Huvitav teada kes mängib keskaitses Bärengrubi kõrval?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Poola - Eesti
Collapse
X
-
Sünniaastais vaadates siis ega meiegi mingite vanakestega välja ei lähe enamikul on paremad aastad alles ees.
Igatahes on mul võimalus seda live-na oma silmaga kaeda ja see teeb ainult rõõmu.
Sats1 - le. Aga Alo kõrval võib mängida ilmselt Rähn.FCF ForeverKommentaar
-
Jah. Üks kord mina nägin (koondises) Taavi keskkaitses (kahjuks ei mäleta mis mängus). Igal juhul on huvitav näha Rähni või Jäägeri keskaitses. NAGU mul teada nad ei mängi (võib olla eksin) keskaitses oma klubides...Kommentaar
-
Kommentaar
-
Shvets on klubita ning Kulikov ei mänginud tasemel juba mõni aastaid. Aga miks ei kutsu Novikovi??? Pallur mängib Kõrgliigas, põhikooseisus, ühes parematest Läti klubidest...Algselt postitanud kasutaja pedro pooltRüütli valmistas tõesti pettumuse. Unustas meie säravaimad tähed: Novikov, Shvets ja Kulikov. Aga las teised saavad ka võimaluse ennast näidata.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kaitseliin näeks välja selline:
Jääger................Rähn(Allas)...............Bä rengrub.................Kruglov
Vaevalt Jääger keskkaitset mängib.Algselt postitanud kasutaja Cule pooltEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar