Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Murcia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuidagi palju florakaid jah... Juhus?

Kuulge kas Teever koondise eest enam ei mängi? Kui mängib, siis miks teda sinna ei kutsuta kui ta nii edukas olnud?

Kommentaar

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
      nüüd jääb ainult oodata, millal rüütli ja pohlak tülli lähevad...
      3 aasta pärast... siis kui leping lõpema hakkab, loomulikult
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kuidagi palju Florakaid tõesti... Aga samas tahaks kl Pedõki näha ja keskväljal Puride kooslust

Kommentaar

kahju, et Orgla koondises pole... siis isegi tahaks seda mängu näha

Kommentaar

Algselt postitas pedro
            Mind huvitab, mida arvavad koondise koosseisust urmar ja teised Flora/EJL fännid. Ausalt üldse mitte paha vms pärast, vaid lihtsalt tahaksin teada teiepoolset arvamust
            7/4 Flora v Levadia Eesti mänguks antud koosisus. Naljakas oli vaadata, kuidas FC FLORA nimi säras.
            Siin sulle floraka kommentaar.

Kommentaar

Tahan ka vinguda. Suur pettumus on näha koondises Konsat aga mitte Teeveri.
              Ma pole nende mänge näinud viimastel aegadel aga numbrid räägivad juba nii mõndagi.
              Allase valik on isegi mõistetav kuna muidu ei oleks vist meeskonnal korralikku liidrit. Rohkem ei viitsi kobiseda
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Duh, et Allas ja Kams ja pinki nühkinud Konsa perspektiivikamad ja kasulikumad kui näiteks Teever on.

masendav

Kommentaar

Allase koha pealt ma ka ei porise (kuigi kogenud mängijaid on küll: Anniste, Rooba, Viikmäe). Aga tee või tina, milleks Pedõk ja Konsa?
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                    Alati ei saa numbreid vaadata. Kuna kõik mängivad Teeveri peale põhimõtteliselt siis loogiline, et nii palju väravaid lõi aga kui vaadata kui suure protsendi ta headest võimalustest ära lõi siis see ei ole kohe mitte nii hea. Lisaks ei mängi Konsa täpselt samat kohta mis Teever.
                    Noh koondises on Teever ja Konsa ikka ajalooliselt päris samu positsioone mänginud, eksole.

Mis krdi protsendi juttu ajada? üks lööb Kalju eest väravaid nii et mühiseb, teine ei saanud TVMKi ja Flora ajaga pooltki nii palju väravaid.

Aga pohhui... ega mina treener pole

Kommentaar

Mul on Tarmo vastu küll tõsine austus ja peabki olema, aga selline valik paneb küll kulmu kergitama. Jah, ma ei ole koondise peatreener ja mina ei tee valiku, aga ikkagi, kuskil peaks jooksma piir! Vanad ajad tulevad meelde, kui Koondis oli põhimõtteliselt Flora emaklubi, kus mängisid igasugused naljakad nimed. Näiteks Pedõki kutsumine näitab juba seda, et kõik ei ole korras.

Mul pole nooruki vastu midagi, aga kõigepealt tuleks ikkagi oma koht koduklubis välja võidelda ning siis ka koondisele koputada. Konsa pole suutnud ennast Florasse õieti sisse süüa, põhitegijaks tõusta, aga koondises on nagu raudne nael. Milleks? Ma küsin, et milleks? Konsa vorm on viimase paari hooaja jooksul niimoodi kõikunud, et täiesti õudne. Ma ei tunne teda enam äragi. Kunagi ütlesin õhinal, et kurat, miks teda pole! Praegu vaatan ja mõtlen, et ok.. kas Tarmo Rüütli valib koondise kohvipaksu või härra Pohlaku lemmikute järgi?

Ma küll ei poolda igasuguseid kriibitsejaid ja muidu mehi, kes tänitavad ja tänitavad. Kuid selline olukord ei muuda kriitikuid mitte üks teps inimlikumaks.

Allase kutsumine võis olla ka niiöelda abitreeneri kohustuste täitmisega seotud. On ju Rüütliga ühes paadis, eks nad jagavad infot ja Rüütli proovib oma oskusi ja stiili Allasele edasi anda või selgeks teha. Koosseisus on pigem sümboolses mõttes.

Aga kui juba Pedõkid, Allased ja Konsad koondises on, siis tekib küsimus, et mis järgmisena? Henri Rüütli äkki koondisesse? See oli küll kerge huumoriga öeldud, aga nagu elu näitab, siis pole miski võimatu ja paari kuu pärast praegu öeldud sõnad võivad muutuda reaalsuseks!

Ja, kui keegi küsib, et perse, miks ma nii frustrueerunud olen, siis t*ra - närvi ajab, kui koondises pole meest nimega Ingemar Teever, kes praegu vääriks kordades seda kohta rohkem kui mõni kõvasti vähen ennast viimasel ajal maksma pannud mängija seal nimekirjas! Andke mulle andeks!

Oleme ikka kõik sõbrad edasi!
                      Last edited by Silver; 17.12.08, 23:46.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                        Alati ei saa numbreid vaadata. Kuna kõik mängivad Teeveri peale põhimõtteliselt siis loogiline, et nii palju väravaid lõi aga kui vaadata kui suure protsendi ta headest võimalustest ära lõi siis see ei ole kohe mitte nii hea. Lisaks ei mängi Konsa täpselt samat kohta mis Teever.
                        Vaidleksin sulle natuke vastu...raskem on lüüa väravaid ja luua olukordi klubi eest, kes on liiga keskmik, mitte kõige teravam tipp. Pead tegema rohkem tööd, et saada üldse võimalusi ja kasutama hoolikalt neid väheseid võimalusi, mida meeskond sulle loob. Seevastu tunduvalt kergem on olla parim väravakütt meeskonnas, kes on tabeli tipp ja suureskoorilised mängud on tihedad, kus ründajal suur osakaal. Seega ma arvan, et Inks tegi üle ootuste hea hooaja, lüües eelmise aasta esiliiga viienda meeskonna eest sel aastal ML-is kõige rohkem väravaid.

Iseasi on muidugi see, kuidas keegi mahub treeneri plaanidesse ja milline nägemus on treeneril kasutatavatest ründajatest. Selles pole midagi imelikku, kui Teever ei mahu treeneri plaanidesse põhiründajana, kuigi ML-i parimale skoorijale peaks andama siiski kontrollmängudes võimaluse ennast näidata ja meeskonna treeningutel ennast tõestada.
                        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Mida te kobiste Pedõki ja Aksalu klass on tegelikult suht sama. Pedõk on alles 20, varsti müüakse Aksalu kuhugi välismaale ära ja Pedõk tõuseb flora esiväravavahiks ja pange tähele, ta on mõne ajapärast kusagil heas välisklubis ning Eesti esiväravavaht.

Kommentaar

varsti räägid Rüütli poja kohta ka nii.
                            aga teemasse seda et mina lootsin samuti näha "uusi nägusid" koondises Murcia vastu. Täielik pettumus oli kui lugesin nimekirja. Kus on Teever,Post?
                            Miks sa Rüütli nimodi teed?
                            Ma tahaks temalt väga asjaliku ja ideaalset vastuse selle kohta, soccernet palun korralda välja mingi intervjuu Härra Rüütliga isiklikult ja küsige miks on nii palju florakaid ja jne .

Kommentaar

Arusaamatu on tõesti see, et mäng on sõpruskohtumine ja statistikas ta mingit rolli ei mängi kuna see on ka mitte-ametlik, miks siis ei võinud kutsutada koondisesse nooremaid mängijad ja neid kes on viimasel ajal silma paistnud.

Kommentaar

Murcia - FC Flora

Kommentaar

Working...
                                X