Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI-BRASIILIA fännibuss 12.aug.2009a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mannu Vaata postitust
    Ja tümakas tundus ka ok olevat
    Kohati jah, aga päris tihti polnud sõitjad ise sellega rahul.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
      Kohati jah, aga päris tihti polnud sõitjad ise sellega rahul.

.. ma DJ Andree Brazilile viisin paar päeva hiljem mängusallid ja märgid ning natuke noomisin teda mõne sekka eksinud muusikavaliku osas (sest uskuge mind keegi rohkem ei vihka eestidiskotümpsu a la Marileen/Nexus jne rohkem kui mina) .. ja siis ta ütles et bussisõiduajal olid mingid reisulised tema juurde tulnud (ja DJ Methodiku) ning tellinud eesti muusikat... kuna neil sellist kodukoodut muusikat eriti kaasa polnud siis panid seda mis juhuslikult plaadikotist olid leidnud .. kahjuks oli see siis Rahutu tuhkatriinu vms. et n.ö. fännide meelejärele olla
      Õnneks oli see vist erand ..kuna üldine muusika valik oli enamvähem (ehkki EST vs ENG bussis - kui oli vaid DJ Methodik oli mu meelest beat parem ).

Järgmine kord siis üritan enne sõitma minemist muusikavaliku rohkem ja täpsemalt ülerääkida ja ise üle vaadata, et välistada tõrvatilgad meepotis...

Samamoodi marsruut.. mängu järgmisel päeval(neljap) sõitsin autoga Lasnamäe poolt Lauluväljaku poole piki Narva mnt. ja leidsin et Lauluväljaku Lasna poolses mäenõlva parklas oleks ka saanud ühe peatuse teha ja bussi ringi keerata.. järgmine kord peaks seal - eestlastele paljutähendaval kohal - ka läbi sõitma jne.
      RummaBastards!

Kommentaar

Olin ka üks neist, kes käis vahepeal DJ-lt Eesti jalgpallimuusikat palumas. Lubati midagi organiseerida. Ilmselt kõige lähedasem asi sellele oli siis kohalik disko.

Järgmisel plaadikeerutajal võiks selle koha pealt natuke rohkem ettenägelikkust olla, et kui sõidad kolm tundi pea sajapealise jalkafännide armeega ringi, siis nad tahavad ka mõne viisi üles võtta, mida staadionilgi lauldud on. Ja kui tõesti ei suuda mõnda neist vähestest lauludest endale plaadikotti organiseerida, võiks volüüminupu mõneks ajaks madalamale tasemele kruttida.
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Markko Vaata postitust
          Cidinho & Doca - Rap Das Armas

äkitselt
          Oli jah see sama lugu. Pani bussi päris korralikult hüppama.

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
            Oli jah see sama lugu. Pani bussi päris korralikult hüppama.

http://www.youtube.com/watch?v=ZthNYozVwNM
            No see oli tõesti parim! Buss hüppas üles-alla xD
            aga ikkagi - PILTE TAHAKS
            Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

võtke järjekorda...juba laeb üles. 10 kiiremat saavad..

1. Norsk
              2. ....
              3...

Kommentaar

Dianast pilte või?

2.-10. smörgåsbord

Kommentaar

Diana seeria maksab. Tee oma pakkumine

EDIT: Aga nüüd tuld

Kommentaar

Mina laadisin ka selle kuhugi üles, lingi saab Dianalt. Küsige ilusti

Kommentaar

The Zshare file hosting providing website had been shut down many few years ago. The new zShare website is a news blog that publishes the latest trending news on the web. So what happened to the old Zshare? As the new owner of the domain zshare.net, I honestly don’t know. The domain had not been
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

no miks nii keeruliselt asi tehtud, fotoalbum.com oleks vast ülilihtne ja kiire
                        i don t like u u don t like me

Kommentaar

No parem hilja, kui veel hiljem...

PILDIGALERII:
                          www.scooter.ee/galerii/est_bra_fannibuss

VIDEOGALERII:

DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Väga head pildid on

Kommentaar

..head pildid tõesti!!

P.S. Vot sellised inimesed mulle meeldivad kes ette midagi ei luba ja siis äkki üllatavad positiivselt tehtuga .. erinevalt mõnedest tegelastest kes vaid lubavad-ja lubavad aga lubatut jäädki ootama!

P.S.2: Ega sa seda pilti ei teinud statkal bussi juures kus olin mina-Lapeteus-Henry kolmekesi e. BaltiTurniiri paharetid?
                              RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                                P.S.2: Ega sa seda pilti ei teinud statkal bussi juures kus olin mina-Lapeteus-Henry kolmekesi e. BaltiTurniiri paharetid?
                                Kle ei teind mina seda. Siia said kõik pildid üles, mis vähegi välja tulid.
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                                X