Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Läheb küll teemast mööda, aga Leedust on veidi kahju, kaks nappi kaotust Prantsusmaale on kurb tulemus.
    Nappid kaotused küll aga mänguliselt oli Prantsusmaa tugevalt üle.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Keegi staadionu juurest ka pileti ostis? Paljuga lõpuks pileteid saaada võis? Mingi 50-75 EEK?

Ma sain 25 krooniga mingilt tüübilt, võtsin kohe 2 piletit, üks jäigi kasutamata

Kommentaar

Esimest poolaega vaatasin seekord küljetribüünilt ja pean mainima ,et meie fännisektor on ikka täiesti liimist lahti.Mitte mingist tasemest ei saa enam rääkida. .Ainult üks Eesti,Eesti karjumine.Kuhu on jäänud organiseeritud laulud või siis sallide peakohale tõstmine. Paari viimas aastaga on allakäik olnud ilmne . Üks ots karjub ühte ,teine ots teist viisijuppi ja pasunakoor veel lõpuks kolmandat. Kui sellest JH- st muud tolku ei ole ,kui idiootide valimisel siis võiks keegi siiski fännide ühistegevuse korraldamise tribüünil eesmärgiks võtta ,et saaks kõik koos laulma ,lehvitama või hüppama panna. Ma ei saagi nagu aru ,mis selle organisatsiooni ülesandeks on viimasel ajal ? Afterpartyd on samuti nagu tavalised joomingud kõrtsis mina küll mingit vahet ei leia. Kõik mäletavad Wellingtoni aegu , ma arvan ,et neid unustamatuid õhtuid igatsevad paljud veteranid taga
        Eelmisel laupäeval Kaunases näitas leedu fännisektor tribüünidel tõesti üksmeelset,ükshäälset taset .Vastastribüünilt oli fantastiline vaadata ,kui nad kõik korraga hüppasid ,sallid peakohale tõstsid ja laulsid .
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
          pareiko oli muidugi supper..vosko vorm on kehva hetkel, pole ju kuid kuid mänginud ning pole mõtet teda maa tasa teha ju, täitsa ok mäng oli tema poolt
          Aga Viikmäed võib mõnuga materdada.

Kommentaar

eile oli jah fänlus väga liimist lahti.Üks pool karjus üht ja teine teist nagu RK juba kirjutas ja kokku tuli üks pudru ja kapsad ja ise ei teadnud mida karjuda sii lõpuks.Koondise fänlus tuleb käsile võtta ja ka uusi laule ja asju teha, muidu on terve mäng Eesti ja võitle Eesti võitle.
            ja tribüünil ühes koos hüppamine oleks väga lahe ja annaks väga hea efekti ja sallide keerutamine ja peakohale tõstmine peaks kindlasti ka olema nii, et kõik keerutavad ja tõstavad muidu jama...
            ühesõnaga koondise fänlus tuleb tõsiselt käsile võtta.rongkäigud on ka juba mõttetud.Eile näiteks oli tammsaare pargis mingisugune 5 inimest võib-olla kui sedagi.
            FC Flora

Kommentaar

6500 inimest siis, sama palju kui Türgi mängul, päris hea ma arvan.

heh, oleks Armeenias võidu saanud, oleks meil sama palju punkte kui Belgial.
              LFC

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
                Ka minagi vaatasin Puri väravat korduses ja tundus, et pall keris väljapoole vinti, niiet pakun, kui too armenn poleks ette jäänud oleks oma pool meetrit mööda läinud see löök.
                Panen siia ühe hädise fototõestuse vahetult enne armeenlase rikošetti. Vint oli, aga ikka jään seda meelt, et see täpselt posti kõrval maandunud oleks.
                Lisatud failid

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                  vilgas poiss

ja fifa lehel on kott siiski Arzumanjani omaväravaks märgitud. vargad.
                  Vaatasin nüüd fifa lehte ja seal oli Purile värav pandud

Kommentaar

Nii. Mäng oli iseenesest hall (eks tingis seda nii muru, kokkumäng ja tüüpvead), aga Eestile tuli ikka ja kasuks Zenjovi platsiletulek. Rünnak tõmmati käima nagu elektrisaega. Pareiko (9), kes Jerevanis ei tundunud veel päris hoos olevat, tegi küll superpartii. Korralikult mängisid ka Puri(8), Zenjov (8) ja Vassiljev (7). Teistele märkisin portaalis 6 punkti. Ei hiilanud, kuid katastroofi ei olnud.
                    Pisut häirib Piiroja käitumine väljakul. Saan aru et ta on kirglik kapten, kuid kohtunikuga vaidlema minna, kas tõmmati ta pendlaalas maha või mitte ja samal ajal teevad armenakkid ohtliku kontrarünnaku, see pole vabandatav.
                    Kihnu naised olid suurepärases ja traditsioonilises lauluvormis. Armas.
                    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Mind häirib see, et eestlased ei kasuta absoluutselt seinasöötu, kus esimese söödu andja peale passi andmist spurdib vabaks ja saaks kohe söödu tagasi. Armeenia (ja ka teised meeskonnad) kasutas seda meie vastu väga tulemuslikult- pidevalt suudeti end just niimoodi kaitsjatest vabaks mängida. Eesti meeskonnas proovivad kõik mängijad kohapeal seistes ise vastasest mööda triblada, aga olgem ausad, ega meil meeskonnas väga palju tehnikakunne pole. Kasvõi Eesti värav tuli kaudselt seinasöödust, kui Klavan andis söödu Vassiljevile spurtis vastasest mööda ja sai söödu tagasi ning mehel oli kohe rohkelt ruumi omal äärel. Sellist asja tahaks rohkem näha.
                      Väga õige tähelepanek. Eile oli tõesti mitmeid olukordi, kus oleks võinud proovida
                      seinasööduga kaaslast löögile mängida, aga selle asemel keerati ennast näoga oma värava suunas või võeti suund nurgalipu poole.

Ja fännitribüüniga tuleks tõesti midagi ette võtta. Uutel lauludel pole mõtet enne, kui lõunatribüün ei suuda üheskoos isegi vanu hüüdeid ja laule esitada. Mulle isiklikult on trumm ja orkester ainult abiks ning kunagi pole probleemi, mida parasjagu karjuda, olenemata sellest, millises tribka osas ma olen. Aga paraku on tavaline nähtus see, et mõni jorss lihtsalt ei viitsi süveneda sellesse, mis ümberringi toimub ning hakkab "Eesti kallis.." ajal hoopis "Võitle Eesti" karjuma, millega lähevad kaasa ka tema ümber olijad ja ongi perse majas.
                      Ja siis veel need kuradi pasunad.....
                      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Siin siis on tehtud Viikmäe kaitseks artikkel:

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                          Siin siis on tehtud Viikmäe kaitseks artikkel:
                          http://www.ohtuleht.ee/spordiblogi/843
                          100% nõus! viikmäe oli eile mehe eest väljas! tubli!

Kommentaar

Kusjuures ma hästi mäletan seda momenti, kui paar aastat tagasi, kui Poreiko mängis samas Tomis ma kirjutasin selles foorumis, miks teda ei kutsu koondisse? Tol hetkel Poom oli juba vanaks läinud, Kotenko alles hakkas oma tase näitama. Sergeil muidu oli alati praktika hea tasemel. Vastuseks ma sain airvitamine ning rumalad kommentaarid enda poole! Ning mis nüüd? Igal pool: SUPER, PAREIKO!
                            Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                              100% nõus! viikmäe oli eile mehe eest väljas! tubli!
                              No kehvem kui Voskoboinikov ta küll polnud jah. Vähemalt suutis ettesöödetud pallid omastada.
                              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
                                Kusjuures ma hästi mäletan seda momenti, kui paar aastat tagasi, kui Poreiko mängis samas Tomis ma kirjutasin selles foorumis, miks teda ei kutsu koondisse? Tol hetkel Poom oli juba vanaks läinud, Kotenko alles hakkas oma tase näitama. Sergeil muidu oli alati praktika hea tasemel. Vastuseks ma sain airvitamine ning rumalad kommentaarid enda poole! Ning mis nüüd? Igal pool: SUPER, PAREIKO!
                                Oota, mis me nüüd peame sind nagu kiitma et oi kui tark ja tubli sa olid?

Kommentaar

Working...
                                X