Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EST vs ENG fännibuss - beforeparty!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Egan soccernet.com-ist on kangesti huvitet'

mahub listi?
    Jalgpallihaigla liige
    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

olen kindel käpp...kui ikka olen nimekirjas

Kommentaar

bussil käidud, bussil oldud, superluks, paraku oli vaja poole sõidu pealt maha karata. tänud jansa. sellist kino pole ammu saand ja ma loodan, et pead jäävad ikka kõigile lõpuni otsa. see, kuidas tänava kohal rippuv trolliliin hyttyse suitsu pooleks lõikas, oli päris... mm.. omapärane.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
          bussil käidud, bussil oldud, superluks, paraku oli vaja poole sõidu pealt maha karata. tänud jansa. sellist kino pole ammu saand ja ma loodan, et pead jäävad ikka kõigile lõpuni otsa. see, kuidas tänava kohal rippuv trolliliin hyttyse suitsu pooleks lõikas, oli päris... mm.. omapärane.
          Super oli küll ja tänud Jansa.
          Ühte asja tahaks küll öelda - hea et keegi surma ei saanud. See mis nende trammiliinidega seal toimus oli ausaltöeldes kohutav. Tühja sest suitsust, mõnel kõrbesid seal käed ära nendest trammi traatidest.
          Aga hea et kõik läks hästi ja keegi hullemalt viga ei saanud.
          DJ oli täiega tasemel ja supersõit oli!

Kommentaar

väga võimas oli :P
            tänks jansa et sellise asja ikka orgunnisid!

Kommentaar

Tänud Jansa! Väikestest viperustest hoolimata väga lahe. Üleval toimunust ma väga palju osa ei saanud, seega ei oska selle kohutavust hinnata, küll võib öelda, et tuleb kasutada kainet mõistust

Sellest viimasest oli mul natuke puudu, sest statale jõudes unustasin vist oma koti koos jopega bussi. Seega, kui keegi teab midagi Põhja-Eesti Verekeskuse logoga riidekoti ja selle sees olnud rohelise kilejope asukohast, oleksin väga tänulik. Bussijuht kinnitas, et tema seda ei leidnud.
              Supplies!

Kommentaar

Sen, siis ei ole vaja nii aktiivselt igasuguste lõtvade naistega tegeleda . Kuigi jah, edaspidiseks tuleb endalgi kõrva taha panna, et Mustamäe teel jookseb üks kaabel teistest tuntavalt madalamalt...

Aga suured ja siirad tänud, Jansa - see oli tõesti super. Isegi suht nutune mäng ei suutnud ilmselt just seetõttu elamust rikkuda.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

aa seda ka, et kellel oli kaamera ühes, siis piltepilte!

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

mis Pamelast yldse sai?

Kommentaar

vot see oli retk, mille peale võiks küll öelda TEHTUD!

võimas...ma ausalt öeldes ei saagi aru, miks me nii lahedad fännid oleme?:P

well done jansa

Kommentaar

Algselt postitas eino112 Vaata postitust
                        mis Pamelast yldse sai?
                        ...seda ma mõtlesin et mida see kumminaine seal staadioni väravas prügikastis teeb

Kommentaar

mhhh...
                          mis siis tast ära viskasite? turvad ei lasknud sisse sellega w?

Kommentaar

roheline jope on meie käes jäi sinna vedelema ja võtsime igaksjuhuks kaasa helista 58100118

Kommentaar

Superluks! Kas pitsalõik oli ka alles? Aga ma siis helistan.
                              Supplies!

Kommentaar

...no tervitus kallid kaasvõitlejad-bussirahvas.

Tänud kõikidele kes kaasa lõid, vabandust veelkord bussi viibimine - seda ei osanud ette näha - ja eks halvas oli ka head - selle ootamise ajal vist ostetigi meie koondise uusim toetaja - täispuhutav Pämmi kohe kahju et et tema saatus selliseks kujunes nagu ta kujunes! Elektriiliinidega oli jah veic pinget - kuna ka ühel semul(Tang-Po) viisid liinid s-m-v-paruka peast. Lõpp hea kõik hea. Bussijuht ning DJ-d jäid ka VÄGA rahule ning on igal järgneval analoogsel üritusel olemas - eks näis, vast kordame uuesti mõnel suvisel mängul.
                                P.S. Vaadake siis täna kell 18:15 ETV-d ja Lisaaega, äkki näete tuttavaid nägusi
                                Ahjaa, Priit tegi pilte ka :http://insane.planet.ee/Galeriid/Eesti_Inglismaa_2007
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X