suur tänu jansale. väga lahe üritus oli, super seltskond ja tuju hea!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EESTI-BRASIILIA fännibuss 12.aug.2009a.
Collapse
X
-
jeps Rummale viskame viis pihku.
Mul on pilte ja üks video. Millalgi aega leian rohkem siis panen üles.
Lisaks elamusele sain paju targemaks ka.
1. Dannar ja Mehhanisaator on üks isik.
2. Billy on tõesti reaalselt eksisteeriv inimene
3. Diana on tegelikult veel ilusam kui piltidel.
Lisaks nägin veel mitmed foorumlased ära. Normull.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjeps Rummale viskame viis pihku.
Mul on pilte ja üks video. Millalgi aega leian rohkem siis panen üles.
Lisaks elamusele sain paju targemaks ka.
1. Dannar ja Mehhanisaator on üks isik.
2. Billy on tõesti reaalselt eksisteeriv inimene
3. Diana on tegelikult veel ilusam kui piltidel.
Lisaks nägin veel mitmed foorumlased ära. Normull.
diana on ilusam, ei tea, äkki paneb isegi eesti jalkafännide iludusvõistluse kinnni? : )
ning buss oli tõsiselt šefff, nägin seda viru ringi juures kimamas, vägeeev oli, aplaus jansale! : )
Kommentaar
-
Mulle meeldis kõige enam, kui Nõmmel bussi kõrval seistes märkasin, et Billy T tagumik tantsiskleb just parajast nii kõrgel, et ületas bussiäärest üle ja seda oli tore vaadata. Sain selle ka endale mobiilikaamera peale, kuid kahjuks hakkas Fitti sel hetkel Billyt torkima ja nii jäi see klipp üsna lühikeseks
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustDiana on kuradima kena jah. Õnnestus isegi teda näha.keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Kommentaar
-
Nüüd ma saan aru, miks fännibussi saabudes politsei oma eravärvides masina meie lähedale ajas ja sealt salaja filmima hakkas. Nad tahtsid kauneid jalkatüdrukuid filmida.
Ma alguses ekslikult arvasin, et üritavad potensiaalsete huligaanide tegutsemist filmile jäädvustada.
Pull oli muidugi see, et kui me kõik selja mentide poole keerasime, siis tuli teiselt poolt üks teine jalgsi partull ja kukkus uuesti filmima.
Kommentaar
-
Väga äge üritus oli järjekordselt.
Ainus asi, mis ei meeldinud, oli igikestev vali muusika, mille tõttu olid fännilaulud ja ühisskandeerimine nirus seisus (võrreldes Inglismaa mängu bussiga, kus kõrvulukustav tümps üles ei kostnud). Bussi peal on kriitiline mass rahvast olemas, kes ise laulu käima tõmbavad. Minu arvates ei ole vaja lisaks sambarütmi sildi all tavalist diskosaali muusikat kaks tundi jutti kupli alla tulistada. Aga kui kevadine külm ära ei võta, olen ka järgmisel korral kindlasti kohal.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar