Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas on kriis või ei ole?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kes on Märt Roosna ja mida ta kodusest jalgpallist teab? Mida ta üleüldse jalgpallist jagab? Selle artikli põhjal järeldan ma et ta on tavaline leheneeger ,kes homme on juba suusaspets ja ülehomme arvab ennast naiste maadluses kodus olevat. Toob justkui vaimukaid võrdlusi mingist kuulitõukest Ateenas jne. Minu meelest ei saa ta ka sellele pihta ,kas meil tegelikult on kusagil jalgpallikriis või ei ole. PunKtivõrdlus. Mees pole ilmselt pooli mängegi näinud . Miks sellised amatöörid üldse sõna võtavad? Vanal fännikaardiväel polnud mingeid illlusioone ja kõrgeid ootusi enne seda tsülit.
    Neid jutukesi ilmub igal aastal paar kolm tükki kõik enam vähem samas stiilis ei viitsi neid isegi lugeda enam. Ei saa aru ,mis eesmärki nad kannavad. Parema meelega loeks mingit analüüsiivat kokkuvõtet lõppevatest Meistrivõistlustest
    FCF Forever

Kommentaar

Tahtsin just enam-vähem sama öelda, mida Kunn ütles. Antud EPLi ajakirjaniku kirjutised pole mulle seni küll muljet jätnud, et tegemist mingi asjatundjaga oleks, pigem vastupidi. Ükskõik mis spordialal seejuures. Sorri, noh.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

siin võiks ka mingi Poll olla sell teemal

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          Kes on Märt Roosna ja mida ta kodusest jalgpallist teab? Mida ta üleüldse jalgpallist jagab? Selle artikli põhjal järeldan ma et ta on tavaline leheneeger ,kes homme on juba suusaspets ja ülehomme arvab ennast naiste maadluses kodus olevat. Toob justkui vaimukaid võrdlusi mingist kuulitõukest Ateenas jne. Minu meelest ei saa ta ka sellele pihta ,kas meil tegelikult on kusagil jalgpallikriis või ei ole. PunKtivõrdlus. Mees pole ilmselt pooli mängegi näinud . Miks sellised amatöörid üldse sõna võtavad? Vanal fännikaardiväel polnud mingeid illlusioone ja kõrgeid ootusi enne seda tsülit.
          Neid jutukesi ilmub igal aastal paar kolm tükki kõik enam vähem samas stiilis ei viitsi neid isegi lugeda enam. Ei saa aru ,mis eesmärki nad kannavad. Parema meelega loeks mingit analüüsiivat kokkuvõtet lõppevatest Meistrivõistlustest
          minu teada peaks märt 2. liiga poiss olema. ja ütle paljud siin profid on??? ka ansip ei näe momendil eestis midagi mäda olevat, kas see teeb tast amatööri??? ja kas koondis on kriisis v mitte on ikka mitmeti tõlgendatav. mina lugesin artiklist välja igatahes seda, et kriisis oleksime sel juhul kui varem oleksime tihti inglismaa tasemel koondiseid võitnud ja nüüd ei saaks vastu ka andorra sugustele. kriis tähendaks eeldavasti ka seda, et enamus koondisest ja asjapulkadest vahetataks välja??? ma usun, et eestis ei tuleks selline asi kõne allagi või mis??? ja ma usun, et kui väga tahta võid sa ju märdiga ühendust võtta ja teda natuke siis harida v vähemalt mõtteid vahetada. see, et sa siin teda püüad maha teha ei aita tal paremaid artikleid kirjutada. isiklikult loodan, et jalkaliidu tegelased võtavad ka sõna peale andorraga mängu ja seletavad rahvale, kuidas siis lood tegelikult on. sest on selge, et pidevad kaotused hakkavad vaikselt mängijatelt enesekindlust viima olenemata sellest, kas keegi arvab olevat kriis v mitte.
          pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
            minu teada peaks märt 2. liiga poiss olema.
            täpselt nii, kuigi sel hooajal ta praktiliselt mängimas ei käinud
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kuigi selle artikli argumendid olid tõesti üsna kahtlased, siis üldjoontes olen nõus, et koondise puhul ei saa kriisist rääkida. Mina kuulusin hääletusel igatahes selle kuue protsendi sisse, kes pidas olukorda normaalseks.

Viggole tuleb veel aega anda, kohati on mängupilt ka paranemismärke andnud. Viimast mängu Montenegroga ma väga üle ei tähtsustaks - tugev ja hästi motiveeritud vastane, koosseisuprobleemid ning raske Inglismaa-reis seljataga.

Eks näis, mis aasta viimased mängud toovad. Praegu on veel kohanemisaeg ja pole õige koondist maha vilistada.

Kommentaar

Algselt postitas pedro Vaata postitust
                nr 2, Pebre oli tasemel. sai hakkama.
                Vs. Inglismaa mängus vaatasin Pebre (parem kaitsja №2) järele. Ei midagi erilist-kehv tehnika, lühike kasv… Ei tea, võib alla ta oli tasemel vs. Portugaali mängus.

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

Sedin: pettunud, aga veel jalgpallist ei lahku
                  Aga ma näen meie jalgpallis tervet rida puudusi: meie üldine tase on nõrk, koondise olukord kurb, laste oskused suisa katastroofiliselt halvad. Ma ei imesta, et meie liigat ei käida vaatamas: kellele on halba sõud vaja? Lisaks ei toeta omavalitsused jalgpalli."
                  Lõpetuseks viskas Sedin retoorilise küsimuse: "Et end ülal pidada, peavad jalgpalliklubid teenima raha. Aga kuidas seda teha, kui arengu loogiline mudel kuidagi ei toimi?"
                  Ja sellist hala ajab tüüp kes ise on jalkaliidu asepresident. Täielik t*****a.
                  Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Kui koondis on üleilmses reitingus aasta jooksul ligi poolsada kohta langenud, siis milles küsimus? Viimati oli koondis nõnda madalal kohal taasiseseisvumisjärgsetel aastatel. Ja keegi väidab, et kriisi pole? Lihtsalt koondis pole suutnud areneda 15 aasta jooksul?

Jah, kriisi ei saa määratleda numbrite järgi, aga kui oluline hulk asjasse puutuvaist kinnitab, et laev on kreenis, siis pole vist eriti küsimust, või mis?
                    Which ship has never docked at Liverpool?
                    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

FIFA edetabel on üsna kasutu asi. Suurim kukkumine oli ju Jelle ajal, kui kõik peale tulemuste justkui korras oli. Nüüd Viggoga on esimesed punktid käes, langemine peatunud ja kõiki ometi rahulolematud.

Ma arvan, et need on normaalsed raskused üleminekuajal ründavamale (ja baasklubita) jalgpallile. See on EJL-i valitud tee ja kas see üleminek ennast õigustab, näitab aeg, aga nii vara ei tohiks Viggot ja koondist maha vilistada.

Kommentaar

mazz. kas sina nägid mängu või sina ei näinud mängu? wembley wembleyks, ok võttis jahedaks ja vedelaks ja mängiti ilmselge aukartusega, tühja kah. mustamäe vastu oli platsil kari tüüpe, keda asi ei huvitanud ja kes lontisid niisama ringi. ahah, et te ei saa aru mis viggo tahab? no tore kuulda, jääge siis peale tunde, kui muidu ei saa. mind see ei huvita. mina olen tallinnast ja mina maksan, et näha kuidas eesti koondis mängib, mitte seda, kuidas kogu kollektiiv kalsaaridest rosinaid nokib. ja kuna ma olen näinud, et suureltjaolt seesama kollektiiv suudab ka hingega mängida, siis ma rahulolematu pealtvaatajana võin vilistada nii palju kui kulub. pole vaja sitta maitsta, et aru saada - see ON sitt; piisab kui sisse astud.
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                          FIFA edetabel on üsna kasutu asi.
                          Sul on õigus.

Põhinäitajateks on: 1) lõppkoht valikgruppis, ning 2) võidud (ametlikutes mängudes) hea tase koondiste üle.

Punkt №1 (1992-2007)

WC 94: 6 koht (gruppis 6 meeskonda)
                          Euro96: 6 (6)
                          WC98: 5 (6)
                          Euro2000: 5 (6)
                          WC2002: 4 (6)
                          Euro2004: 4 (5)
                          WC2006: 4 (7)
                          Euro2008: 6 (7)

Punkt №2 (1992-2007)
                          Ainult üks võit, Läti üle...

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                            Punkt №2 (1992-2007)
                            Ainult üks võit, Läti üle...
                            Kui juba Läti kvalifitseerub 'hea tase koondiste' alla, siis mainiks Leedu ka ära (1999)
                            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                              mazz. kas sina nägid mängu või sina ei näinud mängu?
                              Võib-olla fännitribüün võimendab emotsioone teinekord veidi üle, aga kõrvaltribüünilt rahulikult mängu vaadates ei olnud asi nii hull. Kõik räägivad Mustamäest nagu mingist Andorrast, keda tulnuks korralikult kottida, aga nad olid eestlastest tehnilisemad, kiiremad, puhanumad ja parema kokkumänguga.

Ei saa öelda, et eestlased poleks võidelnud. Antud olukorras nad jäid vastasele lihtsalt alla ja ei suutnud seetõttu kaotusseisus olles survet peale panna. Rünnakute ehitamisel puudusid ideed ja pall tuli paaril korral kaitseliinist läbi mängida, mis ajas fännid vihale.

Aga ma ei hakkaks neid liialt materdama praeguses olukorras, sest selline allajäämine oli mõistetav. Muretsemiseks on põhjust siis, kui mängupilt ka aasta lõpuks ei parane.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                                Muretsemiseks on põhjust siis, kui mängupilt ka aasta lõpuks ei parane.
                                Ja kui Andorra juhtumisi üle mängitakse, siis on põhjust olukord stabiliseerunuks kuulutada? No disrespect, aga niipalju mul eesti koondisesse veel usku on, et seda juuksurite ja vürtspoodnike punti mõõdupuuks ei võta.
                                Pluss üldiselt on valdav enamik satse meist kiiremad ja tehnilisemad, milleks siis sellepärast kohe tagumikku upakile ajada? Portugali tehniliste poiste käest saadi ka võõrsil lõpuks tappa, aga suurem osa mängust eirati seda reeglit märkimisväärse eduga. olid ajad, olid majad. Võtan vabaduse juba praegu muretseda, eks siis aasta lõpus muretseme koos.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X