Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Inglismaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jelle võiks Klavani ka oma õigele positsioonile kunagi panna.
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
      Kaua sa jahud sellest. Lindpere on poolkaitsja, Kruglov kaitsja. Goes peaks olema hull, kui ta paneks Inglismaa vastu kaitsesse mängima mängumehe, kes pole antud positsiooni elu sees mänginud.
      aga lindpere oli kaitses kruglovist parem

Kommentaar

persse see kyll nyyd hea ei ole.

Raio Piiroja sai laupäevases EM-valikmängus Horvaatiaga kollase kaardi ning peab seetõttu kolmapäevase Eesti – Inglismaa kohtumise vahele jätma.

Piiroja jaoks oli tegemist neljanda kollase kaardiga selles valiksarjas. Juhendi järgi peab mängija mängu vahele jätma pärast teist ja pärast neljandat kollast kaarti.

„Ma olen väga pettunud, et ma ei saa selles kohtumises osaleda,” tunnistas Piiroja. „Soovin meeskonnakaaslastele kolmapäevaks edu ja usun, et nad teevad ka ilma minuta hea mängu.”

Piiroja jääb koondise juurde kuni kolmapäevase mänguni, uusi mängijaid peatreener Jelle Goes koondisesse ei kaasa.
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Nii kurb, Piiroja nii väga tahtis Inglismaa vastu mängida.
          Algselt postitas budulojus
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ma nõuan UEFA-st järelepärimist selle asja kohta. Kas tõesti on nii, et mees jätab mängu vahele, siis saab veel ühe kollase juurde ja peab jälle mängu vahele jätma?

Kommentaar

Ta istus oma aja ära ju... Tal peaks nüüd ju puhas leht olema ? :S

Kommentaar

Ei ole nii raisk.

Nüüd hakkab kaitse jälle lekkima. Ebanormaalne.

Kõik minu ootused lootused said väga kiirelt minema pühitud. No tore on...

Kommentaar

Jap. Kuid ma usun et Piiroja on ise rohkem nördinud... Seda on näha, et tüüp tahab mängida ning kindlasti oleks ta tahtnud Crouchi nüpeldada. Kuid nüüd hakkab Crouch neid peapalle lõdvalt noppima.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                    Ma nõuan UEFA-st järelepärimist selle asja kohta. Kas tõesti on nii, et mees jätab mängu vahele, siis saab veel ühe kollase juurde ja peab jälle mängu vahele jätma?
                    sina nõuad

Kommentaar

Mul vist üks pilet üle. Mis need ka väärt on nüüd?

Kommentaar

Kurb. ETV intervjuus oli Raio väga hapu näoga ja pettunud.

Kommentaar

Vaevalt ta üldse teadis enne mängu, et kollase puhul ta peab mängu vahele jätma. Nüüd jääb tal üle ennast Inglismaal näidata.
                          name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Algselt postitas vaherhar Vaata postitust
                            Vaevalt ta üldse teadis enne mängu, et kollase puhul ta peab mängu vahele jätma. Nüüd jääb tal üle ennast Inglismaal näidata.
                            Talle lausa öeldi seda ,et võid kollase saada .Krt. on ikka tase meie ametnikel või ma ei tea ,kes seal neid asju jälgib. Keerasid mehel võibolla terve karjääri perse
                            Üks ämber teise otsa.Alles oli pressikal Kovatsh,kes oma nime õigeks maalis,.
                            FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                              Üks ämber teise otsa.Alles oli pressikal Kovatsh,kes oma nime õigeks maalis,.

Niko Kovač
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Klavan on vist kohati isegi keskkaitset mänginud? Päris Piiroja ta pole aga ega paremat pole pingilt ka võtta.
                                20 LEGEND

Kommentaar

Working...
                                X