Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Andorra

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Üle noatera
    2-1 :P
    Kaardisadu muidugi.....

Kommentaar

ma ei leia sõnu aga kõik tevad mis tunnet ma valdan vähemalt loodan. me ikkagi võitsime andorrat aga ikkagi võitsime

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
        Kui Zelinski Andorra vastu ei skooriks, oleks midagi väga viltu

Kommentaaride ja Vikerraadio vahendusel on päris nutune mängu jälgida :P
        Bobik,Sa oled küünik Mis on muuseas üks ainukesi märkimisväärseid iseloomujooni inimestel

Kommentaar

Pärnu ruulib !!!!!!!

Kommentaar

JEJEJEJJEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!paha see,et Andorra sai värava ja see kah halb,et Zelinski sai punase,aga järgmine kord on siis Zelinski asemel Oper.Kinkil oli hea võimalus,ta oleks võinud ju selle kaitse veel ära petta,aga noh....Aga KInk tegi lõpus hea söödu!

Kommentaar

Kink on super vane, lihtsalt võtab 3 venda ette ja teeb ära ka

Kommentaar

õnneks on meil tarmo kink.

zelinski on parem kui zidaaaann

Kommentaar

perse, perse, perse
                  hea, et vähemalt võitsime
                  Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Einoh ära ta tuli, aga sellisel kujul nagu uskumatumas stsenaariumis ka näha ei osanud. Rahvale etendust täie raha eest, kuid mängupilt oli ikka suht nutune. Lisaks veel ohjeldamatud kaardid ning liigne vastaste provotseerimisele kaasaminek. Ainus asi mis rahuldab ongi 3 punkti, muu polegi hetkel oluline. Klavani ja Jäägri eemalejäämine Horvaatia mängust, mis niikuinii meile miskit ei luba loota on muidugi vilets. Tuleb ära oodata otsus Klavani suhtes, mitu mängu ta vahele jätab, sest kui ta Makedoonia mängust ka eemale jääb oleks raske kaotus.

Parimat välja ei oskagi tuua. Ehk Piiroja.Pidev võitlemine ja mitmed head pealöögid peale väravat jäid meelde. Kink-ilt ka lõpuks sooritus, mis reaalselt andis ka tulemuse. Mehel on eeldusi, et rohkem ka 16 kastis palli üritada hoida. Tugevamate vastaste vastu saab see teravuse tekitamisel olema ülimalt oluline. Õnneks andorralaste vastu piisas tsenderdusest.
                    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
                      Bobik,Sa oled küünik Mis on muuseas üks ainukesi märkimisväärseid iseloomujooni inimestel
                      AK, ma ei ole tegelikult nii halb inimene. Vahel olen peaaegu viisakas ja hea

A, ega ma valesti ei öelnud, sest Zelinski on parasjagu oma väravatest pisemate vastaste vastu löönud. Seejuures ei soovi midagi halba sellega öelda.

Kommentaar

No oleks võinud ikka mängu natuke alla tõmmata, niigi olime kümnekesi. Kekväli ja ründajad oleks võinud enne väravat kaitsjatele rohkem abi anda, sest Stepanov ja Piiroja hakkasid eksima. Aga tähtis on võit ja pääsesime nullipoisi staatusest

Kommentaar

Algselt postitas Homie
                          võiks kustutada
                          Palju su enda postitus geniaalsem oli?

Aga midagi rõõmustavat peale võidu ei olnud. Järeldusi veel ei tee, sest uus treener ja uus stiil, aga Andorrat oleks ikka rohkem pidanud suruma, isegi 10 mehega. Operita ikka rünne on väga nutune. Eks näis, loodetavasti tuleb nüüd Inglismaa, Horvaatia või Makedoonia vastu ka mõni punkt ning Andorrat saab jälle röövida. Ja seda pisut parema pildiga. Kõik teised tiimid peale Andorra oleks meid sellise mängu eest elusalt ära söönud.
                          sigpic

Kommentaar

Kink tegi Zelinskile hea kingituse! Selle 1-1 värava löömise hetkel oli küll väga sitt tunne. Kohtunik oli kah ikka kokkuvõttes suht munn. Eesti on ikka äpu küll kui võit andorra üle tuleb ka jumala abiga...
                            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                            If you're good at something, never do it for free - See above.
                            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Tubli Kink!!Kas mul on õigus et Lemaslu oli teine kommentaator?
                              George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

ahjaa, aitäh, et 1k persse ei läinud

E:triober u know
                                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Working...
                                X