320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOppaaaa. Kaalaga saab ka üle pika aja milleski nõustuda. Ja Maarekul on ka muidugi õigus.
Kommentaar
-
isegi kui reimil on õigus, siis ma ei saa aru kuidas te õigustate seda pärast mängu materdamist nii? või kas ma pean tõesti selle mängu kuskilt järgi vaatama, sest see oli nii epic mis seal mängus toimus? kergem ei oleks olnud poissi pingile istutada sellise mängu eest?
ilmselt meeldib siin reimi pooldajatele taktika 5 5 0 ja eks siis saan tõesti aru, et miks see poiss ei meeldi. tahab seal 0 koha peal olla raisk.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustisegi kui reimil on õigus, siis ma ei saa aru kuidas te õigustate seda pärast mängu materdamist nii? või kas ma pean tõesti selle mängu kuskilt järgi vaatama, sest see oli nii epic mis seal mängus toimus? kergem ei oleks olnud poissi pingile istutada sellise mängu eest?
ilmselt meeldib siin reimi pooldajatele taktika 5 5 0 ja eks siis saan tõesti aru, et miks see poiss ei meeldi. tahab seal 0 koha peal olla raisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMa ei saa ka sellest Reimi heidist aru. Kui sul platsil ikka mingi tüüp, kellest meeskonnale lõppkokkuvõttes kasu pole, siis tulebki mune näidata ja rääkida asjadest otse ja ausalt ning kui see nolgil masti maha lööb, siis ...
Eesti ei ole nii suur jalkariik, et saaks endale sellisel moel lubada ühe klubi mängijate eelistamist.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Wikat Vaata postitustReim Reimiks. Mul ajab ikka kopsu üle maksa tõsiasi, et Jürgens peksti koondise juurest Šapovalovi pärast minema. Nüüd ma loen, et 4 aastat on juba kutiga mingid probleemid. Aga kuna tegu oli tollal Flora mängijaga, siis pigistati silmad kinni. Nüüd pole koondises kumbagi.
Eesti ei ole nii suur jalkariik, et saaks endale sellisel moel lubada ühe klubi mängijate eelistamist.
Jürgensiga lood nõnda, et seal lapsevanemad peaksid olema mõne psühhiaatriakliinikus paljude usta taha pandud ning kui J endal peaksid (või juba juhtunud) juhtuma Š'ga säärased käitusmisprobleemid, siis treener peaks tegelema nii hullude lapsevanemate kui ka mängija endaga, mitte oma tiimiga.
Minu teada, J tahab Interi akadeemist lahkuda. Põhjuseks olevat see, et enam talle mängulises plaanis ei saa midagi see akadeemia anda. Kas tõesti ta tunneb end täiskasvanute jalgpalliks valmis olev või see on lastevanemate järjekordne jonn - will see.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustJulgen väita, et mõlemad on probleemsed - nii Jürgens, kui ka Šapovalov, Š mängis koondises aga selle tõttu, et loodeti siiski, et tema kiiksud täisealiseks saamiseks lähevad üle, sest norm lapsevanemad jne jne.
Jürgensiga lood nõnda, et seal lapsevanemad peaksid olema mõne psühhiaatriakliinikus paljude usta taha pandud ning kui J endal peaksid (või juba juhtunud) juhtuma Š'ga säärased käitusmisprobleemid, siis treener peaks tegelema nii hullude lapsevanemate kui ka mängija endaga, mitte oma tiimiga.
Minu teada, J tahab Interi akadeemist lahkuda. Põhjuseks olevat see, et enam talle mängulises plaanis ei saa midagi see akadeemia anda. Kas tõesti ta tunneb end täiskasvanute jalgpalliks valmis olev või see on lastevanemate järjekordne jonn - will see.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas enrito Vaata postitust
See kõik oli ju sellel ajal ilus aga kas see peaks automaatselt tähendama, et sa oled hea treener? Mina ei ole seda hetke veel näiteks tundnud, kus mul tekib tunne, et "vohh Reim on ikka kuradi hea treener."
Kui sul on siis anna teada, kus ja millal?
Kui kutt ei suuda oma peas vastu võtta seda, mida ütlevad treenerid, siis tulebki teha raskeid otsuseid. Vaevalt siin eriti palju määrab treeneri kvaliteet.
Freiburgis treenerite kvaliteet kindlasti korralik ja vbla isegi parem kui Reimil, aga näed, ei pidanud seal akadeemias eriti kaua vastu, sest ühtäkki ei nähtud tal seal enam kohta. Huvitav, miks. Kas tõesti selline ennekuulmatu lugu, et treener sitt, kes meie parimast pojast ei suuda mängumeest vormidaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustMinu teada, J tahab Interi akadeemist lahkuda. Põhjuseks olevat see, et enam talle mängulises plaanis ei saa midagi see akadeemia anda. Kas tõesti ta tunneb end täiskasvanute jalgpalliks valmis olev või see on lastevanemate järjekordne jonn - will see.
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustJulgen väita, et mõlemad on probleemsed - nii Jürgens, kui ka Šapovalov, Š mängis koondises aga selle tõttu, et loodeti siiski, et tema kiiksud täisealiseks saamiseks lähevad üle, sest norm lapsevanemad jne jne.
Minu teada, J tahab Interi akadeemist lahkuda. Põhjuseks olevat see, et enam talle mängulises plaanis ei saa midagi see akadeemia anda. Kas tõesti ta tunneb end täiskasvanute jalgpalliks valmis olev või see on lastevanemate järjekordne jonn - will see.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHomme algab Eesti jalgpalli ühe kõige oodatuima aastakäigu U19 valikturniir, aga kus on koosseis?Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Väravavahid
Georg Mattias Lagus (03.03.2003) – FC Talavera (ESP)
Maico Rimmel (23.09.2003) – JK Tallinna Kalev
Miikael Johann Raassalu (23.03.2003) – Viimsi JK
Kaitsjad
Martin Jälle (15.05.2003) – Viimsi JK
Sander Alex Liit (11.04.2003) – FC Nõmme United
Aleksandr Nikolajev (23.06.2003) – Tallinna JK Legion
Rasmus Kallas (18.11.2003) – Paide Linnameeskond
Andreas Vaher (15.04.2004) – SPAL (ITA)
Erko Jonne Tõugjas (05.07.2003) – Tallinna FC Flora
Poolkaitsjad ja ründajad
Martin Vetkal (21.02.2004) – AS Roma (ITA)
Sten Jakob Viidas (24.02.2003) – Vitória S.C. (POR)
Johann Kõre (14.04.2004) – Viimsi JK
Nikita Ivanov (16.08.2003) – Tallinna JK Legion
Andreas Kiivit (05.07.2003) – Tallinna FC Flora
Andrei Smirnov (28.06.2003) – Tallinna JK Legion
Danil Kuraksin (04.04.2003) – Tallinna FC Flora
Tristan Toomas Teeväli (19.05.2003) – Tallinna FC Flora
Taaniel Usta (17.02.2003) – Tallinna FC Flora
Marten Henrik Kelement (24.10.2003) – Paide Linnameeskond
Henri Leoke (30.12.2003) – FC Nõmme United
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHomme algab Eesti jalgpalli ühe kõige oodatuima aastakäigu U19 valikturniir, aga kus on koosseis?
Paskotši on A-koondises, Kokka on vigane, Jürgens ja Šapovalov koosseisust välja heidetud. Kui ma seda nimekirja vaatan, siis tegu on tegelikult ju vaid tubli Esiliiga tipus mängiva võistkonnaga, ei millegi enamaga. Mitte ükski mängija ei saa Premium liigas regulaarselt mänguaega.
Õnneks numbrid ei mängi, kuid sellegipoolest… Eesti võidule panustades saaks täna raha kuni 40-kordselt tagasi. Ma ei tahaks uskuda, et veel kaks aastat tagasi oleksime me Austria vastu nii suured underdogid olnud.
Gruusiaga peetud esimese sõprusmängu valguses ei välistaks ma võimalust, et see “kõige oodatum aastakäik” lõpetab nulli punkti peal. Samas on noortejalgpall nii ettearvamatu, et siin on kõik võimalik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar