krt kuidas üha rohkem läheb hinge saagi südikus ründes. kuigi mees oli peale mängu enesekriitiline, et ainult üks pealelöök raamidesse siis enim hämmastab ja paneb tema tööd kõrgelt hindama võime selliste kasinate kabariitide juures saada kätte nii kõrgeid kui madalaid palle, mis keskväljalt (kohati ka nö pimedasse) teele saadetakse. nõustun ühe eilse kõrvalseisja kommentaariga, et vosko puhul peab pall vähemalt 110% otse jalale tulema, et üldse miskit juhtuma hakkaks. aga no eks ühel on ju soeng hoida, ei saa lubada selliseid olukordi: http://www.ohtuleht.ee/inc/galleryImage.aspx?id=46515
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Belgia
Collapse
X
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustParimad - Saag.
Kehvemad - Voskoboinikov (no seda meest pole vaja küll koondisesse kutsuda)
kui üks jookseb mööda platsi ning ajab kaitsjaid taga ja teeb mängu jooksul 1 löögi oma nõrgema jalaga on ta teinud super mängu, siis teise puhul on sarnane etteaste täielik pask.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusthaha.
kui üks jookseb mööda platsi ja ajab kaitsjaid taga ja teeb mängu jooksul 1 löögi oma nõrgema jalaga on ta teinud super mängu, siis teise puhul on sarnane etteaste täielik pask.
Saag oli eile väga hea. Julges Belgia kaitsjaid kiirusega ette võtta ja tekitas neile ikka parajat peavalu. Pole tükk aega näinud koondises ründajat, kes oleks ees nii agressiivne (heas mõttes)."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusthaha.
kui üks jookseb mööda platsi ning ajab kaitsjaid taga ja teeb mängu jooksul 1 löögi oma nõrgema jalaga on ta teinud super mängu, siis teise puhul on sarnane etteaste täielik pask.
vosko seevastu ei suutnud seda palli omaks saada ja pigem kaotas ära seda seal. vosko kasutegur oli kordades väiksem kui seda oli saagi oma.
puhtalt minu arvamus. aga usun, et se suht selline korralik arvamus.
Kommentaar
-
Saag on tahtmist täis ja temast saab asja. Samas eile jäi ikka väga silma, et 4-5-1 formatsiooni juures (ühe tipuründajaga) Saag neid pikki palle kätte ei saa. Enamikel juhtudel nügis kaitjsa ta minema. Arusaadav ka, kaitsjal oli massi tunduvalt rohkem. 4-5-1 eeldab suuremat target ründajat. Vosko sai II pa neid pikki palle tunduvalt paremini omaks, see oli Rüütli poolt väga hea vahetus.
Saag oleks efektiivsem suure ründaja kõrval. Talle on ikka vaja pall anda jooksu peale või jalga. Kui Saagil on pall juba ees, st näoga värava poole, siis läheb kaitsjatel raskeks. Üks situatsioon eile näitas seda väga hästi.
Sama jutt kehtib Kingi, Purje kohta ka.
Nii, et Neemelo, aja ennast vormiPiraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSa tahad nüüd öelda, et Saag ja Voskoboinikov olid eile väljakul täiesti võrreldavad?
Saag oli eile väga hea. Julges Belgia kaitsjaid kiirusega ette võtta ja tekitas neile ikka parajat peavalu. Pole tükk aega näinud koondises ründajat, kes oleks ees nii agressiivne (heas mõttes).
aga mis kiirusega ettevõtmisest me räägime? see olukord, kui kaitsja kollase tema vastu teenis, oli ta ääre peal palli peaaegu kaotamas, sest äärekaitsja oli juba tema ning palli vahele jõudnud, kuid mingil salapärasel kombel viskus kaitsja pikali ning kaimar sai palli tagasi. ja sarnaseid plukordi oli veel, kus saag lükkas palli jooksu peale ette, kuid kaitsjast ise mööda kiirusega ei saanud. aga bundesliga tippkaitsja vastu võitles ta väga hästi ning selle kohta küll ühtegi paha sõna öelda ei saa.
Kommentaar
-
Kõva emotsioon valiktsükli lõpuks. Samas nii mõnelegi siinsele kommenteerijale soovitaks "võidavad mängijad, kaotab treener" mentaliteedist välja tulla ja veidi ratsionaalsust ning loogikat rakendada, enne kui päris mõttetusi suust välja ajama hakatakse. Mängust - taktika oli spot-on, kaitsvad poolikud panid kanalid keskelt kinni, tsenderdused klaariti rahulikult ning kontrad tundusid alati ohtlikud. Mingitel hetkedel kippusid vaid teised pallid järjest belglastele kukkuma ning jäädi pikemaks ajaks surve alla. Saagi puhul tahaks kiita veel tema oskust vigu välja meelitada, nii mõnelgi korral aitas see pressi alt välja tulla. Muidu väga ühtlane esitus, keegi (väikeste mööndustega) ansamblist välja ei kukkunud ja väike õnn käib asja juurde.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMängust - taktika oli spot-on, kaitsvad poolikud panid kanalid keskelt kinni, tsenderdused klaariti rahulikult ning kontrad tundusid alati ohtlikud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustei, see ei olnud ainult eilse kohta, vaid üldiselt. ja ka eile ei langenud vosko ansamblist välja, vaid suutis samuti oma raami piisavalt kasutada, et palli üleval katta ning teisi mängu tuua, kuigi paaril korral suutsid temast väiksemad kaitsjad ta palli pealt ära lükata. eriti meenud see olukord viimastel minutitel, kus vosko läks väga targalt palli nurka katma, kuid jäi sellest väga lihtsalt ilma.
Eilse mängu kohta. Ega eile ta nüüd nii kehva tõesti polnud, aga kehvimate sekka liigitasin ma ta selle põhjal, et teised olid lihtsalt paremad. Kõige suuremaks ebaõnnestujaks eile loeks ma tegelikult üldse Kinki."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Ühes Belgia jalkafoorumis nimetati meid (Eestlasi) sinisteks smurffideks (ma ei mäleta täpselt, kas neid nii nimetati, aga ma räägin väikestest sinistest valgete mütsidega koomiksitegelastest)
Lause foorumist : j ai honte pour le pays des schtroumfs / tõlge: mul on häbi nende smurfide maa ees :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
Paar pilti mängust.
Kui mängu ajal fännikas nii tühi oli siis tulen sulle sinna pommiauku orjaks.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Ainult positiivsed elamused eilsest mängust. Belglased said ikka ilusti purki topitud. 3:0 ga oleks veel ära ka kaanetanud. Ainult vürtsi lisab ka veel see, et kahe mängu kokkuvõttes suutsime me lüüa belglastele ühe värava rohkem ning hoida kodus puhtana oma värava. Väga sümpaatse mulje jätsid eile Rähn, Kostja, Raio ja muidugi kõik fännid. Tänud ilusa mängu eest!
Kommentaar
-
Algselt postitas kristi Vaata postitustÜhes Belgia jalkafoorumis nimetati meid (Eestlasi) sinisteks smurffideks (ma ei mäleta täpselt, kas neid nii nimetati, aga ma räägin väikestest sinistest valgete mütsidega koomiksitegelastest)
Lause foorumist : j ai honte pour le pays des schtroumfs / tõlge: mul on häbi nende smurfide maa ees :P
INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar