi ajab? Mismõttesnagu! Iisraelil oli ammu juba pohhui, sest nad olid kindlalt ees ja polnud enam vaja energiat raisata ju. Ime ka, et siis mängida ei saadud normaalsemalt.

See on umbes sama idiootne jutt nagu kunagi Arnol oli, kui Hollandilt esimene poolaeg 4:0 sisse saadi. Siis oli tema väitel teine poolaeg täiesti võrne mäng ja viik polnud seega kaugel vms. WTF!

Tulge mõistlusele ja analüüsige ikka situatsiooni kah. Sorav mäng, heh!
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

sa võid ju totaalselt närvi minna,aga kingi ja operi võimalused oli päris head,mis?tulen mõistusele ja ütlen,et see oli parem mäng kui kodus makedooniaga.mind see seis antud hetkel ei huvita.ainult asjatundmatu võib väita,et iisraelil oli pohhui mingi hetk.ega sa maiasmokk ometi võitu võõrsilt ei oodanud meie meestelt???vaata ikka lähtepositsioone ka.mul lihtsalt kahju,et mart meestelt viimsegi isu väravat rünnata võttis,mida sel hetkel siiski tehti erinevalt varasematest mängudest.
                      anna andeks,0:1 ja 0:4 eest "premeeritakse" sind tabelis ühtviisi...oleks 0:2 pealt miskit vilja kandnud,(sest üritati),oleks teine mäng tulnud

mina vaatan eesti iga mängu eraldi,sest koosseis on olude sunnil olnud erinev.mingi arno ja 4:0 mänguga võrrelda tundub sama debiilne,kui 1957.-nda aasta ungari ja argentiina koondise mõõduvõtmisi kõrvutada
                      Kapten Trumm

Kommentaar

ainult asjatundmatu võib väita,et iisraelil oli pohhui mingi hetk.

mina vaatan eesti iga mängu eraldi,sest koosseis on olude sunnil olnud erinev.mingi arno ja 4:0 mänguga võrrelda tundub sama debiilne,kui 1957.-nda aasta ungari ja argentiina koondise mõõduvõtmisi kõrvutada
                        Alustuseks - ma võrdlesin sinu juttu ja Arno juttu, mitte tulemusi.

Ning on täiesti selge, et 2:0 eduseisus (rääkimata siis 3:0 või 4:0 seisust) ei suruta enam täiega edasi, vaid tõmbutakse tagasi (4:0 seisul tõenäoliselt ka lõdvemalt ja tsillitakse rohkem nagu ka Sahari mängust näha oli), mis annabki võimaluse vastasele - sellel korral siis Eestile. Väidan täiesti kindlalt, et 0:0 või 1:0 seisul poleks Eesti pooltki nii vabalt kombineerida saanud. Seetõttu ongi minu arust täiesti rumal rääkida, et "vaata, kuidas 2:0 kaotusseisus alles passi lükkasime ja ühe võimaluse saime".
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

sa võid ju totaalselt närvi minna,aga kingi ja operi võimalused oli päris head,mis?tulen mõistusele ja ütlen,et see oli parem mäng kui kodus makedooniaga.mind see seis antud hetkel ei huvita.ainult asjatundmatu võib väita,et iisraelil oli pohhui mingi hetk.ega sa maiasmokk ometi võitu võõrsilt ei oodanud meie meestelt???vaata ikka lähtepositsioone ka.mul lihtsalt kahju,et mart meestelt viimsegi isu väravat rünnata võttis,mida sel hetkel siiski tehti erinevalt varasematest mängudest.
                          anna andeks,0:1 ja 0:4 eest "premeeritakse" sind tabelis ühtviisi...oleks 0:2 pealt miskit vilja kandnud,(sest üritati),oleks teine mäng tulnud

Sa ilmselt vaatad mitte igat mängu vaid ka igat poolaega eraldi. Ilmne ju et teine poolaeg näeb Eesti jaoks parem välja kui seis on peale esimest 2-0 ja vastane enam võimelda ei viitsi.

Kommentaar

Kas 2:0 seis on siis nii turvaline,eriti kui oli oht,et vastane lööb ühe tagasi?Väljendid nagu "võimelda ei viitsi" ja "tsillima" kuuluvad nagu rohkem algava grillihooaja kohta.Profimängijad ei kasuta selliseid kindlasti mitte,vähemalt väljakul.Seetõttu-ainuke tagantjärgi tarkus on-vastastel õnnestus oma plaan ellu viia,meil mitte(ma ei tea,võibolla isegi pärast esimest nende pooljuhuväravat juba lõi meil korgi alt ära).Kindel on ka see,et 0:4 saab ka erineval moel kaotada,lausa õudusunenäona.Sel lihtsal põhjusel,et teisel poolajal kogu jõust üritati,ei kannakski meie meeskonda päris maha.Mingi positiivne pisik jäi lihtsalt sisse.Ega selle pisiasja pärast pole kohe vaja mulle näkku hüpata ja totaalselt närvi minna.Poole hullemaid asju juhtub ümberringi.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Nii, nüüd peab minema Konsa poole Sahari särki imetlema
                              MU FCUK

Kommentaar

Eile siis jõudis meie neljane seltskond Israelist tagasi. Enam vähem kõik selle riigis ja ka maailmas tuntud kohad sai läbi käidud ja inimesi tundma õpitud. Peab mainima ,et oli väga huvitav .Ka Israeli jalgpalli sai vaadatud ning ülevaade on olemas.
                                Minu arvamus juutidest paranes üsna palju.Mitte ,et ma neid enne otseselt oleks vihanud aga mingi eelarvamus oli. Väga sõbralikud ,peale meie kaotust isegi kaasatundvad. Ei mingit keskmise sõrme näitamist või solvavaid laule ja loosungeid meie aadressil. Tohutult uudishimulikud ,sest Eesti on nende jaoks ikka väga kauge ja eksootiline.
                                Tel-Avivis ,kus me elasime teadis toimuvast mängust iga inimene . Enne ja peale matshi meid nähes tervitati sõbralikult. Israel on tegelikult huvitav riik selles mõttes ,et väga palju on sinna elama asunuid ja repatrieerunud endisest N-Liidust. Näiteks elab seal 1,5 milj. juuti Georgiast ja üle miljoni vene juudi. Lisaks veel juute bulgaariast ,poolast ,tsehhist jne. ,kes rohkem või vähem oskavad vene keelt. Mõnes linnaosas võib vene keelega igas poes või kõrtsis vabalt hakkama saada. .Kui vanemad väljarändajad kõrvale jätta siis oskavad nooremad kõik ka inglise keelt. Riigis on kolm ametlikku keelt- heebrea,araabia ja inglise keel.
                                Jalgpall on seal spordiala number üks. Kohaliku liiga mängu pilet maksab 200-270 krooni.ja külastatavus on suur. Liigamängudel õlut ei müüda.
                                Nüüd meie koondise mängust. Kõigepealt seda ,et juba algkooseis pani mind täielikult üllatuma. Taavi Rähn ja Tarmo Neemelo! Nagu arvata võis olidki mõlemad eriti nõrgad ,palju ei puudunud ,et Rähn oleks punase saanud,kohtunik küll minu meelest halastas talle. Ikkagi venitas puuking vahetusega liiga kaua. Neemelo ei jõudnud üldse joosta. Minu meelest oleks Kink , Konsa või Purje juba algkooseisus olema. Klavan jäi ka vägagi nõrga mänguga silma ,samuti Sishov ,kes närveerib selgelt üle. Poomi süü oli minu meelest kahes väravas,ühes aga eriti ilmne.
                                Juutide mängualgus polnud sugugi kiita . Nad olid üsna krampis aga Eesti ei osanud julgema mänguga seda ära kasutada. Ma vaidleks siin vastu nendele ,kes väidavad et 2-0 edus hakkasid juudid palli hoidma. Nad olid samuti väsinud ja pidid hinge tõmbama ja siin oleks Eesti pidanud värava lööma ja me võinuks isegi mängu murrangu tuua. Meie treener on taktikaliselt ikka väga nõrk ega suuda ka psühholoogiliselt enam positiivset mõjuda. Kui tahame järgmises tsüklis edukamad olla ja koondist noortega täiendada siis peaks treeneri vahetuse juba kohe ette võtma.
                                Lõpuks ometigi julges keegi noortejalgpalli taseme kohta suu lahti teha. Ma pean silmas Mart Poomi. Ma olen aastaid kogu aeg seda korrutanud ,et kõik need U-koondiste suured kaotused hakkavad meile ükskord kätte maksma ja nüüd paistab ,et see aeg ongi käes. Vutiliit aga raius kogu aeg ainult ühte- meile on tähtis vaid A-koondise tulemus ja töötame ainult nende heaks. Kas hakatakse lõpuks aru saama ,et ka noortekoondiste edukad mängud on tähtsad ,sest luuseri mentaliteet ei vii kunagi edasi.
                                Eesti koondise fännina oli mul üle pika aja üsna häbi mööda linna ringi käia. Kõige hullem on see ,et me pole ikka veel suutnud lüüa ühtegi väravat. Kõikjal kus käisime küsiti ,et kuidas me teistega oleme mänginud .
                                Peale mängu ei jäänudki muud üle ,kui sõitsime Jeruusalemma ja poetasime paremate soovidega kirjakese Nutumüüri prakku ehk hakkab meil kunagi jälle paremini minema.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X