Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

12 väljakumängijad-tuulemehed !!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Võid ka sealt küsida, keegi sealt oskab kindlasti aidata- http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/index.php
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

ma ei tea kas see on täpselt see mida vaja, aga mingi sellise asja ma leidsin

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
        ..no eelmisel nädalal käisin NoorTehnikus ja Tevalos .. neil küll ei olnud midag´i lahendust pakkuda..äkki selgitasin valesti ka muidugi...
        Äkki räägid oma sõbraga..laenaks/ostaks ära vms. Mis on puldi tööraadius? Vaja oleks ikkagi mingi 30 m. ...
        No see on lemmes, et kui seal kunagi keegi ära käib siis ikka laenaks ma usun. Samas ma arvan et on sama asi mille Shparkz siin välja pakkus ja kaugust jah vb 20m on. Ei kujuta ette muidugi. Selle eesmärgiga testinud pole.

Kommentaar

..no tänud..eks uurin neid tooteid homme lähemalt --- kuigi Elfaelektroonika vist ongi Tevalo -- ja siis reedel nad ise mulle seda lahendust ei pakkunud kahjuks
          RummaBastards!

Kommentaar

Annan siinkohal ka konto kuhu võimaluse korral tuulemehe-projekti toetus ja sponsorlus oodatud on : 1105281121 Jaanus Rumma / selgitusse kirjutage : tuulemees/oma nimi... või hüüdnimi.

Tänaseks on õlga alla panemas -
            As Jalajälg,
            SupporterGrupp,
            RummaBastards,
            MTÜ Viies Sektor/Sen,
            Steiv MEESMUISTE Silm,
            Tõnis KYMPA Kümnik,
            Karel Otto,
            Aivo AIFO Averin,
            Oskar Pärt Mölder,
            Egert "Nukitsamees" Soll;
            Johannes "NONOH" Sats,
            Priit Paenurm,
            RummaBastards!

Kommentaar

Asi mida sa vajad on raadikontroller. Uuri seda siit:

BK-s on väga asjalikud inimesed, kes ka ilmselt aitavad sind hädast välja. Ainuke probleem on võib-olla 12V toite saamine kontrollerile aga ühe pistikupesa olemasolul pole ka see eriline probleem kui kasutada adapterit

Keegi elektrik, kes lähemal võiks panna selle asja sul karpi, lisada sinna ka vaherelee ja kontaktori, et see kontroller seal vastu peaks ja siis saad endale karbi mida saad alati sinna vahele panna, kui vaja ka ära võtta.

Loodan, et saad abi.
              JK Liverpool Pub

Kommentaar

Tänud Tommy!
                RummaBastards!

Kommentaar

Annan siinkohal ka konto kuhu võimaluse korral tuulemehe-projekti toetus ja sponsorlus oodatud on : 1105281121 Jaanus Rumma / selgitusse kirjutage : tuulemees/oma nimi... või hüüdnimi.

Tänaseks on õlga alla panemas -
                  As Jalajälg,
                  SupporterGrupp,
                  RummaBastards,
                  MTÜ Viies Sektor/Sen,
                  Steiv MEESMUISTE Silm,
                  Tõnis KYMPA Kümnik,
                  Karel Otto,
                  Aivo AIFO Averin,
                  Oskar Pärt Mölder,
                  Egert "Nukitsamees" Soll;
                  Johannes "NONOH" Sats,
                  Priit Paenurm,
                  Jaanus "NUUTU" Nuutre,
                  Rigo Vatsel,
                  Lauri Evert,
                  Rein "13" Väin,
                  MArtin Lilleberg,
                  Tarmo Väät,
                  Tarmo POBORSKY Tuule,
                  Oskar Pärt Mölder,
                  Priit CANNUMAN Kärner
                  ...
                  RummaBastards!

Kommentaar

palju see pull maksma läheb ja palju pappi koos on?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                      palju see pull maksma läheb ja palju pappi koos on?
                      ..koos nüüdseks juurde aretatud kaugjuhtimispultidega/kontrolleritega et neid mehikesi lihtsam tribkalt kamandada ja tuulemehi täispuhuvate generaatoriga(4 tk.) mida õnneks saab iga mäng eraldi rentida ja ei pea välja ostma on kogumaksumus ca 18 TEEKi...

eelpool mainitud eraisikutelt - kellele minupoolt siinkohal suur respekt! - on toetusabi tänaseks 3330.-EEKi + minu enda raha mis kindlasti vaatamata sponsile puudu jääb ja millega olen loomulikult arvestanud;
                      Jalajälg lubas ca 8 TEEKi e. ühe tuulemehe valmistuse kinnimaksta - eeldusel kui ikka NIKE märk jääb ;
                      A le Coq/Tartu Õlletehase abist loobusin viisakalt

Loodan et SupporterGrupp/RootsiKunn ja JalgpalliHaigla ka aitavad , nagu nad lubanud on...

Eks rasked ajad kõigil aga staadionile peavad nad saama nagu lubatud... võtan kasvõi SMS-laenu kui vaja

Tänane hea uudis oligi see et teispäevaks/31.aug. on nad valmis õmmeldud ja kolmap/neljapäeval enne suurt mängu teeme siis statkal proovi esitluse ....

Nii ta läeb - läbi raskuste tähtede poole!
                      RummaBastards!

Kommentaar

Kiidan!
                        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                          ...sesmõttes et ma loodan et sa saad ka ise aru et seljale suurelt EESTI 12 asemele ma sinu nime küll 500.-EEKi eest trükkima ei hakka...
                          Mu mõte oli et kas ühe kedra tahaküljele ülalt alla sponsorid toetajad vms. lahendust tuulemehe kehal... kui aga kogu projekti finantsi katad siis võin küll mõlemale mehele sinu nime seljale suurelt trükkida EESTI asemel ... nii et...
                          Ma ei tea, kas ma väljendasin end kole viletsalt, või on kaaskodanikel nädalavahetus varem kätte jõudnud kui minul? Loomulikult ei eeldanud ma, et minu nimi suurelt seljale tuleb, vaid ikka koos teiste toetajatega kusagile väiksemalt, nagu sa varem selgelt kirjutasid :P

Mis põhjusel sa A. le. Coq käest pappi ei taha?

Kommentaar

..sest AS A le Coq oleks küll andnud 100% vajaminevast rahast aga eeldusel et Eesti koondise sini-must-valges-vormis tuulemehe kõrval oleks statkal lehvimas ka üleni punane (indiaanlane?) ja A le Coq i logodega tuulemees (millise nad Õllesummerile teinud olid)...see oleks aga kogu meie kontseptsiooni imalaks (varjatud-)reklaamkampaaniaks muutnud ja oleks sama nõmedalt väljakukkunud kui need fännisektori UnionJack lipud millel Viru Valge/Liviko; A le Coq ja mida-kes veel sponsorlogod peal. Iseenesest oleksin võinud siis Estonian Airid-Silberautod-N Terminaalid-Tallinkid-Starmanid jne suurettevõtted läbikäijja ja sealsed tuttavad läbi helistada - pakkuda reklaamivõimalust tuulemeeste näol ja pappi paluda , mida suuretõenäosusega neis mahus oleks ka antud..statka oleks aga seejärel nagu mingi tuulemeestereklaamipalagan-kirju paabel ja see ei ole meile. Vot miks....
                            RummaBastards!

Kommentaar

kuidas edeneb ka ?
                              raha on kokku saadud?, et reedel on neid mehikesi staadionil näha?

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                                kuidas edeneb ka ?
                                raha on kokku saadud?, et reedel on neid mehikesi staadionil näha?
                                ..raha koos ei ole veel 100% aga aega veel on ja kokku peab ta saama...
                                Aga et mehikesed reede õhtul staadionil - seda võin küll 100% lubada!
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X