Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta parimad!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
    mina ei ole sinu s6ber....
    ...ja jumal tänatud, vaenlastega ma saan ise hakkama, aga kui sellised sõbrad oleks...

Mis su probleem muidu täpsemalt oli, kui postitusest rääkida? Oled üks neist "koondis koosneb tibladest" teemal möliseja?

Kommentaar

1. Piiroja - hea ilus Eesti nimi.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

2. Post - pikk, heledapäine ja siniste silmadega.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Kui kedagi huvitab, kes keda valis, siis 2009. parimad valiti nii:

Ja 2010. omad valiti naa, kui äkki ei leita ka seda üles:

Nüüd peaks siis lihtne olema uurida skeemi, mismoodi kõik paika vajalikus järjekorras pandi.

Lisaks leidsin ka 2008 aasta omad

Ka 2007. aasta omad on täitsa olemas

Kommentaar

3. Nahk - samuti ilus eesti nimi
            tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
              ...ja jumal tänatud, vaenlastega ma saan ise hakkama, aga kui sellised sõbrad oleks...

Mis su probleem muidu täpsemalt oli, kui postitusest rääkida? Oled üks neist "koondis koosneb tibladest" teemal möliseja?
              koondis ei koosne tibladest. mind ajab lihtsalt endast välja see, et sina kui venelane yritad midagi t6estada, et näe meie venelased aitame koondist, mis ilma meite kyll teeksite...just sinusugused aferistid ajavadki mind närvi. Miks on sinu arvates Dimitrjev koondises enim arenenud mängija sellel aastal. ma v6in julgelt väita , et Klavan on kordades parim kui Dimitrjev....oi ja veel...mis kyll koondis teex kui polex Dimitrjevit...pigem nägime seda mis saab koondisest ,kui pole Piirojat. Nii et sinu top kolmandaks pakutud Dimitrjev on kyll vähe yle pakutud...pigem kuuluks sinna Piiroja, Klavan v6i Kink.

Kommentaar

aitab sellest mölapidamatusest juba, kobige jututuppa.

Kommentaar

koondis ei koosne tibladest. mind ajab lihtsalt endast välja see, et sina kui venelane yritad midagi t6estada, et näe meie venelased aitame koondist, mis ilma meite kyll teeksite...just sinusugused aferistid ajavadki mind närvi. Miks on sinu arvates Dimitrjev koondises enim arenenud mängija sellel aastal. ma v6in julgelt väita , et Klavan on kordades parim kui Dimitrjev....oi ja veel...mis kyll koondis teex kui polex Dimitrjevit...pigem nägime seda mis saab koondisest ,kui pole Piirojat. Nii et sinu top kolmandaks pakutud Dimitrjev on kyll vähe yle pakutud...pigem kuuluks sinna Piiroja, Klavan v6i Kink.
                  Lõppsõnaks ja teemareostamise lõpetamiseks: ma olen sada protsenti eestlane, sa lugupeetud pasaprits. See ei tähenda seda, et peaksin vene rahvusest mängijate osas sinusuguste pärakate kombel lõugu laiutama iga võimaliku koha peal ja alati võimatult valesti. Ole nüüd kena poiss ja ära rohkem edasi räägi, näed targem välja.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                    Lõppsõnaks ja teemareostamise lõpetamiseks: ma olen sada protsenti eestlane, sa lugupeetud pasaprits. See ei tähenda seda, et peaksin vene rahvusest mängijate osas sinusuguste pärakate kombel lõugu laiutama iga võimaliku koha peal ja alati võimatult valesti. Ole nüüd kena poiss ja ära rohkem edasi räägi, näed targem välja.
                    ne pisti markofkin!

Kommentaar

jätkan...

4. Smirnoff

lihtsalt tore patsaan.

5. Kulik

saibiss vend

6. Tarassenkov

ka keskväljal päris hea..

7. grusnov

päris hea löögiga...

nu vot sellised valikud sii.
                      järjekordne vend kes venerahvusest pallureid vihkab
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Miks on sinu arvates Dimitrjev koondises enim arenenud mängija sellel aastal. ma v6in julgelt väita , et Klavan on kordades parim kui Dimitrjev....
                        Kas sa ikka üldse veidigi mõtled, enne kui sa kirjutad? Arenemine ja tase on kaks eri asja ju. Ma arvan näiteks kah, et Klavan on parem (kordades parim ei saa muide üldse öeldagi, et sa teaks) mängija kui Dimitrijev (püüa vähemalt nimi õigesti kirjutada), aga vähemalt koondisemängude põhjal võiks küll väita, et Dimitrijev on aasta jooksul rohkem arenenud kui Klavan. Aga see ei tähenda, et Klavan ei saaks olla jätkuvalt ikkagi parem mängija. Tundub kuidagi veider nii vulgaarselt lihtsakoelist asja üldse lahti seletadagi siin...

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                          järjekordne vend kes venerahvusest pallureid vihkab
                          hahahahhahahahhahahahha
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas laas Vaata postitust
                            Dimitrijev (püüa vähemalt nimi õigesti kirjutada)
                            Dmitrijev.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Hahaha, mõnuga hirnusin siin

1. Post SANDER - ilus pikk poiss nagu Kalevipoeg!!! Väravaid lööb ka kõige rohkem, mängus 6 või 8 tk korraga. Eriti hästi lööb Virumaa klubide puuri!
                              2. Purje ATS - ilus blond poiss, tõsine võitleja, peegeldab hästi rahvuse eripära.
                              3. Poom MART - õige eesti nimi ja ikkagi legend ja kuulda on, et trennis mees endiselt parim. Tuleb kõige varem ja lahkub kõige hiljem. Ja medali sai ka keska lõpetamisel. Vot nii. Olen rääkinud,

HAIL!

Kommentaar

Algselt postitas laas Vaata postitust
                                (püüa vähemalt nimi õigesti kirjutada)
                                pyydsingi...aus6na.

Kommentaar

Working...
                                X