Liitun pidubussiga
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EESTI-BRASIILIA fännibuss 12.aug.2009a.
Collapse
X
-
Tuleks ka hea meelega sõitma/pildistama, kuid pole hetkel veel päris kindel, kas õnnestub ~3h varem töölt lahkuda.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustDevilil läks jah õige napilt.. aga oli küll keegi veel seal, ilmselt siis alvarez
Aga ka seekord võib mind kirja panna (59-s)! Tulen ilmselt koos noorima koondise fänniga kes kõikidel kodumängudel kohal (4a. poeg)
Kommentaar
-
Algselt postitas Kert1000 Vaata postitustMina olin Devili kõrval! Suht-koht napilt läks seekord.
Aga ka seekord võib mind kirja panna (59-s)! Tulen ilmselt koos noorima koondise fänniga kes kõikidel kodumängudel kohal (4a. poeg)
Mina tulen siis seekord kõige vanemaga, isaga
Kumminaine tõmba nimekirjast maha, isa vaatab et poeg täitsa lolliks läinud
Jansa, Vampsile oled ikka teatanud?
Kommentaar
-
1....3. RummaBastardsid
4... 8. klubikaaslased FC Twisters
9... 12 trennikaaslased saalihokist
13...16 fännid Jürist/Umbro 91
17. Norsk
18. Sen
19. Vibu
20. Sir Nuutu
21. Raidur
22. jyriöö
23. Väike Eemel
24. Luisfigo7
25. ... 32. Ändrus ja sõbrad
33. ja 34. Shazib
35 ja 36. Kota20/Printcenter (saalihokilasi on meil siis palju!)
37 ja 38 Seni uued kaaslased , NB! s.h. ei ole enam Seni isa palvel kumminaist
39 ja 40 Dannar ja EPL
41 jkddp
42 Vincent
43 Evu
44 nonoh
45..47 Users ja sõbrad
48 sir Aff
49 Pilt
50 ..53 Ke5a e. 4 fänni Lihulast
54 Kyps
55 Lapeteus
56 Scooter (?)
57 Kert1000 ja poeg
58 ja 59 herr Fittibaldi ja prl. billy
60.Terje
61. Dareth
62. Kuusepets
... no pingutame tsipa veel ... saaks 70 täis siis on 100% minek (buss mahutab 85)
parimat, JansaRummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Lapeteus Vaata postitustLape tuleb ka. Jansa, kas raha saab kohapeal sulle maksta?
..,ma arvan et maksame siis kõik sulas ja kohapeal..nii vast kõige lihtsam...RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustHahaaa, Kert
Mina tulen siis seekord kõige vanemaga, isaga
Kumminaine tõmba nimekirjast maha, isa vaatab et poeg täitsa lolliks läinud
Jansa, Vampsile oled ikka teatanud?RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..,ma arvan et maksame siis kõik sulas ja kohapeal..nii vast kõige lihtsam...I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustArvesta sellega, et bussi esmakordsel sisenemisel oleks ainult üks uks lahti või mõlemal uksel rahakorjaja. Inglismaa mängu bussil olid lahti nii esimene kui tagumine uks ja ainult üks rahakorjaja ning minu mäletamist mööda sõitis suurusjärku veerand rahvast jänest.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..kuna Sen - isa kartuses - VenusClubi alt sexshopist kumminaist välja ei lunasta siis palun võtke ometigi keegi selles osas midagi ette!!!!!
PS! Pane Terje ka kirja.
Ja võibolla saan veel 4 inimest, selgub õhtul.
Kommentaar
-
... küsimus selline: kui lükkame bussi stardi kella 17:00 peale..kas see muudaks hetkel mittetulijate (tööinimesed jne) otsuse tuleku osas positiivseks?
Sõidaks siis sel juhul nt. 17:00.. 19:45ni seda enam et bussiga statka ette diskot tegema meid ei lastud nagu esialgu plaanisRummaBastards!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar