Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro 2012 loosimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ning hind oleks ... ?

Kommentaar

Hind on vähe!
      Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Jup. Jääb alla tonni.

Kommentaar

Millal paketid müüki tulevad?

Kommentaar

EM-valikmängude piletipakett JH sektorisse:

Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Millal piletid tavamüüki tulevad? Või äkki sooviks keegi jalgpallihaiglas oma +2 piletid minu peale raisata?

Kommentaar

Kas nüüd ongi nii, et fännikas (B6/B7) on Haigla suletud sektor ja "terved" fännid ei saagi sinna pileteid osta?
                Või saavad, aga ainult siis, kui kohti üle jääb?
                kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Krt, tahaks küll fännisektorisse. Minust on kasu toetuses kaks korda rohkem, kui paljudest JPH liikmetest.

P.S. Keegi JPH liikmetest võiks mulle ühe paketi osta? Maksan paketi tavalise hinnaga tagasi.
                  Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                    Kas nüüd ongi nii, et fännikas (B6/B7) on Haigla suletud sektor ja "terved" fännid ei saagi sinna pileteid osta?
                    Ja nii ongi, kinnitati mulle EJL-ist. Mis ma oskan kosta. Ma olen oma senise jalkaelu jooksul alati ostnud piletid fännikale ja seal eeskujulikult laulnud ja hüpanud ja plaksutanud ja mängijate särke kogunud. Ja nüüd siis selline lugu, et ei saagi sinna paketti soetada, kui "sekti" ei kuulu. Esiteks ei tunne ma vist kedagi, kes mind võiks JH liikmeks soovitada. Ja teiseks, kas poleks silmakirjalik sinna tükkida ainult selleks, et pileteid saada? Ma saan aru küll, et loomulikult võin ma osta pileti fännika äärtesse ja siis lihtsalt "oma õigele kohale" trügida, aga alati võib mõni agar turvatöötaja mu plaani nurjata ja mõni ei jää vb rahule minu "agamatahansinnaminna!"-ga (üks jäi!). Väga nördinud.

Kommentaar

Mis te paanitsete. See on olnud vähemalt paar valikseeriat, et teatud kuupäevani (seekord siis 28.04) saavad sinna sektorisse osta pileteid ainult JH liikmed.
                      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                        Mis te paanitsete. See on olnud vähemalt paar valikseeriat, et teatud kuupäevani (seekord siis 28.04) saavad sinna sektorisse osta pileteid ainult JH liikmed.
                        no raskekujulise aktsendiga naisterahvas EJL-ist mulle sellist võimalust ei jätnud
                        aga ma usun Mayhemi

Kommentaar

Ära usu. Sinna saavad ka mõned teised osta piletid..
                          Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Pole ju raske JH liikmeks astuda teil, keegi ei pea soovitama.

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
                              Pole ju raske JH liikmeks astuda teil, keegi ei pea soovitama.
                              Milleks mul teie kuradi JPH vaja on? Mõttetu team. Lihtsalt mõelge, et peale haiglat on veel ja veel palju fänne, kes toetab meeskonda paremini, kui JPH liikmed, kes peale EESTI ja Floooora ei tea mitte muffigi...
                              andke siis vähemalt koondise mängudel tõelistele fännidele kohte. tra! haiged olete küll aga fänluses täiesti null. sellepärast oletegi persses, samal ajal kui kõik fännide kultuurid arenevad, isegi Läti ja Leedu on ammu ammu ees. aga teie istuge koos oma JPH liikmetega ning imege kätt koos, rohkemat ei oskagi.

P.S. Ma ei räägi kõikidest, aga selliseid kellest jutt on kindalsti pool kogu nimekirjast.
                              Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
                                Milleks mul teie kuradi JPH vaja on? Mõttetu team. Lihtsalt mõelge, et peale haiglat on veel ja veel palju fänne, kes toetab meeskonda paremini, kui JPH liikmed, kes peale EESTI ja Floooora ei tea mitte muffigi...
                                andke siis vähemalt koondise mängudel tõelistele fännidele kohte. tra! haiged olete küll aga fänluses täiesti null. sellepärast oletegi persses, samal ajal kui kõik fännide kultuurid arenevad, isegi Läti ja Leedu on ammu ammu ees. aga teie istuge koos oma JPH liikmetega ning imege kätt koos, rohkemat ei oskagi.

P.S. Ma ei räägi kõikidest, aga selliseid kellest jutt on kindalsti pool kogu nimekirjast.
                                Ära siis tule siia hädaldama, et kuskilt ei saa pileteid , kui ei kõlba see väike liigutus ära teha ja liikmeks astuda. Oma viga.

Kommentaar

Working...
                                X