Äkki palkaks Lawrie Sanchezi koondise etteotsa? Tal on palju kogemusi nõrka tehnikat ja vähest sööduoskust evivaid mängijaid võitma panna. Pikk pall ette ja küünarnukid käiku, nii need võidud koju toome!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
head teed vana ja väsinud Viggo Jensen!
Collapse
X
-
Algselt postitas estone Vaata postitustKes ikka tahaks Eesti koondise treener olla, kellega kohe mölisema hakatakse kui kohe tulemusi ei saada.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Nõustun siin paljudega- sitast saia ei tee. Nii sitta mängu pole ma veel meie koondise poolt näinud. Enamus vennikesi oli tulnud haltuurat tegema. Rähni, Viikmäe, Neemelo, Dmitrevi sugustega ei saagi paremat tulemust saada.
Kurb on lihtsalt. Tegelt on mul savi, mänge käin ikka edaspidi vaatamas. Loodame ehk asi paraneb.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustalavormis Neemelo
Rootsis on lõpuks väravaid hakanud lööma.
Ta pole juba poolteist aastat nii heas vormis olnud.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEnamus vennikesi oli tulnud haltuurat tegema. Rähni, Viikmäe, Neemelo, Dmitrevi sugustega ei saagi paremat tulemust saada.
Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Kurat, Viggo romb ei toimi ja ei hakka kah toimima meie koondise juures. See on hoopis teisest puust taktika, mida eelnevad treenerid on juurutanud. Alustuseks võiks vana taktika juurde tagasi pöörduda ja siis edasi vaadata.
PS! Vahetused on mõeldud selleks, et neid teha. Eriti veel kaotusseisus. Ja mehi tuleks valida selle järgi, et kes on parem, kiirem, osavam. Mitte selle järgi, et keda võiks mängitada ning, kes meeldib.
Kommentaar
-
Sorry. Tegin paar näpukat. Tahtsin juhtida tähelepanu, et ääred lekivad masendavalt. Inlgased jalutasid läbi. Need neegrid-montod samuti. Muide, need kes räägivad, et "s.." pirukat ei tee jne. Tegelikult on meil 3-4 normaalsel tasemel venda- Oper, Lindrepe, Klaavan ja Jääger (austan Poomi aga sorry ta hakkab vanaks jääma aga ka tema on enam-vähem). On võrdlemisi normaalsel tasemel vanasid. Lindpere, Stjopa, vahetusest Kink. Pole see mängijate valik nii masendav midagi Pampers ja tegid normaasleid mänge kehvema valikga. Jelle jätkas enam vähem. Üks asi, mis kummitas Jellet oli ka totaalne ebaõnn! Sorry, horvaatiaga mängiti 0-1 ja mängus võii ka viigistada! See on väga tugev koondis. Ma arvan, et Viggo ei ole meie koondise jaoks parim. Holland- Saksamaa peaks meie valik olema, rõhutan veel kord.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitustSorry. Tegin paar näpukat.
[---] Tegelikult on meil 3-4 normaalsel tasemel venda- Oper, Lindrepe, Klaavan ja Jääger.
[---] On võrdlemisi normaalsel tasemel vanasid. Lindpere, Stjopa, vahetusest Kink.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitustÜks asi, mis kummitas Jellet oli ka totaalne ebaõnn!
Kommentaar
-
Ma arvan, et Viggo ei ole meie koondise jaoks parim. Holland- Saksamaa peaks meie valik olema, rõhutan veel kord
Hollandi treenerite kool tõestas end eelmisel mm-il, kui just sealt riigist oli enam finaalturniirile jõudnud koondiste lootse ja sama tendents jätkub praegu euro 2008 tsüklis. Kolm "oranzi" on erinevatel rahvuskoondistel pukis-Holland(van Basten), Venemaa (Hiddink), Poola (Beenhakker) ja väga suure tõenäosusega on need riigid ka end finaalturniirile mängimas, kusjuures eriti Venemaa ja Poola ei olnud ju oma grupis enne valikmängude algust sugugi favoriidid 2-le edasipääsukohale. Kuid tänase päeva seisuga on nii Inglismaa kui ka Serbia (keda soosikuteks neis gruppides peeti) sisuliselt ukse taha jäämas.
Loomulikult ei suuda me Hiddinki kaliibriga mehi palgata, kuid nagu ma nimetatud kirjutises mainisin, tasuks kaaluda sellise treeneri palkamist(juhul kui huvi ja finantse on), kel on minimaalselt eredivisie klubi treenimise kogemus. Hetkel tööta olevatest nimekamatest selle kategooria alla käivatest meestest võiks nimetada Co Adriaanset, Erwin Koemanit ja Ruud Gullitit. Ka nendega saaks ilmselt rahaliselt keeruline olema (suht vaene Gruusia suutis palgata Toppmölleri), kuid kui mingit tulemust nõuda, siis peaks nö "pooletoobistele" välistreeneritele eelistama lootse, kel on ka tulemuse suhtes midagi ette näidata või siis juba üldse panema pukki kohaliku mehe. Muud võimalust ma küll ei näe meie ülimalt kasinate ja tehniliselt suhteliselt korbedate (maailma mõistes) mängijate valiku juures.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
olgu ta ükskõik kui nimekas vend siin eesotsas,ei tee ta mitte midagi ära kui meeste suhtumine on null...kui tehnikast ja oskustest puudu jääb võiks seda kompenseerida siis vähemalt võitlusvaimu ja endast kõige andmisega...aga lihtsam on loivata ära 90 minti teades et nakuinii järgmiseks mänguks saan ikka platsile ,sest konkurentsi pole ja fännitribüün ikka plaksutab ja kiidab,ükskõik kui sitt mäng ka poleks. sama mentaliteet oli ka eilsel noortekoondise mängul,kus gussev peale mõnda aega loivamist vahetati välja,siis pransatas tripale sõprade juurde ja kui sõbrad küsisid et mis niisama seal seisid platsil,siis vend vastas et naahui ma ei viitsind joostab-day
Kommentaar
-
Algselt postitas kala2 Vaata postitustolgu ta ükskõik kui nimekas vend siin eesotsas,ei tee ta mitte midagi ära kui meeste suhtumine on null...kui tehnikast ja oskustest puudu jääb võiks seda kompenseerida siis vähemalt võitlusvaimu ja endast kõige andmisega...aga lihtsam on loivata ära 90 minti teades et nakuinii järgmiseks mänguks saan ikka platsile ,sest konkurentsi pole ja fännitribüün ikka plaksutab ja kiidab,ükskõik kui sitt mäng ka poleks. sama mentaliteet oli ka eilsel noortekoondise mängul,kus gussev peale mõnda aega loivamist vahetati välja,siis pransatas tripale sõprade juurde ja kui sõbrad küsisid et mis niisama seal seisid platsil,siis vend vastas et naahui ma ei viitsind joosta
Kui nii siistase
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar