Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Otsin fänni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Otsin fänni

Tervitus,

aitan ühte Hollandi ajakirjanikku, kes plaanib kirjutada ajalehelugu Eesti-Vene mängust. Selleks tahab ta intervjueerida ühte Eesti venelast, kes mängule ka läheb. Äkki keegi pakub ennast või mõne sõbra välja? Eesmärk on ju üllas.

Tema enda põhjendus on muidu selline: To explain the question of the Russian-speaking minority in this match, I am looking for a Russian speaking Estonian (citizen) who supports the Estonian national team and can explain to me why he does this. The reason for that is that I prefer a positive rather than a negative angle in my story.

Lihtsaim vist on muga ühendust võtta privaatsõnumiga. Siis edaspidi saab detailsemalt kokku leppida.

Ma pakun välja Rolfi pesueht venelane aga kõikidel Eesti-Vene mängudel karjub fännitribüünil ,, russkie sasat,, tõlkes venelased imege. Rolf on Eestis tuntud ka selle poolest ,et süütas mõned aastad tagasi tribüünil tõrviku ja sai EJL-lt selle eest kahe aastase disklaffi. Aga muidu igati lahe sell ja suurem Eesti fänn ,kui mõned eestalsed.

Kahjuks on teda raske üles leida .Ilmselt ilmub välja enne Vene mängu.
    FCF Forever

Kommentaar

Täpselt Rolf on supper! Nägin teda just mõned päevad tagasi. Küsis kas Eesti-vene mängu piletit pole talle anda. Mul ta nr olemas, helista mulle 58344606 siis annan ta nr sulle.

Kommentaar

Working...
      X