Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serbia-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas chac Vaata postitust
    justnimelt.

ja tõesti, teisalt ka Eesti jaoks oli see seni suurim võit. (need 2 asja alati ei lange kokku)
    Leedut võitsime 6:0

Kommentaar

Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
      Leedut võitsime 6:0
      moraalselt, mitte skooriliselt, oli Serbia võitmine suurem.

Kommentaar

Kink on kenasti ära mainitud ka 101greatgoalsis

Kommentaar

Algselt postitas ercos Vaata postitust
          Kuldsed sõnad Piirojalt ikkagist: "Ilusate kaotuste aeg on möödas". Korraks sai tunda ennast kui ühe suure jalgpalliriigi kodanikuna. Ausalt öeldes ei olnud eriti häbeneda midagi. Vahepeal jäi küll mulje, et mingi uus, liialt kerge pall on kasutusele võetud, kui kumbki meeskond oli 5 korda üle põrutanud.

Seekord võib 12 meeskonnaliikme koha ära jagada nii kohele lennanud Eesti fännide kui ka Serbia poolehoidjate vahel. Niimoodi omasid maha vilistada ... njah, eks tulemus räägib oma eest, aga toetuskisa on meeskonnale kindlasti parem kõrvarohi, kui tihe vile iga fännile mõistetamatu liigutuse eest. Eriti kui see tuleb täiesti õigustatud käigu eest, nagu väravavahile palli tagasi andmise eest. Seda muidugi juhul kui väravavaht on seal kuhu pall tagasi antakse

Mis Sloveenia mängu puutub, siis arvestades kui mitu korda Piiroja täna mängu päästis, on teda ikka väga raske asendada. Bärengrub tema kohal oleks garanteeritult 2 väravat Sloveeniale. Parem juba Klavan, kes paistab olevat taas oma mängu leidnud. Võibolla olen ebaõiglane, aga Bärengrub koos Posti jt kuulub seltskonda kes ei ole minu jaoks suutnud oma eksistensti Eesti koondises tõestada..

Word!

Kommentaar

Kas kuidagi oleks võimalik seda mängu veel vaadata? Ei näinud kahjuks mängu eriti...peale ohtlikumate olukordade.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
              ... Sloveenia ja Põhja-Iirimaa on meie jaoks üsna samasse auku vastased (julgen pakkuda kuigi Sloveenia on ehk aste kõrgem)
              Hmm..., MM'l osalenud tiim peaks ikka üsna mitu astet kõrgemal olema, kuigi üllatada võivad ka nemad (näiteks hiljutine kaotus kodus Põhja-Iirimaa vastu).

Seniseid tulemusi vaadates üsna huvitav alagrupp, kus üllatavaid tulemusi kindlasti veel tulemas. Loodan, et Eesti kasuks
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Itaalia peatreener Prandelli võttis ka siis sõna.

Itaalia peatreener: eestlasi kirjeldati, kui poolamatööre
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                tagasi, hinga sügavalt ja
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                  Itaalia peatreener Prandelli võttis ka siis sõna.

Itaalia peatreener: eestlasi kirjeldati, kui poolamatööre
                  Prandelli, ma meenutan, oli see mees, kes A Le Coq areenal veepudeleid jalaga peksis ja küüsi näris mängu ajal, kui Eesti 1:0 ees oli - ja kes peale itaallaste õnnega pooleks sissekobistatud väravaid teatas, et teadis algusest peale, et nad võidavad.

Suured sõnad, sisu kipub väheks jääma. Aga pole viga, meie mansale meeldivad suurte sõnade meeskonnad teadupoolest

Kommentaar

Aga nüüd Eesti ei üllata mitte keegi enam.
                    Olen kindel et Sloveenia tuleb Eestisse väga ettevatlik ja muidugi rohkem füüsiline energia säästunud pärast mitte raske mäng Faari Saartega.
                    Eesti pool loodame täis maja ja rohkem eneseusaldus kui juba varem oli.
                    Entusiasm peaks olema õige tasemel, kui oleks liiga palju selle ei aitaks mitte ka.
                    Jalgpall näitab veel uuesti et pole lihtsalt füüsiline mäng aga ka on vaja head psühholoogilised faktorid.
                    Loodame, loodame.

Kommentaar

Päris huvitav kogemus oli Türgis internetikohvikus streami vaadata ja siis püüda klapid peas vaikselt karjuda väravate korral.

Koondise mängu ei hakka kommenteerimagi. Sõnu pole lihtsalt.

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                        Kas kuidagi oleks võimalik seda mängu veel vaadata? Ei näinud kahjuks mängu eriti...peale ohtlikumate olukordade.
                        Mul mäng DVD peal, võin koopiaid teha. Ise asun küll Tartus, kuid tulen homme Arenale, saan plaadi kaasa võtta. Kel huvi, võtke privas ühendust.

Kommentaar

Kas ma olen ainuke, kes ei näe siit http://sport.err.ee/index.php?0534231 mängujärgseid intekaid, vaid kuuleb heliriba ja näeb ekraanil hambaorgipikkust ja -laiust videopilti? Pljääääääd - hirmsasti tahaks näha seda, kuidas koondis väljakult ära saadeti!

Kommentaar

viibisin siis mänguajal täiesti juhuslikult vabaduse väljakul, kus oli ikka oma sadakond inimest vaatamas... ise olin juba täitsa lõbusa meeleolus oma jookidega ja vaiodlesin seal ühe tüübiga, kui seis oli veel 0:0 ja mängu üldse näinud ei ole, et eesti paneb kinni..

Vedasi õlle peale kihla, et eesti võidab, õlut peale võitu vastu ei võtnudki, kuna tulemus oli nii vapustav, et lubasin, et selle õlle me joome veel kahepeale ära

Kuna jooke oli piisavalt sees, siis oli megalihtne ja lahe näha, kuidas kõik vabaduseväljakul väravate peale tantsima ja laulma hakkasid... sai isegi täiesti suvakatega koos hüpatud ja lauldud...

+ kesklinnas ringi liikudes pea igaühe juurde, kes vastu tuli joostud ja küsitud, et kas seisu tead ja võin julgelt väita, et ligi 80% tüüdatud inimestest teadsid ja läksid peole.. isegi mingid saklaed, kes tähistasid saksamaavõitu teadsid eesti seisu ja õnneitlesid...

Mida välja tuua vabaka platsilt on see, et sealne politsei ja mupo koostöövalve oli minuarvates väga eeskujulik, nad ei hakanud kedagi sealt ära ajama ja mingeid jamasid ma ei näinud.. ühesõnaga rahval lubati pidutseda, tantsida, laulda ja juua täiesti vabalt... Ei käitutud nii ,et jalgpallifännid, mine tea hakkavad marodööritsema...

Niih, egas mängu ise väga ei näinud ja ei mäletagi.. aga eesti 2-de viimast väravat nägin.. Mäletan õigemini... No imeline mäng oli..

Nüüd tuleb kodus sloveenialt punkte võtta, ning tabeliseis on juba väga ilus...

Natuke hullumeelne oleks unistada praegu EM-i kvalifikatsionnikohast, aga suuremat tõusu Fifa edetabelis ja Paremasse boti võitlemist järgmiseks valikgrupiks võime nüüd küll loota või isegi oodata!

Õnne poistele... + usun, et nüüd sai Vassiljev omale palju huvilisi juurde, teada ju, et ta ootab pingsalt talvist üleminekuakent...
                            iseasi on see, et mis nüüd siis Pareikost saab.. meeletult hea ja indel väravavht, kes oma imeliste tõrjetega EM-i kvalifikatsionnimängudes kindlasti suuremate klubide huvisfääri satub.. Kindel ka see, et tema hind tõuseb

Haah.. sai siis eesti võtu tähistatus ikka tõeliselt pidulise nädalavahetusega

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                              Kas ma olen ainuke, kes ei näe siit http://sport.err.ee/index.php?0534231 mängujärgseid intekaid, vaid kuuleb heliriba ja näeb ekraanil hambaorgipikkust ja -laiust videopilti? Pljääääääd - hirmsasti tahaks näha seda, kuidas koondis väljakult ära saadeti!
                              Kaks päeva tagasi näitas asja vist veel normaalselt.. nüüd on ka mul sinu kirjeldatud jama ekraanil..

Kommentaar

Kuigi ma samal ööl, mil mäng toimus, lugesin enam-vähem kõik foorumipostitused läbi ja samal ajal magama jäin, siis ma ei mäleta, et keegi oleks kirjeldanud, kuidas tagasilend oli koos koondisega?
                                Kas mehed olid heas tujus ning fännid kippusid ülemeelikud olema ja koondislasi häirima või asi oli kena ja korralik?

Kommentaar

Working...
                                X