Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Jah, kohtunik oli mu arust isegi parim, mida ma Eesti mängudes näinud olen. Hoidis kindlat liini, andis kaarte, kus need õiged olid ja ega ühtegi eksimust silma ei jäänudki.
Tahtsin ka hakata just kohtunikust kirjutama. Mehel esimene mäng sellel tasemel ja ju püüdis siis iga hinna eest ise ka hea mängu teha. Oli väga selge liin, mida ta mängida lubas ja see sobis Eestile. Kohtunik ei pööranud vähemalt väliselt absoluutselt FIFA edetabeli kohale mingit tähelepanu. Olgem ausad, et väga paljudes mängudes kohtunikud seda teevad.
Kui nurgalöögist sündis Eesti vastu värav, siis olin üsna nördinud, et mida t+ra, jälle niimoodi või? Õnneks Kink suutis meie poisid kiirelt mängu tagasi tuua ja ei jõutud murduda.
Esimesel poolajal olid Eesti poolt kõige kehvemad Sander Puri oma valede lahendustega ja Ragnar Klavan oma hilinemistega. Ragnar teisel poolajal tegi aga supermängu. Sandrit asendama tulnud Purje ei olnud samuti mingi suurem asi eile. Aga mäng oli kihvt ja poisse peab kiitma.
Eraldi kiitust väärivad muidugi eestlastest väravalööjad ja Kaimar Saag. Kaimar tekitas need 2 viimast väravavõimalust. Teine värav sai kõigepealt muidugi alguse Kruglovi imelisest kahest mehest möödumisest 16-kasti nurgas. Kinki värav absoluutne maailmaklass!
A skoorijaid on selles valiktsüklis olnud 5, ja kõik need 5 löövad ju tihedalt ka koduklubide eest. Saag, Piiroja, Zenjov, Kink, Vassiljev!
Väga kihvt,
Piksenool
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
kohtunikud olid tõesti väga head. rohkem selliseid vaja! kindel hoiak oli ja ei tähtsustanud kumbagi võistkonda üle. ja no vassiljev on daamn good. jääger tegi mõne päris sita liigutuse, aga imo päästis ühe värava ära lõpus, kus lõi pea joonepealt palli minema. v'ibolla tõesti polnud puri päev, aga teravust ta lõi ja kasulik igaljuhul.
Väga tore ja fantastiline võit meie poolt kuid väga kahtlane on seejuures, et väravavaht pudistas seal meelega neid palle ja meid lasti kaugelt mitu mitu korda ju löögile kuid värava raamidesse me ei saaunud neid!!! ja see Tarmo löök oli super kuid vv jälle ei viicinud isegi hypata.Iga kord kui Serbia vv sai palli siis vilsitati talle. Samas kaitse ei viicunud Serbia kaitse nnast ka liigutada. Selles suhtes jääb kahtlane kokkuleppekas Serbia poolt, kuid see ei muuda meie teenitud võitu ja kolme punkti ning EM-ile minekut
Tra see kopiraidi-asi on ikka minu jaoks kohati täiesti arusaamatu. Kellele see kasulik on, et ERR on lasknud youtube'ist väravate videod maha võtta ja neid muu maailm nüüd enam ei näe (nt 101GG vahendusel)? Ma ei ütle ju oma iiri sõbrale, et kuule mine otsi neid kuskilt eestikeelselt ERR lehelt. Kas need seal lehel üldse väljaspool Eestit nähtavad ongi? Haige värk.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Nii kehva Serbiat küll ei osanud enne mängu ette kujutada. Seal meeskonnas ei ole need asjad küll sugugi korras. Väga kena, et Eesti suutis selle hädise Serbia vastu oma ära võtta. Tihti on just nii olnud, et mänguliselt nagu lubaks, aga ära ei suudeta lüüa.
Väga meeldis Piiroja ja Klavani mäng. Kõige kehvem mees platsil ülekaalukalt Sander Puri. Ei suutnud/julgenud kedagi ette võtta ja pealelöögid oleks kõlvanud pigem Ameerika jalgpalli väravat tabama.
Aga emotsiooni sai eile muidugi vägeva!
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Tra see kopiraidi-asi on ikka minu jaoks kohati täiesti arusaamatu. Kellele see kasulik on, et ERR on lasknud youtube'ist väravate videod maha võtta ja neid muu maailm nüüd enam ei näe (nt 101GG vahendusel)? Ma ei ütle ju oma iiri sõbrale, et kuule mine otsi neid kuskilt eestikeelselt ERR lehelt. Kas need seal lehel üldse väljaspool Eestit nähtavad ongi? Haige värk.
See ERR ongi üks haige "ettevõte". Eesti- Itaalia netist mängu vaadates hakkis kogu ülekanne ja eile ei teinud nad näiteks üldse ülekannet. Tänu lahketele kaasfoorumlastele sai õnneks teise lingi kaudu mängu lõpp vähemalt ära nähtud. Nagu juba fitti mainis- haige värk!
Edit:klippe näeb küll muidu, aga postita talle siis otselink.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Vahetult enne mängu sai sõpradega ennustusi tehtud ja pakkusin vaikimisi 2:1. Otsus sai tehtud Eesti koondise komplekteerituse, Rüütli säravate ideede ja loomulikult iseenese patriootlikuse pealt. See, mida koondis suutis, oli lihtsalt suure töö tulemus. Suhtumine oli räigelt hästi paika raiutud ja Kivisild pakkus ilmselgelt head eeltööd. Vilepartii lasi küll pisut agressiivsemalt mängida, kuid mingit pooldamist sealt välja lugeda oleks idiootsus.
Sloveenia vastu on kodus samaväärne võimalus üllatada, KA kapteni Piiroja ja välkkiire Zenjovita. Bärengrub peab oma kommunikatsiooniprobleemidest ja mängulugemisest (just ründefaasis) omad järeldused tegema ja treenerid peavad ka rõhuma, et koostöö sujuks keskkaitses.. sest kui Rähn ja Bärengrub on nagu kaks vaikivat kana, võib saada see saatuslikuks. Vaja on suhtlust, nii kehakeelselt (usaldamine lihtsa palliveeretamise näol), kui ka suulist (teada andmine vastaste paiknemisest ja võimalikust ohust jms).
Ja isiklikult Sidorenkovi või Morozovi võimalikku kasutamist Slo vastu ei pooldaks.. eeldan, et keskonda suurepäraselt sulanduda nullipealt on praegu neil võimatu.
Kommentaar