Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Sloveenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui keegi soovib peale mängu transporti Rapla suunal, siis võite ühendust võtta! autos 2-3 vaba kohta.
    5278738

p.s. viimane rong rapla suunal väljub tallinnast 15 minutit peale avavilet.

Kommentaar

Danes ob 20.30 (prenos na TVS 2 in MMC):
      ESTONIJA - SLOVENIJA

Verjetni postavi:

Estonija: Pareiko, Jääger, Rähn, Sidorenkov, Klavan, Puri, Vasiljev, Dmitrijev, Kruglov, Kink, Saag.

Slovenija: S. Handanovič, Brečko, Šuler, Cesar, Jokič, Birsa, Koren, Radosavljevič, Iličič, Novakovič, Matavž (Dedič).

Predstavljamo Estonijo (Tutvustame Eestit)

Estonija v Beogradu dokazala, da je ne gre podcenjevati (Eesti tõestas Belgradis, et ei tohi alahinnata)

(verjetno ne bo povsem poln, zbralo naj bi se 7.000 gledalcev) (ilmselt pole staadion täis, nähtavasti koguneb 7000 pealtvaatajat)

Kommentaar

Algselt postitas gaius Vaata postitust
        Huvitav uudis.

Ei teagi ausaltöelda, et kas on olemas üldse mingi võimalus, et viidates ilmale jne saab mängu edasilükata või mingit muud lollust teha?

Postimees vastab ka: http://sport.postimees.ee/?id=325398
        Tugev tuul õhtust Eesti - Sloveenia mängu ohtu ei sea
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
          Mis sa vingud?
          Kas tõesti 6 EUR on 'kallis' EM'i valikmäng vaatamiseks?
          Minu täispilet oli 180 EEK (mängudepakettilt), aga ikka kallis mulle see ei näe.
          Tead palju jalgpalli piletid maksavad kuskil muul Euroopas?
          Austatud Angelo. Seal muul Euroopas, on samuti ka inimeste palganumbrid hoopis teistsugused, kui meie riigis. Nii et, lähtume sellest suhtest.

Kommentaar

Tõlkimatu videolõik Vassiljeviga.

Kommentaar

Kui keegi jalkat (Eesti-Sloveenia ) tahab vaatama minna, siis täna kell 18.30 on start. Tartu-Tallinn, 175.- edasi tagasi (kodu ukse eest staadionile). Tagasi- siis kui jõuame. Lubatud Kükital peatus. Autoks üks mugav Buick

Kommentaar

Algselt postitas BlueForce Vaata postitust
                Austatud Angelo. Seal muul Euroopas, on samuti ka inimeste palganumbrid hoopis teistsugused, kui meie riigis. Nii et, lähtume sellest suhtest.
                Mäletan kui paar aastat tagasi Eesti Makedooniaga võõrsil mängis, tutvustasid kommentaatorid sealse mängu piletihindu. Otsatribüüni pilet maksis ümberarvutatult meie rahas ca 12.- ja külg oli äkki ca 60.-

Kommentaar

Algselt postitas krizto Vaata postitust
                  Mäletan kui paar aastat tagasi Eesti Makedooniaga võõrsil mängis, tutvustasid kommentaatorid sealse mängu piletihindu. Otsatribüüni pilet maksis ümberarvutatult meie rahas ca 12.- ja külg oli äkki ca 60.-
                  Piletimüük oli omaette vaatamisväärsus. Piletilevi koosnes vanamehest ja kolmest võidunud pappkastist. Üks kast siis tooli eest ja kaks täitsid laua funktsiooni.

Meil maksis üheksakümnendate alguses ka Kadriorus abitribüüni pilet 10.- krooni ja peatribüün 15.-.
                  tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Ulaznice za utakmicu Srbija – Estonija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine prodavaće se po cenama od 300 do 800 dinara.

Ehk Serbias maksis pilet ümardatult 45-120 eek'i.
                    Meile jagatud piletite peal ilutses ümmargune 0,00 Din.

Serbia-Sloveenia mängupiletid olid aga veidi kallimad 60-150 eek-i

Kommentaar

Algselt postitas krizto Vaata postitust
                      Sellest on juba üle 3 aasta ja 55 eeku oli tõesti.
                      Horvaatia mõni päev enne seda oli 157.-
                      ja Inglismaa 1050.-

Kui arvestada keskmist palka siis piletid on meil liiga odavad, võiks olla 100-150 krooni kallimad kui praegu.

Kommentaar

Algselt postitas BlueForce Vaata postitust
                        Jah kindlasti.
                        Aga muul Euroopas nad ei maksa palju nagu kesk-eestlane alkooli eest nädalavahetusel. Käsi üles kes nädalavahetusel vahemalt 100 EEK jooma ei maksa?....................................
                        Ma ei näe üldse probleem piletihinnaga. Keskpalk Eestis, vaid Tallinnas, on ikka 1000 EUR ilma maksuta. 6 EUR iga kuu (vaid mitte, aeg-ajalt), mitte iga nädalal staadioni käima. C'mon...

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          http://tvslo.si/predvajaj/vasiljev-z...va2.84547580;;

Tõlkimatu videolõik Vassiljeviga.
                          Ma olen ammu täheldanud, et hirmsat moodi sümpaatne on see, kuidas Eesti mängumehed oma klubiriikide keeli pritsivad. Kostja puhub slovenskat nagu teist emakeelt, Klavan on ju hollandi keele spets jott enn ee. Väga kõva! Üks esmaseid mängija intellekti mõõdupuid - kas ta oskab ja tahab kohaneda ümbritseva keskkonnaga ja seeläbi enda jaoks elu ja olu kergemaks teha...

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                            Aga ilma naljata, kõige kallim on hoopis maainimese aeg. Ma stardin mängule juba kella 16 paiku ja koju tagasi jõuan kell 3 öösel. Ja ma ei ela isegi saare peal, vaid Tartus.
                            Ma astusin kodust kell 7.14 välja.
                            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                            Algselt postitas taku*
                            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                              Jah kindlasti.
                              Aga muul Euroopas nad ei maksa palju nagu kesk-eestlane alkooli eest nädalavahetusel. Käsi üles kes nädalavahetusel vahemalt 100 EEK jooma ei maksa?....................................
                              Ma ei näe üldse probleem piletihinnaga. Keskpalk Eestis, vaid Tallinnas, on ikka 1000 EUR ilma maksuta. 6 EUR iga kuu (vaid mitte, aeg-ajalt), mitte iga nädalal staadioni käima. C'mon...
                              6 euri on väga-väga odav hind.
                              Ja ikkagi kui Eesti mängiks kehvasti ja vastane oleks selline alla keskmise Euroopa sats, siis mina juba vaataks puhtalt mugavusest kodus televiisorist. Just neid varakevade ja hilissügise mänge. Aga momendil muidugi on juba situatsioon nii põnev, et mul on väga kahju, et ma Eestis pole.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                                6 euri on väga-väga odav hind.
                                Ja ikkagi kui Eesti mängiks kehvasti ja vastane oleks selline alla keskmise Euroopa sats, siis mina juba vaataks puhtalt mugavusest kodus televiisorist. Just neid varakevade ja hilissügise mänge. Aga momendil muidugi on juba situatsioon nii põnev, et mul on väga kahju, et ma Eestis pole.
                                No mina ei mäleta, et peale U-koondiste mängude oleks mõnda sinisärkide mängu 93 krooni eest vaatama pääsenud.
                                Aga tegelikult ma seda piletihinnanutmist ei mõista väga. Võib-olla on osalt asi selles, et mulle isiklikult ei ole valus see paarsada kronu välja köhida koduväljakul koondise vaatamise eest (sest fännireiside peale vesistan ma ju niisama, selleks mul tõesti raha ei ole). Pigem kaldun arvama, et ka 50-kroonise pileti puhul oleks tribüünid pooltühjad, sest siis leitakse järgmine vabandus raudselt.

"Pange staadionile katus peale ä! Vihma sajab ju pähe ä!"

Vms.

Kommentaar

Working...
                                X