Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

head teed vana ja väsinud Viggo Jensen!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uno Piir oleks ka täna vist õigemaid otsuseid teinud ,kui ta oleks treeneripingil istunud. No mida fakki see Jensen siin ehitab . Tra. küll meil sõprusmäng ,kus ehk saaks niigi sitta hooaega võiduga lõpetada ja ehk ühe silmaga juba järgmide hooaja poole vaadata aga tema topib terveks mänguks sisse Reimi,kes lõpetab karjääri. Laeb Neemelo-karul poolteistpoolaega lihtsalt platsil hullata ja siis teeb oma arust geniaalseid vahetusi ,kui laseb 30 sek. enne lõppu sisse terava Terehhovi ja nats enne seda käbeda Kingi.
    Ma spetsiaalselt jälgisin ,kuidas Jensen platsiääres karjus ja kätega vehkis aga mehed ei teinud väljagi. Kas see juba ei näita midagi. Hapude ja tuimade nägudega longiti sisuliselt terve teine poolaeg.
    Ja mis te sellest Rähnist sõimate ta on mängumees rohkem ,kui nii mõnigi täna platsil olnud vend ,mis siis ,et oma peanupu Londonis vahele pistis.
    Sitast tõesti saia ei tee aga ,kui pagar on loll ja küpsetab üle siis ei saa isegi taignast saia.
    Taanlane küpsetas täna selgelt üle . Esimene emotsioon oli mulgi ,et saadame koju aga ma tõesti ei tea. Risk on suur .Võime järgmises tsüklis veel valusamini kukkuda ,kuigi kuhu siin enam varsti ongi kukkuda . Või siis hakkab vana midagi looma. No ja jutt neist hirm kavalatest standarditest ,mida Jensen pidi kogu aeg õpetama , Karauuuuul! Kus nad on ? Meil oli tänagi neid perse täis ja tolku nihhuiaa.
    Leping on tal tsükli lõpuni! Kui Andorra vastu ollakse sama pasad siis Suur aitähh! Viggo.
    FCF Forever

Kommentaar

Mulle sobiks isegi nii nagu vanasti, Rüütli võiks tulla ja minu poolest juhendagu Levadiat ka edasi ja mingisugune Goesi sugune võiks tal koondises abis olla.

Kommentaar

SLÕhtulehe jutust saab aru ,et Kink oli vigane ja ei pidanudki mängima.OK! Selle võib Jensenile andeks anda. Ründajate kriis on meil lihtsalt hull.
        FCF Forever

Kommentaar

Midagi on ilmselgelt koondisega mäda. Palju palju on viimaste kuude jooksul kritiseeritud vaid treenereid, kes meile muudkui kaotusi toovat.

Võiks osutada ka sellele, et umbes 50 kohta langust FIFA tabelis on tulnud viimase 16 kuu ehk praeguse juhtkonna puldis olles. Mulle ei meeldi sel teemal spekuleerida, viitan pigem sellele, et süüdi ei saa olla ainult üks inimene ehk Viggo Jensen. Ja etteruttavalt ütlen, et süüd ei saa veeretada ka mõne kindla jalgpallijuhi peale. Midagi on siiski mäda...
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

See on tegelikult üsna mõistlik jutt, kaua me saame neid treenereid järjest süüdistada?

Kommentaar

No kuulge. Hakata mängima rombi meestega, kes on omandanud kaitsetöö ja kontrate taktika on ikka selge jora. See oli eksperiment, mis ebaõnnestus.
              Ja selle ebaõnnestumise riski võttis jalgpalliliit, mitte mängijad. Tahtmata kuidagigi õigustada kaotusi, ei ole ma nõus kottima ainult mängijaid.
              14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Kindlasti on ka mängijatel oma osa kaotustes aga olen nõus, et lõviosa süüst on ikkagi peatreeneri kanda. Vaadake, mis toimus. Posid ei teadnud kuhu liikuda ja mida palliga teha. Varem sellist jama ei olnud!

Kommentaar

Kink oligi vigane, aga ikka tegi mängu kolmest yritusest kaks. Neemelo, Reim olid täiesti kohutavad. Rähni sissetoomine oli ka tore, näha oli et tal keps värises, kartis vigu teha, aga tegi kohe prohmakad. Viikmäe suutis seekord vähemalt korra pealegi lüüa, muidu on ta minu jaoks ikkagi 0. Dmitrijev jäi lihtsalt väikseks natuke, ja tundus, et ei jõudnud enam rabeleda, aga nõustun ka kõigiga kes arvavad, et ta ei mängi omal kohal. Lindpere, kes on olnud viimastes mängudes parim, oli ka eile kehvem kui inglismaal. Tundub, et motivatsioonist on kõigil puudu. Eesti pallimängudes kui üldse kunagi on kedagi võidetud, siis eelkõige tahtmise pealt, sest midagi muud niikuinii pole olnud. Nüüd tundub pole ka tahtmist. Kindlasti see kaotuste jada on teinud ebakindlaks, kindlalt 1-1 vastu minekuid ei julgeta võtta, kiireid sööte ja sööste äärele ei tehta, iga sööduga viivitatakse. Mulje jääb nii, et kardetakse eksida, kui midagi ettevõtta, seepärast võetakse pigem ette lihtne sööt taha ja tempo alla.
                  Antz (FCF)

Kommentaar

eile ennem magama minekut lootsin homses lehes näha pealkirja - Kolm musketääri lõpetavad: Reim, Rähn ja Neemelo "On vist aeg jah!"

Kommentaar

Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitust
                      Kindlasti on ka mängijatel oma osa kaotustes aga olen nõus, et lõviosa süüst on ikkagi peatreeneri kanda. Vaadake, mis toimus. Posid ei teadnud kuhu liikuda ja mida palliga teha. Varem sellist jama ei olnud!
                      Mismõttes? Kas poisid on varem rohkem teadnud kuhu liikuda ja mida selle imeliku ümmarguse keraga teha või?

Kommentaar

mu õemees on taanlane ja kui see teada sai et jensen eesti peatreener siis ta sai ikka naerda päevade jagu, peaasi et keegigi meist naerda saab

mina ei naera

Kommentaar

Ärge nüüd Jenseni kallal liiga palju ka närige. Isegi Lõuna-Ameerikas ei lasta peale 4-5 mängu treenerit lahti, eriti kui üks neist on võidetud ja üks viiki mängitud peale pikka nullide rida.

Pigem on ikkagi probleem mängijates/mängijate valikus. Head ajad olid, kui ees oli Oper-Zelinski ründepaar. Tõmbasime pikka ette ja vahel õnnestus kiirega ära lüüa. Hea lihtne taktika aga nõuab ründajatelt oskusi ja head kokkumängu. Peale Operi pidevat puudumist vigastuste tõttu ja Zelinski loobumist on rünnak ikka väga pask. Jääb ainult loota Operi paranemisele ja mõne noore avanemisele. Või rääkige Zelinski veelkord pehmeks, pole ta nii vana midagi.
                          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

zenjovist on loota midagi

Kommentaar

Kui peatreeneriks oli Jelle siis mängisime ilusat mängu ja tulemused olid halvad, kuid kõik rääkisid, et mängupilt pole oluline, tähtis on ainult tulemus.
                              4-0 Iisraelis oli ka ilusam kui need mängud mis me mängisime Viggo käe all. Ma olen kindel, et kui Eesti oleks mänginud Jelle käe all kodus Andorraga siis oleks tulnud suurem võit kui 2-1. 7 punki saamine ei olnud ebareaalne.
                              Mängijatele meeldis Jelle ja meeldis tema käe all mängida kuid nüüd on mõned juba rahuolematud.

Ja see ka, et kui Eesti saab nurgalöögi siis hakkaks mul Viggo asemel väga piinlik.
                              Mingit asja pole neist tulnud ja kindlasti pole need ohtlikumad kui varem.
                              Algselt postitas Cule
                              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitust
                                Meil oleks vaja kas hollandlast või sakslast. Vaadake mida hollandlased venelastega tegid! Inglased said kotti! Treener tuleb vahetada!
                                Uskuge ega ainult Hiddink Inglismaad võitnud.Sellisel tasandil loeb juba peatreeneri oskus meeskonda häälestada ja leida parim relv vastase jaoks.Eesti võistkonnaga peab kõigepealt mõtlema, et millega mehed hakkama saavad ja siis mis nende oskustega peale hakata.Me võime Eesti treeneriks panna ükskõik kelle - keskvälja ja täpseid sööte ei hakka me sellegipoolest valdama.
                                Olen 100% nõus, et Eesti ei hakka enne mängima, kui noortetreenerid ei suuda panna noori mõtlema, et lisaks trenniskäimisele on vaja individuaalselt tehnika omandada.Kui me U-21 (ja vähem) saame pakke edasi, siis muutust ei tule.Vaadake või soomlaste seisu.U-21 alagrupi liidrid ja koondisel veel viimases voorus teoreetiline võimalus edasi pääseda.

Kommentaar

Working...
                                X