Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti 2007.aasta parim meesjalgpallur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Õige mees sai selle tiitli.
    Kes lõi hooaja jooksel kõige rohkem väravadi Eesti koonide eest?

Kommentaar

Ega väravates pole asi. Seal mängib ka palju muud
      Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

See oli irooniaga öeldud,
        Tegemist ikkagi ju kaitsjaga aga lööb rohkem väravaid, kui ründajad.

Kommentaar

Kuidas siis valiti?

EJL

Ajakirjanikud

Minu jaoks on muidugi täiesti arusaamatu mõnede EJLi valijate olemasolu sellel valimislehel. Juhatusest pole sõnaõigust Andrus Kuusmannil, Eiki Nestoril ja Indrek Käol. Kas jõhkrad Eesti jalgpalli vaenlased? Aupresident ei võta muidugi ka sõna. See-eest on võimalus antud litsentsikomisjoni esimehel (Janno Kaljuvee) ja litsentsiasjade apellatsioonikomisjoni esimehel (Ainar Leppänen). Kolmandaks asendaks pressiesindaja Mihkel Uiboleht ja neljandaks Uno Tutk.

Omapärane. Ma oleks ehk pigem treenerite poole pöördunud ja nii ehk võikski järgmine kord teha.

Kõige omapärasema valiku tegi muidugi Eduard Koger. Jarmo Ahjupere aasta Eesti jalgpalluriks. Mnjah.
          Last edited by Martin; 13.12.07, 11:41.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Aupresident siiski osales, ole täpsem.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Kuidas siis valiti?
              Minu jaoks on muidugi täiesti arusaamatu mõnede EJLi valijate olemasolu sellel valimislehel. Juhatusest pole sõnaõigust Andrus Kuusmannil, Eiki Nestoril ja Indrek Käol. Kas jõhkrad Eesti jalgpalli vaenlased? Aupresident ei võta muidugi ka sõna. See-eest on võimalus antud litsentsikomisjoni esimehel (Janno Kaljuvee) ja litsentsiasjade apellatsioonikomisjoni esimehel (Ainar Leppänen). Kolmandaks asendaks pressiesindaja Mihkel Uiboleht ja neljandaks Uno Tutk.

Omapärane. Ma oleks ehk pigem treenerite poole pöördunud ja nii ehk võikski järgmine kord teha.

Kõige omapärasema valiku tegi muidugi Eduard Koger. Jarmo Ahjupere aasta Eesti jalgpalluriks. Mnjah.
              Mul oli huvitav teada-kas keegi ajakirjanikutest ning EJL ametnikutest julgeb anda oma häält Nahki kasuks või mitte?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                Mul oli huvitav teada-kas keegi ajakirjanikutest ning EJL ametnikutest julgeb anda oma häält Nahki kasuks või mitte?
                Ma arvan, et ta lihtsalt ei väärinud seda! Ega üks juhuslik hiigelkoll ei heasta seda, et ta näiteks koondises esineda ei viitsi. Lihtne ja polegi musta nimekirja vaja.

Kommentaar

Tundub, et sul ei jää muud üle kui hakata EJL ametnikuks või ajakirjanikuks, siis saad oma üüratut julgust üles näidata.
                  Supplies!

Kommentaar

Selliseid tonte nagu see Koger küll hääletama ei tohiks lasta.
                    Algselt postitas budulojus
                    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                      Aupresident siiski osales, ole täpsem.
                      Näed, ei märganud tõesti. Siis võeti üks inimene ikka lisaks seltskonnale.

Kommentaar

Ma arvan, et ta lihtsalt ei väärinud seda! Ega üks juhuslik hiigelkoll ei heasta seda, et ta näiteks koondises esineda ei viitsi. Lihtne ja polegi musta nimekirja vaja.
                        Kas sa nägid 2007 hooaja FC Levadia mänge (kodumängu vs. Czvena Zvezda peale)?

Kommentaar

Kas sa nägid 2007 hooaja FC Levadia mänge (kodumängu vs. Czvena Zvezda peale)?
                          Ei näinud. Koondisemänge nägin, aga sinna ta ei kipu. Nüüd vist on hilja, aga äkki Rüütliga tahab tulla? Kuigi, koondis pole vist talle kunagi eriti oluline olnud.

Kommentaar

Ei näinud.
                            Sel juhul su arvamus FC Levadia pallurite kohta on kahekordselt huvitavaks : )

Kommentaar

Sel juhul su arvamus FC Levadia pallurite kohta on kahekordselt huvitavaks : )
                              Miks peaks Nahka eelistama Piirojale, Klavanile, Lindperele, Operile või Poomile? Palun põhjenda nii paari lõiguga.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Miks peaks Nahka eelistama Piirojale, Klavanile, Lindperele, Operile või Poomile? Palun põhjenda nii paari lõiguga.
                                80% sööte ette, 20% põigiti, 0% tagasi vms.?

tegelt, selle järgi võttes oleks Poom suure eduga võitnud (100% söötudest ettepoole)
                                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Working...
                                X