Loodan, et pole liiga keeruline jutt... Ma küsin artikleid selle väite kohta. Mingisugune statistika sobiks kah. Millegipärast tundub, et sa motlesid selle ise välja suures lahmimise hoos.
Loomulikult kui sa suudad näidata, et poolakad on nälgimas siis ma noustun sellega ja opin.
Sorry, et pole piisavalt haritud, et ei moista väidet, et masu on Ameerika juutide majanduspoliitika. Seega palun seleta mis on masu ning mis on selle pohjustanud ja küll ma siis opin sinult kindlasti tead minust rohkem derivatiividest, osaliselt makstud aksiatest ja subprime laenudest jne. Kindlasti tead paremini, kui kogu maailm, kes on masus süüdi ning tead koigist paremini, mis päriselt toimub ning koik eksperdid kas valetavad voi eksivad eks.
Väga huvitav oleks toesti lugeda sinu arvamust maailma majandusest palun kirjelda voi muidu tundub, et ainult lahmid.
BTW mis USA sitta ma usun siis täpsemalt?
See, et väidad, et olen raudselt juut toesti näitab sinu hiigel intellekti samuti.
Loomulikult kui sa suudad näidata, et poolakad on nälgimas siis ma noustun sellega ja opin.Sorry, et pole piisavalt haritud, et ei moista väidet, et masu on Ameerika juutide majanduspoliitika. Seega palun seleta mis on masu ning mis on selle pohjustanud ja küll ma siis opin sinult kindlasti tead minust rohkem derivatiividest, osaliselt makstud aksiatest ja subprime laenudest jne. Kindlasti tead paremini, kui kogu maailm, kes on masus süüdi ning tead koigist paremini, mis päriselt toimub ning koik eksperdid kas valetavad voi eksivad eks.
Väga huvitav oleks toesti lugeda sinu arvamust maailma majandusest palun kirjelda voi muidu tundub, et ainult lahmid.
BTW mis USA sitta ma usun siis täpsemalt?
See, et väidad, et olen raudselt juut toesti näitab sinu hiigel intellekti samuti.

Kommentaar