320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas on kriis või ei ole?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #76
    System error: please contact your system administrator.

    Kommentaar


      #77
      kas teile ei tundu et meeste (ma ei räägi noortest) jalgpall ML,I -IV liiga on kaotanud palju toetajaid.kui vaatada kodulehed paljud on surnud,meeskonnad kaovad.on näha et klubid lähevad kokku....

      Kommentaar


        #78
        Tulemused näitavad midagi- see on kindel. Iga päev mängitakse ja harjutatakse, mõeldakse ja kirjutatakse. Riik on väike, ressursid väikesed, tõelisi tegijaid vähe. Taasiseseisvud Eestis on mängitud 15 aastat ja üks nimi on olnud läbiv selle algusest. Aivar Pohlak. Olnud ise mängija, õppinud ülikoolis majandust ja sidunud oma elu jalgpalliga. Ehitanud üles Flora süsteemi ja tema vedamisel on olemas A.Le Coq Arena- meie rahvusstaadion. Kes kujutanuks ette mängu Hollandi või Inglismaaga Kadrioru staadionil. Temasuguseid on meil vähe- võibolla viimased 7-8 aastat ka Levada ja Levadia. 15 aasta jooksul on Levadia suutnud viimase paari aasta jooksul Euroopas tasemel mängida ja näidanud, eelmisel aastal, et on Balti liigas arvestatav Eesti klubi kuigi eelringist edasi ei saanud. Kõige huvitavamad ja suurema publikuhuviga kohalike meistrivõistluste mängud on olnud mängud Flora vs Levadia.
        Rüütli on praegu parim eesti soost treener. Miks mitte lasta tal võimalust koondist treenida, ta on seda teinud ennegi ja mitte kehvalt.
        Kuigi mängime pidevalt ka suurte riikidega, siis võrrelda ennast nendega ei saa- tasemevahe on tohutu. Üks suurüllatus siiski ette näidata on- võit Venemaa üle. Eneseusku on tõstnud ka viik ja võit Läti üle, viigid Horvaatia ja Bulgaariaga. Need olid Teitur Thordansoni ja siis Arno Pijpersi treeneritöö viljad aastatest 96-2000 ja 2001-2004. Viimasel ajal selliseid tulemusi ette näidata ei ole. Jelle viis läbi koolitusi treeneritele ja paljud said kõrgeima litsentsi, aga A- koondis enam eriti väravaid siiamani ei löö ja tulemusi ka ette näidata ei ole.
        Oleme FiFA maailma tabelis langenud üle kuuekümne koha, midagi see ju näitab, Läti ja Leedu on paremat tööd teinud- Läti käis EM-il ja Leedu viigistas võõrsil maailmameister Itaaliaga. Võrdleme siis ennast Andorra, San Marino, Liechtensteini ja Luxemburgi ja Fääri saartega. Need on vastased keda oleme suutelised võitma kuid neile ka kaotama. Kas see olekski kriisi mõõdupuu kui kaotaksime Andorrale. Siis sooviks tõesti, et kaotaksime, et hakatakse probleemidega enam tegelema.
        Probleem on ka tugevate vastaste leidmisel- keegi ei taha eriti meiega mängida, pidevalt öeldakse mänge ära ja peame ise reisima kaugele. Nt Venezuela, Saudi- Araabia, Usbekistan. Kas siis tõesti meist natuke tugevamad Euroopa riigid ei soovi meiega sõprusmänge mängida. Balti turniir järgmisel aastal on jälle positiivne nähe, väikesed reisikulud- sooviks, et paneksime välja maksimaalse koosseisu, et mitte niisama kaotama minna ja fänne eemale peletada.
        Kui ei ole tulemusi siis ei ole ka fänne, seda eriti koondise osas kuigi jah Londonis Wembleyl kus eriti reaalne võitu oodata polnud oli rohkem Eesti toetajaid kui neli päeva hiljem Tallinnas Montenegroga.
        Kui enam valikmänge paketina müüa ei õnnestu kas siis on jälle aeg kriisist kirjutada kui mängud rahvast kohale ei meelita.
        Üks- kaks tugevat ikka alagruppi loositakse ja siis võibki Euroopa staare vaatama minna ja koondist toetada kuni nad meile poolajaks paar väravat on löönud.
        Räägitakse viimasel ajal noortetööst, et see on väga tähtis. Ongi, aga noori tuleb ka motiveerida, igaühel pole sellist tahtejõudu nagu Mart Poomil.
        Meil napib ressursse igal tasandil, aga siis tulebki teha tööd, et raha ja võimalused leida, inimressurss ja raha on ju iseenesest olemas.
        Meil on mitmeid jalgpalliajakirjanikke kes peaksidki asju valgustama nii nagu nad hetkel on mitte unistama või lootma häid tulemusi jalgpallimaailma gigantide vastu või lihtsalt mängu maha tegema. Huvi selle mängu vastu saab tekitada, aga ilma positiivsete tulemusteta on see raske. Siis kui koondis või mingi klubi järjest pähe saab on see nagu antireklaam- keegi ei taha negatiivseid emotsioone staadionilt.
        Jalgpall on maailmas mäng number üks ja loodan, et see on ka Eestis nii. Kuigi publikunumbrid räägivad vist korvpalli kasuks. Kala hakkab ikkagi mädanema peast nagu öeldakse.
        name of the game- FOOTBALL

        Kommentaar


          #79
          Algselt postitas vaherhar Vaata postitust
          Kala hakkab ikkagi mädanema peast nagu öeldakse.
          Kala hakkab mädanema ikkagi maost. Usu kalameest : )

          Kommentaar


            #80
            Nõustun vaherhariga. Ma arvan, et Viggo ei suuda piisavalt motiveerida Eesti koondist. Eks siis herr Rüütli peab hakkama Eesti koondise treeneriks. Suur langus tekkis Euro 2008 valikturniiri alguses. Mõelge, mis enne turniiri teist oli?
            Oli midagi erilist? Minu arvates mitte. See ongi kõige naljakam. Kuidas see kriis tekkis?
            slimm.ee

            Kommentaar


              #81
              Musta nimekirja olemasolu tunnistatud juba aastaid!

              "Several Estonian football players play abroad, including Mart Poom (goal, Derby County, English Premiership), Andres Oper (Aalborg, Danish Premiership), and Indrek Zelinski (Blackpool, English Second Division). The latter two were added to a "black list"..."

              - september 1999

              Kommentaar


                #82
                sellest ei saa loogiliselt võttes järeldada, et must nimekiri praegu eksisteerib
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

                Kommentaar


                  #83
                  mõte: eesti jalgpallurid on liiga ossid, et olla head jalgpallurid.

                  selline tunne tekkis orkutis kohalike pallivõlurite kontosid vaadates.

                  Kommentaar


                    #84
                    Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                    mõte: eesti jalgpallurid on liiga ossid, et olla head jalgpallurid.

                    selline tunne tekkis orkutis kohalike pallivõlurite kontosid vaadates.
                    Linke-linke!

                    Kommentaar


                      #85
                      Tänane päev näitab, et kriisis ei ole Eesti jalgpall. Kriisis on Eesti jalgpalli juhtimine. Sellise šõu peale, astuks elujõulise ja demokraatliku organisatsiooni juht oma kohalt tagasi ja tunnistaks eksimust.
                      14. september 2006, Tallinn

                      Kommentaar


                        #86
                        Ei ole kriis, lihtsalt vahest tuleb saada kaotusevalu ka

                        Ega Eestil on ju raske grupp ka olnud, seega ei tasu väga palju laita, võibolla mõned sinisilmsed arvasid et Eesti võtab punkti Inglismaalt ja Horvaatialt ning võidab Venemaad nagu ükskord seda juhtunud on, aga tõesti, no üks kord võidad tugevat, ega enam nad armu ei anna ju. Tasemevahe on näha, loodame vaid järgmist valikgruppi nata nõrgemat vaid Ps. Minu arust oli Jelle Goes ka väga hea treener, temaga mängis koondis ilusat jalgpalli
                        Rahulik asjaarmastaja.

                        Kommentaar

                        Working...
                        X