Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2024. aasta EM Eestisse ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Kogu sinu juttu lugedes tundub, et sa oled lihtsalt idioot. MIs kuradi artiklitest sa räägid?
    Ukraina inimesed elavad näljas, nende keskklassi tase on tunduvalt madalam kui meil. Sama on ka Poolaga.
    Loodan, et pole liiga keeruline jutt... Ma küsin artikleid selle väite kohta. Mingisugune statistika sobiks kah. Millegipärast tundub, et sa motlesid selle ise välja suures lahmimise hoos. Loomulikult kui sa suudad näidata, et poolakad on nälgimas siis ma noustun sellega ja opin.

Ja masu, kurat, ma tean, mis see on. Sina enda kitsa silmaringiga ei saanud nagunii midagi aru, mis ma öelda tahtsin, niiet pole mõtet ka seletada, sest sa nagunii ei saaks aru. Sa oled ise lihtsalt idioot, kui usud kõike seda USA sitta ja muud. Raudselt oled ise ka juut. Holokausti kohta pole ma midagi rääkinud, kuigi jah, ma ei usu, et ameeriklased käisid kuul, kuid see ei puutu ilmselt siin asjasse.
    Sorry, et pole piisavalt haritud, et ei moista väidet, et masu on Ameerika juutide majanduspoliitika. Seega palun seleta mis on masu ning mis on selle pohjustanud ja küll ma siis opin sinult kindlasti tead minust rohkem derivatiividest, osaliselt makstud aksiatest ja subprime laenudest jne. Kindlasti tead paremini, kui kogu maailm, kes on masus süüdi ning tead koigist paremini, mis päriselt toimub ning koik eksperdid kas valetavad voi eksivad eks.

Väga huvitav oleks toesti lugeda sinu arvamust maailma majandusest palun kirjelda voi muidu tundub, et ainult lahmid.

BTW mis USA sitta ma usun siis täpsemalt?

See, et väidad, et olen raudselt juut toesti näitab sinu hiigel intellekti samuti.

Kommentaar

Ma pole rääkinud, et Eesti hakkab EM-i korraldama üksinda. Oled sa tõesti nii loll, et seda arvata?
      Olen ma kusagil seda väitnud? Palun tsiteeri voi on luulud?

Ma loodan ja toetan Eesti jalgpalli, mitte ei tee seda esimesel võimalusel maha nagu mõned siin, kes arvavad, et kõik on jama, pask ja mõttetu.
      Palun tsiteeri, kus on väidetud, et koik on mottetu ja pask? Ja kas sa sellest saad aru, et keskmine pealtvaatajate arv 184 on ikke imeväike? Kuidas saab olla sellega rahul? Eriti kui Eesti populaarseim klubi on Kalju (oli populaarseim ka eelmisel hooajal), kes mängib allest TEIST hooaega Meistriliigas. Sulle ei tundu, et pole piisavalt tehtud kui kahe kolme aastaga on Kalju oma keskmisega teistelt eest ära samas kui näiteks Floral ja Levadial on mingi 16 aasta jooksul voitnud 13 meistritiitlit ja pealtvaatajate arv pole selle aja jooksul kasvanud?

Ma pole rääkinud, et Eesti hakkab EM-i korraldama üksinda. Oled sa tõesti nii loll, et seda arvata?
      Olen ma kusagil seda väitnud? Palun tsiteeri voi lahmid jälle?

Sa räägid publikust ja 10 kordsest vahest. Ma ei usu, et see päris nii suur on. Igatahes kui ongi, siis on ka meie rahvaarvu vahe kuskil viie kordne, niiet pole midagi imestada.
      Soome viimase hooaja keskmine pealtvaatajate arv oli 2.636 Eesti 184. VAHE ON ROHKEM KUI 14 KORDNE. Kas sa toesti arvad, et see pole mingi ime sest rahvaarv on Eestis väiksem ja ,et see on sobiv vabandus? Kuidas sa siis seletad, et nüüd kui Kalju ja kasvoi näiteks Kuressaare üritavad inimesi staadionitele tuua on nad oma pealtvaatajate arvu väga lühikese ajaga korralikult suurendanud? Ei tekita tunnet, et viimased 15 aastat pole midagi tehtud? Ma arvan, et pole ainuke kes nii motleb.

Toetada tuleb ja uskuda asjadesse, isegi kui nad võivad veits utoopilised tunduda.
      Ja mis puutub siia kosmoseprogramm? Eesti marsile? Mõtle mingi parem võrdlus, see näitab jälle sinu lapsikust.
      Ma ütlesin seda naljaga aga teeme siis puust ette ja punaseks. EM eestis 2024 utoopiline, Eesti marsile utoopiline. Sellepärast paningi selle sinna. Jah ma saan aru, et pole täpselt samal tasemel aga molemad ühtemoodi utoopilised. Kui liiga keeruline siis proovin paremini seletada järgmine kord.

Sorry aga pidin kahes osas postitama sest liiga pikk ila oli.

Huvitavaid ja intellektuaalseid vastuseid oodates.

Nohik

Kommentaar

Sul läks vist algus natuke sassi:

"2. Sa arvad, et majanduslanguses on ainult ameeriklased süüdi siis oled absoluutne debiilik. Üle maailma tehti samasuguseid vigu."

Rääkisid, et masu ei tekitanud ainult ameerkilased ja siis selline küsimus nagu ameeriklased olekski masu põhjustanud:

"4.Sa arvad, et Ameerika riigijuhid ja pangajuhid pohjustasid masu meelega?"

Kommentaar

Ma arvan, et publikuhulgaga küll probleemi ei tekiks.Eesti koondise sõprusmäng või isegi valikmäng ei ole absoluutselt võrreldav EM-i mängudega.Pileteid müüakse ju ka välismaale,pigem jääb kohti puudu.

Võiks küll 2024 asja ära teha, juba siis olen kohutavalt vana, hiljem vb juba surnud.

Kommentaar

Algselt postitas Stella89 Vaata postitust
            Ma arvan, et publikuhulgaga küll probleemi ei tekiks.Eesti koondise sõprusmäng või isegi valikmäng ei ole absoluutselt võrreldav EM-i mängudega.Pileteid müüakse ju ka välismaale,pigem jääb kohti puudu.

Võiks küll 2024 asja ära teha, juba siis olen kohutavalt vana, hiljem vb juba surnud.
            Heh keegi polegi oelnud, et piletitega probleeme oleks, pigem infrastruktuuri ja rahaga.

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
            Sul läks vist algus natuke sassi:

"2. Sa arvad, et majanduslanguses on ainult ameeriklased süüdi siis oled absoluutne debiilik. Üle maailma tehti samasuguseid vigu."

Rääkisid, et masu ei tekitanud ainult ameerkilased ja siis selline küsimus nagu ameeriklased olekski masu põhjustanud:

"4.Sa arvad, et Ameerika riigijuhid ja pangajuhid pohjustasid masu meelega?"
            Sest ta väitis:

...Seda kõike võimendab veel ka USA-s hetkel juutide poolt aetav majanduspoliitika, mida tunutakse nn MASU all.
            Ma küsin eelnevat sellepärast, et tema peab seda tõeks, mitte et ma seda ise arvaks.

Väites, et USA tehakse majanduspoliitikat, mida tuntakse masuna väidab ta, et nad teevad seda ju meelega. Teile ei tundu nii? Kuid see lause tundub vähe naljakas sest masu tähendab majandussurutist, majanduslangust inglise keeles recession. Ta ise ei tea mida see sona ju tähendabki. Vahetage tema lauses masu tema tähendusega ja saate aru.

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
              Loodan, et pole liiga keeruline jutt... Ma küsin artikleid selle väite kohta. Mingisugune statistika sobiks kah. Millegipärast tundub, et sa motlesid selle ise välja suures lahmimise hoos. Loomulikult kui sa suudad näidata, et poolakad on nälgimas siis ma noustun sellega ja opin.
              Ma pole väitnud, et Poola on nälgimas, ma ütlesin seda Ukraina kohta. Lause sama on ka Poolaga käib kokku viimase lause jupiga - keskklassi tase on madalam kui meil. Sinu arvates elavad Ukrainas ja Poolas inimesed väga hästi?

Sorry, et pole piisavalt haritud, et ei moista väidet, et masu on Ameerika juutide majanduspoliitika. Seega palun seleta mis on masu ning mis on selle pohjustanud ja küll ma siis opin sinult kindlasti tead minust rohkem derivatiividest, osaliselt makstud aksiatest ja subprime laenudest jne. Kindlasti tead paremini, kui kogu maailm, kes on masus süüdi ning tead koigist paremini, mis päriselt toimub ning koik eksperdid kas valetavad voi eksivad eks.

Väga huvitav oleks toesti lugeda sinu arvamust maailma majandusest palun kirjelda voi muidu tundub, et ainult lahmid.

BTW mis USA sitta ma usun siis täpsemalt?
              Jah, ma väidan seda, et MASU on põhjustatud USA poolt, nagu ka kogu muu jama, mis toimub. Kuidas sa saad väita, et kõik on teinud vigu? Asi on selles, et kõik sõltuvad USA-st ja kui seal üks liigutus tehakse, kannatab terve maailm. Eksperdid, esialgne jutt on hakanud tulema ikka USA-st. USA ekspertidelt. Jah, anna andeks, aga mina ei usu mitte ühtegi uuringut ega muud analüüsi, mida koostavad USA eksperdid. Minu arvamus maailma majandusest on lihtne. See on perse keeratud. Majandus on üldse absurdne. Maailmapank, IMF ja USA Föderaalpank on andnud välja ilmatuma palju laene, muidugi juudikombel megasuurte intressitega. USA on ise, kes kõige rohkem laenab. Samuti on Föderaalpank see, kes raha väärtuse üle otsustab ehk kogu see värk on USA valitsuse ja Föderaalpanga poolt kokkumäng, kuna Föderaalpank on erapank. Üks väike kõks nende poolt ja kõik ongi ümber. Tekib krahh, firmad pankrotistuvad ja laostuvad, mis tekitab ilmselgelt suurepärase võimaluse osta teatud isikutel mega odavalt kõik see kokku. Ja ongi jälle suured korporatsioonid võitnud. Ilmselt sinu arvates see nii pole ja kõik on täpselt selline nagu sa meediast igapäevaselt loed ja kuuled. Jah võin olla debiilik jms, aga mina igapäevast meedia jama ei usu.

USA sita kohta hakkasid sa ise ajama, küsisid mult holokausti, kuu peal käimise ja muu kohta. Kuna sa esitasid mulle vastavas stiilis küsimused, siis jah, ma eeldan, et sa ise usud seda sitta.

Eesti on liiga väike ja vaene EMi voi MMi jaoks.
              Sulle küsimuse vastuseks-siit järeldasin. Kuna EM-i on teatavasti koos korraldanud Belgia ja Holland, siis nt Belgia pindala on 30,528 km2. Eestil seevastu 45,228 km2 Hollandil 41,526 km2 Ja mis selgub, tundub, et Eesti pindala on kahe riigi omast, eriti veel Belgia omast, suurem. Niisiis, ei saa ma aru su väitest, et Eesti on liiga väike EM-i jaoks. Vaesuse kohta jah, Eesti on praegu selle jaoks liiga vaene, kuid ei pruugi olla 15 aasta pärast, ma kordan 15 aasta pärast. Vastus sinu küsimusele, Eesti pole liiga väike ning kui sa kirjutad, et Eesti on liiga väike, siis ma järeldan, et sa arvad, et Eesti hakkab EM-i korraldama üksinda, kuna koos korraldamiseks eelnevate näidete puhul võib öelda, et Eesti pole liiga väike.

Publiku kordade kohta ei toonud sa alguses täpseid arve, niiet tuginesin sinu kui inimentsüklopeedia teadmistele. Jah, ja minu arvates mängib Eesti rahva arv jalgpallipubliku keskmises arvus rolli. Kui sina selle publiku arvuga rahul pole, palun, võta midagi ette. Ei tea, kus linnast sa küll oled, kuid tee oma kodumeeskonna satsile promo, kutsu kõiki vaatama ja mine paku enda suurepäraseid ideid ka EJL-le. Ja lõpetuseks selle kohta, kus sa palusid mul tsiteerida kohta, kus väidetakse, et asi on mõttetu, halb jne, ütleksin, et kõike ei peagi välja kirjutama, inimese arvamuse saab aru tema kirjutamisstiilist, kuid sulle kui nohikule peaks see ju ilmselge olema.

Kommentaar

Algselt postitas allarn
                Jah, ma väidan seda, et MASU on põhjustatud USA poolt, nagu ka kogu muu jama, mis toimub. Kuidas sa saad väita, et kõik on teinud vigu? Asi on selles, et kõik sõltuvad USA-st ja kui seal üks liigutus tehakse, kannatab terve maailm. Eksperdid, esialgne jutt on hakanud tulema ikka USA-st. USA ekspertidelt. Jah, anna andeks, aga mina ei usu mitte ühtegi uuringut ega muud analüüsi, mida koostavad USA eksperdid. Minu arvamus maailma majandusest on lihtne. See on perse keeratud. Majandus on üldse absurdne. Maailmapank, IMF ja USA Föderaalpank on andnud välja ilmatuma palju laene, muidugi juudikombel megasuurte intressitega. USA on ise, kes kõige rohkem laenab. Samuti on Föderaalpank see, kes raha väärtuse üle otsustab ehk kogu see värk on USA valitsuse ja Föderaalpanga poolt kokkumäng, kuna Föderaalpank on erapank. Üks väike kõks nende poolt ja kõik ongi ümber. Tekib krahh, firmad pankrotistuvad ja laostuvad, mis tekitab ilmselgelt suurepärase võimaluse osta teatud isikutel mega odavalt kõik see kokku. Ja ongi jälle suured korporatsioonid võitnud. Ilmselt sinu arvates see nii pole ja kõik on täpselt selline nagu sa meediast igapäevaselt loed ja kuuled. Jah võin olla debiilik jms, aga mina igapäevast meedia jama ei usu.
                Debiilik sa loomulikult ei ole, aga aasta postituste teemasse saab küll ühe kategooria jälle juurde teha:

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                  Debiilik sa loomulikult ei ole, aga aasta postituste teemasse saab küll ühe kategooria jälle juurde teha:

IRW sellepärast ma küsisingi, kas ta usub holokausti ja kuul käimist jne. Ma ei saa selliste inimeste mottekäigust aru. Kas nad toesti ise usuvad, et teavad rohkem kui koik teised maailma inimesed, kuidas asjad päriselt käivad, kes nööre tombavad jne. Koik teised on nii lollid ja ei saa aru.

Kommentaar

IRW sellepärast ma küsisingi, kas ta usub holokausti ja kuul käimist jne. Ma ei saa selliste inimeste mottekäigust aru. Kas nad toesti ise usuvad, et teavad rohkem kui koik teised maailma inimesed, kuidas asjad päriselt käivad, kes nööre tombavad jne. Koik teised on nii lollid ja ei saa aru.
                    Ma pole seda väitnud, et ma tean rohkem kui kõik teised maailma inimesed. See eelnev on lihtsalt minu seisukoht, minu maailmavaade ja minu arvamus. Samamoodi ei saa aru mina sinu mõttekäigust ehk kuidas saab kõike nii sinisilmselt uskuda.

Ok, aitab, peace.

Kommentaar

Allarn,
                      esiteks sa oled demagoog. Googeldad siin välja erinevate riikide pindalad, ehkki saad isegi aru, et su oponent pidas väiksuse all silmas rahvaarvu. Ja Eesti jääb sellise ürituse jaoks mitte ainult liiga väikseks vaid ka kõik muud asjaolud on meie vastu.
                      Lähtume sellest, et isegi kui see plaan tõeks saab, siis ilmselt koos Põhjamaadega, mitte Läti-Leeduga. Ja isegi kui meile antaks üks alagrupp, siis see nõuaks juba kahte staadioni.
                      Ma ei tea kas Lilleküla staadioni on tehniliselt võimalik nõuetele piisavalt suureks arendada aga oletame, et saab. Oletame, et leitaks ka raha. Aga ma ei kujuta ette, et lähiajal ehitataks veel teine Eesti mõistes hiigelstaadion. Mida sellega hiljem peale hakata? Lammutame peale EM-i maha? Hakkame kontsere korraldama (mitu kontserti on Lillekülas toimunud)? Jne.
                      Infrastruktuuri koha pealt on peamine küsimus- hotellid. Kuhu me paneksime sadatuhat inglast, kui nad meie gruppi sattuks? Ehitame juurde? Sama asi mis staadionitega, mida nendega hiljem peale hakata? Muide, veel paar aastat tagasi oli Tallinnas hotellikohti liiga vähe ja seda ilma mingi suurürituseta. Ja ma ei ole küll kursis nende mehhanismidega, kas ja kuidas UEFA EMi läbiviijaid toetab aga olen suht kindel, et uusi hotelle nad meile ehitama ikka ei hakka küll. Võib ju vastu vaielda, et viimasel EMil peeti osad mängud ka ju suht väikestes linnades aga nii Austria kui Shveits on tihedalt asustatud rikkad riigid, kus hotelle on meiega võrreldes (ka kümne aasta pärast) võrreldamatult rohkem.

Edasi. Suur miinus on meie tase ja traditsioonid. Isegi kui me mingi ime läbi jõuame järgmisel kümnendil mõnele suurturniirile, jääksime kokkuvõttes keskpäraseks jalgpallimaaks nagu on jätkuvalt ka Läti. Publikust ei hakka rääkimagi. Keegi tõi siin mingis teemas välja kõigi Euroopa riikide publikuarvud kohalikus liigas. Ka siis kui arv kümne aasta jooksul kümnekordistuks, jääksime Euroopa viimaste hulka. Oled kindel, et see pole otsustajate silmis argument?
                      Ja ära hakka rääkima, et Eesti on praegu liiga vaene aga ei pruugi olla seda 15 aasta pärast. 15 aasta pärast on Em juba käes ja teiseks, ka kõige ilusama stenaariumi järgi me Lääne- Euroopaga veel samale tasemele ei jõua. ja kui jõuamegi- vt muid argumente.

Aga muidugi võib ju fantaseerida ka sellest, et korraldaks õige olümpiamängud. Näiteks taliolümpia jaoks on erinevalt vuti EMist juba Otepääl ühtteist olemas- murdmaasuusatamise rajad ja üks hüppemägi. Suusatraditsioonid on olemas, Otepää publik tuntud ja teatud. Bobivõistlused teevad lätlased Siguldas. Pooled probleemid ongi lahendatud! Huvitav, miks olümpiakomitee pole selle peale tulnud?

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                        Ja Eesti jääb sellise ürituse jaoks mitte ainult liiga väikseks vaid ka kõik muud asjaolud on meie vastu.
                        Ok, kõik on meie vastu, me ei saavuta midagi ning üleüldse on siin Eestis mõttetu elada. Kirjutage vastu, mis tahate, mind ei huvita ja ma kordan, ma polegi väitnud, et Eesti 2024 EM-i kindlalt korraldab. Ma lihtsalt loodan, et see võiks juhtuda.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                          Aga ma ei kujuta ette, et lähiajal ehitataks veel teine Eesti mõistes hiigelstaadion. Mida sellega hiljem peale hakata? Lammutame peale EM-i maha?
                          Enne lahmimist sa Pohlaku intervjuud ei kuulanud?

"Vajame kaht staadioni," asus Pohlak täpsustama. "Laiendaksime A. Le Coq Arenat ja ehitaksime teise staadioni, kust muruväljak käib alt välja ja kunstmurul saab harjutada-mängida aastaringselt. Jooksvalt oleks see kinnise katusega areen mõne üli- või spordikooli kasutuses – hoone leiaks rakendust muulgi moel peale jalgpalli."(see oli ka teema esimeses postis)

Kommentaar

"Vajame kaht staadioni," asus Pohlak täpsustama. "Laiendaksime A. Le Coq Arenat ja ehitaksime teise staadioni, kust muruväljak käib alt välja ja kunstmurul saab harjutada-mängida aastaringselt. Jooksvalt oleks see kinnise katusega areen mõne üli- või spordikooli kasutuses – hoone leiaks rakendust muulgi moel peale jalgpalli."(see oli ka teema esimeses postis)

Jutuna on kõik ju ilus aga järgmised ma-ei-tea-mitu-aastat sipleme masus ja selle tagajärgede likvideerimisega. Kõvasti läheb aega, et riik midagi sukasäärde jälle saaks panna.
                            A. Le Coq Arena ehitamisele on vist juba kümme aastat täis saanud, kuskohast see raha peaks tulema?

Kommentaar

Algselt postitas guillermo Vaata postitust
                              Jutuna on kõik ju ilus aga järgmised ma-ei-tea-mitu-aastat sipleme masus ja selle tagajärgede likvideerimisega. Kõvasti läheb aega, et riik midagi sukasäärde jälle saaks panna.
                              A. Le Coq Arena ehitamisele on vist juba kümme aastat täis saanud, kuskohast see raha peaks tulema?
                              Ma lihtsalt vastasin Gallacher'i küsimusele, mis selle teise staadioniga peale hakkame.

Kommentaar

Lugesin. Aga kas sa oskad öelda, mida teeks ülikool või spordikool taolise hiigelstaadioniga? Pohlak paraku seda ei öelnud.

Kommentaar

Working...
                                X