Jelle võiks Klavani ka oma õigele positsioonile kunagi panna.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Inglismaa
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKaua sa jahud sellest. Lindpere on poolkaitsja, Kruglov kaitsja. Goes peaks olema hull, kui ta paneks Inglismaa vastu kaitsesse mängima mängumehe, kes pole antud positsiooni elu sees mänginud.
Kommentaar
-
persse see kyll nyyd hea ei ole.
Raio Piiroja sai laupäevases EM-valikmängus Horvaatiaga kollase kaardi ning peab seetõttu kolmapäevase Eesti – Inglismaa kohtumise vahele jätma.
Piiroja jaoks oli tegemist neljanda kollase kaardiga selles valiksarjas. Juhendi järgi peab mängija mängu vahele jätma pärast teist ja pärast neljandat kollast kaarti.
„Ma olen väga pettunud, et ma ei saa selles kohtumises osaleda,” tunnistas Piiroja. „Soovin meeskonnakaaslastele kolmapäevaks edu ja usun, et nad teevad ka ilma minuta hea mängu.”
Piiroja jääb koondise juurde kuni kolmapäevase mänguni, uusi mängijaid peatreener Jelle Goes koondisesse ei kaasa.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMa nõuan UEFA-st järelepärimist selle asja kohta. Kas tõesti on nii, et mees jätab mängu vahele, siis saab veel ühe kollase juurde ja peab jälle mängu vahele jätma?
Kommentaar
-
Algselt postitas vaherhar Vaata postitustVaevalt ta üldse teadis enne mängu, et kollase puhul ta peab mängu vahele jätma. Nüüd jääb tal üle ennast Inglismaal näidata.
Üks ämber teise otsa.Alles oli pressikal Kovatsh,kes oma nime õigeks maalis,.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustÜks ämber teise otsa.Alles oli pressikal Kovatsh,kes oma nime õigeks maalis,.
Niko KovačINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar