Ning hind oleks ... ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Euro 2012 loosimine
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustKas nüüd ongi nii, et fännikas (B6/B7) on Haigla suletud sektor ja "terved" fännid ei saagi sinna pileteid osta?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustMis te paanitsete. See on olnud vähemalt paar valikseeriat, et teatud kuupäevani (seekord siis 28.04) saavad sinna sektorisse osta pileteid ainult JH liikmed.
aga ma usun Mayhemikaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustPole ju raske JH liikmeks astuda teil, keegi ei pea soovitama.
andke siis vähemalt koondise mängudel tõelistele fännidele kohte. tra! haiged olete küll aga fänluses täiesti null. sellepärast oletegi persses, samal ajal kui kõik fännide kultuurid arenevad, isegi Läti ja Leedu on ammu ammu ees. aga teie istuge koos oma JPH liikmetega ning imege kätt koos, rohkemat ei oskagi.
P.S. Ma ei räägi kõikidest, aga selliseid kellest jutt on kindalsti pool kogu nimekirjast.Lootus sureb viimasena!
Kommentaar
-
Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitustMilleks mul teie kuradi JPH vaja on? Mõttetu team. Lihtsalt mõelge, et peale haiglat on veel ja veel palju fänne, kes toetab meeskonda paremini, kui JPH liikmed, kes peale EESTI ja Floooora ei tea mitte muffigi...
andke siis vähemalt koondise mängudel tõelistele fännidele kohte. tra! haiged olete küll aga fänluses täiesti null. sellepärast oletegi persses, samal ajal kui kõik fännide kultuurid arenevad, isegi Läti ja Leedu on ammu ammu ees. aga teie istuge koos oma JPH liikmetega ning imege kätt koos, rohkemat ei oskagi.
P.S. Ma ei räägi kõikidest, aga selliseid kellest jutt on kindalsti pool kogu nimekirjast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar