Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Inglismaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    qué?!
    guardiani minute-by-minute' ülekanded on parim asi, mis peale jalgratast leiutatud on.
    Samad mehed võiksid siis kõik artiklid kirjutada....

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
      tegelt jäi mu eelmises postituses puudu mõte- oleks Poom olnud näiteks Eestis viimase hooaja, poleks ta seda lepingut saanud.
      Selle kohta oskasid vanad inimesed hästi öelda - oleks seal tiivad, siis oleks ta lind. Jäägem ikka tänasesse päeva, mitte kellegi unenägudesse.

ma ei usu ka seda, et Kotenko poleks näiteks võimeline Coca-Colas läbi lööma. asi lihtsalt selles, et sealsetel klubidel pole pappi maksta.
      Seda ma imestasingi, et miks nii vähe meie mängijaid välismaal mängib. Eestlased maksavad lihtsalt nii palju, et tippliigade klubid ei jõua neid osta Kas sa ise ka loed, kui sa midagi kirjutad või mõtled selle juures veidikenegi

Ma ei väida, et Poom on ideaalne, kuid tema alusetu peksmine on üsna rumal. Eriti veel selle juures rääkida, et oleks ja võiks jne. Samuti võib rääkida, et Pele toomisest tänasesse päeva, et täna ei mahuks ta isegi mitte Levadia pinki nühkima. Need on mõttetud ja jaburad võrdlused.

Kommentaar

Poomi aeg on tõesti ümber saamas, vanus ja vigastused on oma töö teinud ning nüüd oleks aeg teatepulk üle anda. Teise ja kolmanda värava oleks õige talitamise korral ära suutnud hoida, kuid enam pole tegemist selle Poomiga, kes meeskonda päästa suudab, vaid nüüd peab tiim kõvasti vaeva nägema, et pall väravanurka ei suunduks, sest Poomi robinsonaadid meenutavad enamuses jahukoti ümbervajumist.

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
          Seda ma imestasingi, et miks nii vähe meie mängijaid välismaal mängib. Eestlased maksavad lihtsalt nii palju, et tippliigade klubid ei jõua neid osta Kas sa ise ka loed, kui sa midagi kirjutad või mõtled selle juures veidikenegi
          no naera aega, naer on terviseks. võib olla ehk sõnastasin valesti. ütleme nii, siis et maailmas tiirleb palju odavaid ja osavaid lõuna-ameeriklasi ja ka aafriklasi.
          jälgides näiteks Portugali ja Hispaania vutti, siis olen suht kindel, et meie kaitsjad saaksid täiesti hakkama seal näiteks tabeli tagumises pooles asuvates klubides. aga ikka on ju lihtsam võtta mingi odavam vähegi oskuslik brass või muu lõuna-ameeriklane. ja ma ei räägi tippklubidest. arusaadav, et sinna see tase meil ei küündi.

ja mis puudutab Kotenkot, siis vaata väheke neid Coca-Cola liiga klubide väravavahte ja siis ütle, et nad kõik on paremad kui Kotenko.
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Oeh jah! Mis me siin müdistame. Ütleme et Eesti mängis nii ja naa. 35 minutit täiesti toredalt ja siis tuli väsimus. Muidugi on inglased meistrid ei kahtle selles, aga Eesti mängijate mängupraktika on suures osas null. Miks hoida Kruglovi algrivistuses kui mees istub Lokomotiivi reservis. Kurb on ka see, et standardolukorrad on Eestil ära mandunud. Ning see oli vana leib, millega võideti mänge või löödi väravaid.
            Ning Poomi pole mõttet vanuse pärast tümitada, nagu on näidanud tippliigad, on tihtilugu tegijaks meesteks vanamehed. Kasvõi inglaste tegelikult hetke parim väravavaht on David James. Eks kriitikat võib ka Poomi puhul teha, aga ma arvan et tema äärmiselt tugeva tööse suhtumise vastu ei sa meist keegi.
            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

no naera aega, naer on terviseks. võib olla ehk sõnastasin valesti. ütleme nii, siis et maailmas tiirleb palju odavaid ja osavaid lõuna-ameeriklasi ja ka aafriklasi.
              jälgides näiteks Portugali ja Hispaania vutti, siis olen suht kindel, et meie kaitsjad saaksid täiesti hakkama seal näiteks tabeli tagumises pooles asuvates klubides. aga ikka on ju lihtsam võtta mingi odavam vähegi oskuslik brass või muu lõuna-ameeriklane. ja ma ei räägi tippklubidest. arusaadav, et sinna see tase meil ei küündi.

ja mis puudutab Kotenkot, siis vaata väheke neid Coca-Cola liiga klubide väravavahte ja siis ütle, et nad kõik on paremad kui Kotenko.
              Kotenkosid ja teisi Eesti vante ei võeta Inglismaale väga lihtsalt kuna Eesti liiga pole lihtsalt nii... no kuidas öelda - pingeline, kõrgetasemeline jne. Eesti liigas ja üksikutes koondisemängudes võib ta ju särada, aga inglise liigas 24/7 pinge all mängida... Risk on ju, et ta ei suuda. Poom suutis läbi lüüa, võibolla suudaks ka Kotenko. Aga seda ei saa enne teada, kui mõni klubi riski ei võta.

Kommentaar

Kotenko või mitte-Kotenko, aga asi on lihtsalt selles, et mitte ükski CCC (või allapoole) meeskond pole valmis sellisel tasemel väravavahi eest niipalju maksma, kui siinsete tüüpide eest saada tahetakse. Pigem võetakse mõni noor oma kasvandik või vanem ja kogenum mees tasuta ja ollakse rahul. Eriti kuna oskuste osas pole vahet (suurt) ollagi. Premierist ei maksa mõeldagi.

Eilse mängu kohta - inglased-fännid valmistasid küll pisukese pettumuse. Nende lugusid-laule-hüüdeid väga tihti ja väga valjult justkui ei kuulnud. Aga v-o olin ma vales sektoris kah. Muud ei midagi.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                  Üks küsimus inimestele, kes Beckhami vahetuse peale fännitribüünil plaksutasid: miks?
                  Päris loll küsimus? Ma ei olnud küll fännitribüünil, kuid ka mina aplodeerisin kui ta väljakult lahkus. Tegemist on maailma tipuga spordialas mida me kõik huviga jälgime. Miks ma ei peaks talle oma austust avaldama? Minu eesti koondise toetamise krediit on otsa saamas. Viimastel mängudel olen käinud lihtsalt jalgpalli vaatamas. Fänni palk (võidu ja väravad) on mul juba kuid saamata. Loodan, et see säde tuleb tagasi, aga selleks on vaja tulemust, kasvõi ühtki mängu kus võrk õigel pool sahiseks.

Kommentaar

veelkord Poomist

ei leia, et meil oleks hetkel panna väravasse parem kollkipper kui Poom, kuid tema viimastes esitlustes on esinenud selliseid eksimusi, mida ta varasematel aegadel poleks endale lubanud. ka inglismannide teise ja kolmanda värava puhul tegi ta selliseid liigutusi mida maailmaklassi kuuluv väravavaht ei teeks. loodetavasti on see ainult mööduv nähtus ning mängupraktikat ja vormi kogudes näeme jälle endist poomi.

Kommentaar

Noh natukene võib ju paremaks minna, aga üljoones on asi minemas ikka allamäge, mis on ka loomulik, sest mees jääb ju iga aastaga veel vanemaks.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                        Kusjuures Eurospordi (inglise) kommentaatorid leidsid, et Eesti kaotuse üheks põhjuseks oli see, et nad ei jäänud kaitsesse istuma, vaid üritasid ka ise rünnata. Guardiani jobude nali oli enne mängu valmis tehtud.
                        Minulgi tekkinud selline arvamus. Inglased nägid selgelt, et lihtsalt surudes 11 meest üle ei mängi ja seetõttu meelitasid meid eestlasi avatumale mängule ning see ka õnnestus neil. Võib vabalt öelda, et McClaren mängis selgelt Jelle üle. Esimese värava situatsioon tuli ju vastaste vasturünnakust.Mis veel silma jäi oli see, et teada oli Beckhami hakkab pikki palle kõrendile sokutama, kuid ikka ei pressitud ilusat poissi piisavalt, et ta neid nn söötu ei saaks vabalt teha. Hämmastama pani ka mind see, et Crouch sai nii vabalt liikuda kui talle pall jalga mängiti.

Jelle vahetused olid ka sellised müstilised. Miks toodi Neemelo sisse kui tema peale ühtegi pikka ei mängitud? Kahjuks Vosko oli ka lahja võrreldes laupäevase mänguga. Kui jalga mängiti siis oli muidugi tasemel, kuid õhus väga lahja. Samas mängu lõpus oli Neemelo palju pädevam teisel korrusel.

Mängu parimad olid kindlasti levadia poolkaitse paar. Eriti super oli Dmitrijev. 90% kahevõitlustest võitis ta ning kui vastased teda pressisid siis otsis omasi või rabeles ise vastase pressi alt välja. Enamus oleks lihtsalt umbropsu pikka pand. Vassiljev ka üritas ja üritas, kuid kui sul on ainult üks mängija kellele sööta siis on keskväljal raske.

Olen seisukohal, et kui me ka järgmised mängud nii avatud vutti mängime ehk siis nii nagu meie vastane seda soovib siis ei tule head tulemust lähiajal.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                          Olen seisukohal, et kui me ka järgmised mängud nii avatud vutti mängime ehk siis nii nagu meie vastane seda soovib siis ei tule head tulemust lähiajal.
                          Muidugi. Andorra vastu umbkaitsesse
                          20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas Matis Vaata postitust
                            Eks kriitikat võib ka Poomi puhul teha, aga ma arvan et tema äärmiselt tugeva tööse suhtumise vastu ei sa meist keegi.
                            Just nimelt töö+andekus+õigel ajal õige kohas+keeleoskus+agenditöö+kübeke õnne,olid 90.-ndatel asjad,mis temast kunagi sellise venna vormisid.Ega tänapäeva spordis läbilöömiseks väikesest Eestist väljapääsuks peab kõik maksimaalselt hästi minema.Juba tema karjääri eest on õige,kui ta selles tsüklis,mis enam halligi ei otsusta,väravas seisab,eriti tema "kodumaa" Inglismaaga mängides.Ega Kotenko poleks meid päästnud,kuigi mulle ta istub ka.Pealegi,vaadake algkoosseisu,palju seal neid täiseestlasi nii väga on.Samas Horvaatia mängu värava kordust vaadates võiks öelda küll,et joonel olles oleks Mart palli ära tõrjunud.See tal juba veres,et tuleb 5-kasti joonele liiga julgelt.Pikk mees võtab riske,aga kiirus on vähese praktika ja vanuse tõttu pisut kadunud.

Staadionil vaatasin,et milline prohmakas see kolmas värav küll oli!Aga kordust vaadates ma enam nii ei arva.Neile,kes väidavad,et ta joonele oleks pidanud jääma(vastu ju kummagi fantast tsendrduse puhul tulla ei jõudnud),ütlen seda,et siis oleks Owen sellise lituudi vajutanud,et poleks mingit võimalust olnud.Nüüd pidi ta ülimat meisterlikkust näitama täpselt taganurka suunamisega.Mis seal rääkida,Inglismaa oli meisterlik kõigi väravate puhul ja kui neid poleks olnud,oleks meid lõpus nii surutud,et oleks midagi muud olnud!

Eesti tugevust näitavad kõige ilmekamalt just mängud Andorraga.Siiani on mängitud endast tugevamatega,ja mitte väga halvasti ent pole ka suudetud positiivselt üllatada.Muuseas,Aavo Sarap räägib küll hästi,kui ta treenerina ka nii hea on,siis varsti koondise etteotsa
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                              Minulgi ......
                              Pmst kõigega nõus,aga inglaste eesmärk oligi mäng lahti tõmmata,kui nägid et alguspoole umbkaitse vastu ei saa,ja meelitati eestlasigi rünnakule.Kui ilusat poissi rohkem oleks surutud,oleks Lampard ja Gerrard vabamaks jäänud.Kõik ootasid oma hetke.Sama lugu Crouch'iga.See,kui ta keskväljal pallile vastu tuli,selle jalga sai ja tagasi andis,ei kujutanud veel ohtu,polnud vaja rabeleda.Kastilähistel oli juba ohtlik.

Koera hommikuse postiga ka enam-vähem nõus(endast "vanemaid" tuleks muidugi ka austada,olgu mis on ).Paraku ta nagu pakub lahendusi ja ei paku ka,sest ega viie mängijaga jalgpalli ei mängi.Järelikult TÕSIASI-meil pole hetkel paremat materjali lihtsalt kuskilt võtta ja tuleb karu Neemelo suguseid treenida,treenida,treenida kuni HAKKAB TULEMA.
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                                Pmst kõigega nõus,aga inglaste eesmärk oligi mäng lahti tõmmata,kui nägid et alguspoole umbkaitse vastu ei saa,ja meelitati eestlasigi rünnakule.Kui ilusat poissi rohkem oleks surutud,oleks Lampard ja Gerrard vabamaks jäänud.Kõik ootasid oma hetke.Sama lugu Crouch'iga.See,kui ta keskväljal pallile vastu tuli,selle jalga sai ja tagasi andis,ei kujutanud veel ohtu,polnud vaja rabeleda.Kastilähistel oli juba ohtlik.
                                Minu arust oleks pidanud kas äärepoolik või äärekaitsja lihtsalt aktiivsemalt pidanud pressima kui pall suundus Beckhami äärele. Nii oleks sunnitud Davidit pall tagant läbi mängima või lihtsalt keskele suunama.

Kommentaar

Working...
                                X