Katsetamiseks on väga hea see mäng klubide koondise vastu. Parem kui pidevalt omavahel taguda trennis koondisepoistel.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Albaania
Collapse
X
-
Mäng oli mitterahuldav. Tulemus iseenesest oli enam-vähem, aga mängupilt oli jube. Kaitses saadi isegi hakkama, aga ründetegevus jättis soovida. Kui pall saadi, siis hakati seda taga kiigutama ja kui lõpuks hakati ründama, siis olid kõik käigud kinni. Teravusest jäi selgelt puudu. Aga eks enamustel hooaeg läbi ja nüüd oodatakse juba puhkust.
Mängijatest laidaks Viikmäe, kes oli omas elemendis, udu mis udu; Purjet, kelle vorm pole ilmselgelt parimate päevade oma, palju lihtsaid eksimusi. Raio Piirojale vast oli ka õpetuseks see, et päris niisama pole mõtet nokkima minna, loodetavasti ei solkinud võimalikku üleminekut ära.
Kommentaar
-
Jah. Ega see mäng tulevikus üle joonealuse märkuse ei saa. Noh kaotust küll ei saanud, aga kiita ka ei saa. Kaitse oli enam-vähem, aga võrreldes belgidega mängust puudus loomingulisus ja julgus. Kiita tahaks Vassiljevit, Sidorenkovi (julgelt läks täcklimisse) ning osaliselt Piirojat (ründetegevuse eest).
Kuid muus osas Piraajat laidaks. Lõugu kohtuniku suunas tuleks vähem lõksutada. Kohtunik võib jobu olla, aga lõugadelõksutamisega tood kahju vaid endale. Kaptenil võiks ikka vastutustunne olla.
Ja palun ETV. Ärge näidake kordusi siis (vähemalt kolmandat korda ühest-samast episoodist) kui tuline mäng käib.Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJa iga kord, kui Piirojal on oluline mäng, et ennast skautidele näidata, mees totaalselt feilib. Täna siis punane + mitmed ebaõnnestunud karistusala klaarimised + allajäämine Rähnile. Loodetavasti see mehe võimalikule üleminekule pitserit ei vajuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustViikmäe oli kindlasti parem kui Saag, Vosko ja Purje - kuigi ei löönud oma võimalust ära, ei kaotanud ta nii kergesti palli ning suutis palli hästi maha võtta.
Viikmäe on täpselt sama hea jalgpallur nagu Kaljuveer jalgpalli kommentaatorina.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Jääger oli oma äärel ikka väga kehva... mängupraktika puudumine Itaalias on valusa jälje jätnud. Üldiselt olen Viikmäe materdamisest eemale hoidnud aga seekord ei suutnud ka teda ära kiruda..kui sa ikka ründajana ei suuda paarimeetrises eduseisus koos palliga väravapoole liikudes kaitsjate eest ära joosta siis pole sa küll mingi tõiseselt võetav mängija/ründaja .
Purje oli ebakindel ja kohati jooksis tal juhe ikka kõvasti kokku...
Sido oli positiivne üllatus. Juki oli ka tavapäraelt hea.
Külm ei olnud!RummaBastards!
Kommentaar
-
Ei tea aga mul ei ole tõesti üle pika aja koondislaste kohta mitte ühtegi head sõna öelda. Täiesti mannetud mehed olid enam vähem kõik välja arvatud Pareiko.Ja sihukese mänguga tahab mõni mees välismaale mängima minna. Krt. Eesti liiga oleks paras koht nii Piirojale ,kui Jäägrile ,kui Ats Purjele. Voskoole.
Ja krt. küll, peale sellist sitta mängu ei ole nad mingit aplausi ära teeninud vaid oleks pidanud vilekoori kuulma aga osale fännisektorist vist jubedalt meeldib ,kui mehed niimoodi jalgu järele veavad.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustEi tea aga mul ei ole tõesti üle pika aja koondislaste kohta mitte ühtegi head sõna öelda. Täiesti mannetud mehed olid enam vähem kõik välja arvatud Pareiko.Ja sihukese mänguga tahab mõni mees välismaale mängima minna. Krt. Eesti liiga oleks paras koht nii Piirojale ,kui Jäägrile ,kui Ats Purjele. Voskoole.
Ja krt. küll, peale sellist sitta mängu ei ole nad mingit aplausi ära teeninud vaid oleks pidanud vilekoori kuulma aga osale fännisektorist vist jubedalt meeldib ,kui mehed niimoodi jalgu järele veavad.
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustPotensiaalsete kollide eest pole veel keegi ühtegi võitu saavutanud.
Ma mängu ei näinud, kuid olenevalt üks-ühele olukorrast võiks neid ikka vahest realiseerida ka.
Ma ei mäletagi, millal meie koondislane oleks vastase keeperiga 1on1 olukorras värava suutnud lüüa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar