Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U16 Koondis Saksamaa vastu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

U16 Koondis Saksamaa vastu

U16 Koondis juhib Saksamaa vastu 1:0 praegu. Varsti peaks mäng lõppema, eks siis näeb mis seis jääb.

Tore uudis

Kommentaar

Kuskil kindlat skoori pole? Kuna EJL uuendab päris "tihti" ja mäng peaks läbi olema .

Kommentaar

Tunduski liiga ebareaalne, et tõsi olla

Kommentaar

15. minutiga 5 väravat...

Eks see oli tingitud vahetustest, sest 1. poolaja hoog oli päris hea, Eesti isegi surus vahepeal päris kõvasti.
          Aga samas vaadata, milliste klubide noormängijad vastas olid, siis oli hea mäng.

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
            15. minutiga 5 väravat...

Eks see oli tingitud vahetustest, sest 1. poolaja hoog oli päris hea, Eesti isegi surus vahepeal päris kõvasti.
            Aga samas vaadata, milliste klubide noormängijad vastas olid, siis oli hea mäng.
            Jah, sa tulid sisse, kohe lagunes

Kommentaar

Jah, kuidas võtta

Emotsioon veel sees, ühte mäletan, nurgalöögis olin mina süüdi.
              Videot tahaks näha, siis oskab öelda.

Kommentaar

Olin ka mängul ja tegelt polnud hullu midagi aga füüsilist peab tegema .Mõni klutt jooksis ikka nagu naine seal sakslaste kõrval. Lihtsalt tööd tuleb teha , roppu rasket tööd ,kui tahate jalgpalluriteks saada.
                Franki hiljutises intervjuus öeldud sõnad on selgelt meeles: Eesti treeenerid nõuavad vähe ja on liiga leebed. Seda on ka poiste mängudest näha.
                FCF Forever

Kommentaar

vähemalt 60 mintsa mängiti kui võrdne võrdsega, vahetused mõjutasid kindlasti aga samas hea et Frank andis kõigile mänguaega. Kokkuvõttes tublid poisid ikkagi!

Kommentaar

Noh mina ütlen tublid teile, ega kui kaotate ja kohe kriitika kukub on see ebanormaalne. Selliste mängudega me arenemegi ja saamegi paremaks, loodan, et läheb veel paremini ja aina paremaks ja tugevamaks lähete. Edu (y)

Kommentaar

Viikna lõi värava standardist?

Kommentaar

etvspordist just näitas, nurgalöögist tulnud pall, esimese pealöögi vv tõrjus, aga sai jaole ja tulistast mõnelt meetrilt ära.

Kommentaar

Working...
                        X