Algselt postitas Olympi
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti alagrupp 2010.a. MM-valikturniiril
Collapse
X
-
mis mõttes?Algselt postitas HABE Vaata postitustTaani Jenseni pärast huvitav, .Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
ehk loodetavasti jah Jensenit sellel ajal enam pole.Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustmis mõttes?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
See valik meeldib mulle ka. Island ja Albaania võidetavad. Naaber Soomelt paar punkti röövida, Vidic&co-d võiks niisama natuke hirmutada ja Saksamaa niisama mu lemmik rahvuskoondis* .saaks neid näha....Algselt postitas aanvaller Vaata postitustWhat a dream:
Germany
Serbia
Finland
Albania
Island
Estonia
ja et vigastused meid ei piinaks tuleval tsüklil. Oper pidevalt platsis.
*peale Eestit ikka
Glooory glooory ManUnited!!!
Kommentaar
-
Mina lähtun sellest kuhu oleks tore reisida.
Tahaks Gruusiat ja mingit toredat Balkani riiki, eriti hea oleks Rumeenia.
Suurtest võiks tulla Itaalia (ja mäng võiks toimuda Sitsiilias) või vana hea Inglismaa.
Ja peksupoisiks võiks Läti võtta.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
just just Gruusia. ammu juba plaan seda maad külastada, saaks jalgpalliga mõnusasti siduda.Algselt postitas Edson Vaata postitustMina lähtun sellest kuhu oleks tore reisida.
Tahaks Gruusiat ja mingit toredat Balkani riiki, eriti hea oleks Rumeenia.
Suurtest võiks tulla Itaalia (ja mäng võiks toimuda Sitsiilias) või vana hea Inglismaa.
Ja peksupoisiks võiks Läti võtta.
keda üldse ei taha on Venemaa. absoluutselt mitte ei taha.
soome oleks tore. leedut tiba pelgaks, brasauskased brasaskauvad praegu päris hästi.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Ära muretse, selles valiktsüklis Andorrat me vastaseks ei saa.Algselt postitas boobek Vaata postitustKolm meeskonda keda ma EI tahaks enam näha:
Portugal
Venemaa
Andorra
Kommentaar
-
Teoreetiliselt võime. Ainult selleks peame kindlasti Usbekistani võitma. Ja mõned riigid peavad kotti saama...Algselt postitas lenc Vaata postitustÄra muretse, selles valiktsüklis Andorrat me vastaseks ei saa.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar