Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pasunad või inimhääl?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

isiklikult pasunate vastu, mistõttu neid ka JH fännipoest ei ole mõtet otsida
    Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Mõttetu tuuleveskitega võitlemine!
      Tasuks natuke mõelda, kas midagi selleks teha ka annab, et neid ei oleks...
      Vastus on, et ei anna.
      Kui ei müü üks, siis müüb teine. Kuidas sa keelad pasunad nende kõla järgi?

Muretsege endale siis tugevamat tüüpi pasunad-sarved, milliseid kunagi ka Kunn vist müütas ja laulge-müdistage pinistajad üle.
      Suurem mure on fännika ühtne käimalöömine, mis viimasel mängul juba esimesi positiivseid märke näitas. Orkester, juhid, ühtsed laulud kogu fännitribüünil jne.

Seniks aga lugege, mis yheksal öelda oli. Tema, kui õrnema soo esindaja, peaks teadma!

Kommentaar

Endal ka pasun olemas, viimastel kordadel olen ta koju jätnud, kuna endal ka pärast kõrvad kumisevad veel magamagi minnes pärast mängu .
        Jalgpall

Kommentaar

Pasunad bännida !

Kommentaar

Algselt postitas -MarkusTheGreat Vaata postitust
            Endal ka pasun olemas, viimastel kordadel olen ta koju jätnud, kuna endal ka pärast kõrvad kumisevad veel magamagi minnes pärast mängu .
            Kuldsed sõnad,millega peaks teema olema lõpetatud ja selge!!!

Kommentaar

Pasunad AHJU!
              FCLT.EU
              ----------------------------------------------------------------------
              Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

Kommentaar

Minu poolt ka siis: pasunad põlema, laulge parem staadionil.

Kommentaar

Samad sõnad ka minupoolt - pasunad Põlema/ahju/prügikasti/koju.Pasundage ainult siis, kui kohtunik on pe*e , või vastasmeeskonna mängija mängib plikat platsil siis oleks tore.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                    Samad sõnad ka minupoolt - pasunad Põlema/ahju/prügikasti/koju.Pasundage ainult siis, kui kohtunik on pe*e , või vastasmeeskonna mängija mängib plikat platsil siis oleks tore.
                    Mina just põhiliselt nendes kohtades puhungi seda pasunat.
                    Ela ja tunne, et elad
                    see on kõige lihtsam
                    filosoofia, mis toimib
                    sule silmad ära vaata
                    tagasi, hinga sügavalt ja
                    hüppa üle iseenda varju
                    tule koos minuga.

Kommentaar

oliaeg kui isegi sai pasunat staadionil puhutud iga asja peale,
                      nüüd see ainult rongkäigu ja väljavilistamise teema.

OK: mida püütakse nende pasunate vastu võtta järgmisel hooajal? ka müüakse neid lõdva emmiga edasi või ergutatakse muul moel? ma tean, et "tava" vaatajatel on vast raske midagi ses suhtes ette vaadata kaugemale kui oma ette... aga omad - tulihingelised? ma saan aru,et "on kasulik" müüa neid pasunaid - aga kas muud hinnapakkumist ei saaks teha? Idee poolest peaks(id) ju teadma, et käibe pealt saaksite(saad) ka kasumit teenida? või ma eksin turumajanduse vaatevinklist vaadates?
                      pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!

Kommentaar

Koolijalka parimad viidi sinna..
                        Algselt postitas rainis007
                        Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

Kommentaar

Isegi Usain Bolt puhub pasunat - ärge pirisege...

Kommentaar

Working...
                          X