Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Horvaatia ja Makedoonia võõrsil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Matchy Vaata postitust
    -----------Oper-------------
    -----------Kink--------------
    Smirnov--------------------Lindpere
    ----------Vunk-Dmitrijev--------
    Dima----------------------Jääger
    -----------Piiroja,Steps---------
    ------------Poom--------------
    Selline on minu koosseis.
    Kas Smirnov vasakul äärel?

Kommentaar

Ja kas pöördume tagasi 4-5-1 juurde?
      20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
        Ja kas pöördume tagasi 4-5-1 juurde?
        Huvitav näha mängu vs. Horvaatia ning Inglismaa kahte ründajatega... : )

Kommentaar

Ega seal mingit erilist maagiat selle kahe ründajaga ei hakka olema, veel rohkem pikke palle lihtsalt ette ja kogu lugu. Huvitav oleks näha kas inglise ja horvaatia kaitsjad on vahepeal kokku kuivand.

Kommentaar

Kas mu mälu petab, kui ma väidan, et viimane võõrsil löödud koll valikmängudes nn tugevate vastu oli Arbeiter Tsehhi vastu? Aasta võis siis olla äkki 99. 8 aastat...
            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
              Kas mu mälu petab, kui ma väidan, et viimane võõrsil löödud koll valikmängudes nn tugevate vastu oli Arbeiter Tsehhi vastu? Aasta võis siis olla äkki 99. 8 aastat...
              See oli 98. aasta oktoobris ikka, nii et 9 aastat...

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                See oli 98. aasta oktoobris ikka, nii et 9 aastat...
                Seda kurvem.
                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                  8. septembril see kuupäev muutub 2007 aastaks......no kui sitasti läheb siis 12. septembril. krt käed värisevad ja ei jõua ära oodata minekut......blj@ küll noh ainult üks öö veel kodus ja lõpuks ometi luftwaffega aaria mere äärde
                  Makedoonia ei kuulu nn. tugevate hulka vast.
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Mnjaaaa. Pareiko on ikka mõnusalt kõrvale heidetud. Nagu vana ja haisev sokk konutab kuskil nurgas.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Mnjaaaa. Pareiko on ikka mõnusalt kõrvale heidetud. Nagu vana ja haisev sokk konutab kuskil nurgas.
                      «Sergei Pareikot ei ole praegu aega vaatama sõita, ma usun, et Londak ja Aksalu teevad oma töö hästi ära,» ütles Jensen. «Kui väravavahtide treener Tim Carter ütles, et Londak on hea, siis see on mulle piisav garantii.»

Kommentaar

Ongi tegelt. Väravavahtide treener peaks seal osas kandma tähtsat rolli ja ütlema, kes on kõige pädevam koondise väravat kaitsema. Minu arvates on Londak Eesti kõige parem väravavaht oma heal päeval.

Kommentaar

kui õhtulehe koosseis horvaatia vastu õige on siis 0-4 kaotus on raudne kui mitte enam

Kommentaar

Sitt uudis ,et Poom ei mängi. Karta on et Londaku tase ei vea välja. Aga no enivei pole meil enam suurt midagi püüda peale hea enesetunde. See on muidugi ka väga tähtis.
                            FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                              Ongi tegelt. Väravavahtide treener peaks seal osas kandma tähtsat rolli ja ütlema, kes on kõige pädevam koondise väravat kaitsema.
                              Mis peatreener ning väravavahtide treener saavad ütlema Pareiko kohta kui sel hooajal nad ei näinud teda mängus ühtki korda...

Kommentaar

Ju on väravavahtide treener mingi põhjus, miks ta see hooaeg teda näha ei taha aga kus sa oskad seda 100% kindlusega öelda, et Carter pole vaatamas üksi käinud nagu Londakut käis.

Kommentaar

Working...
                                X