Angelo, ma palun täiesti siiralt, lase kellelgi eesti emakeelega inimesel endale postitusi enne tõlkida, kui neile vastates barrikaadidele lendad. Praegu lendasid sa mu jutu mõttest jälle sajaga mööda ja tõlgendad mu kirjutatut isikliku rünnakuna.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustAngelo, ma palun täiesti siiralt, lase kellelgi eesti emakeelega inimesel endale postitusi enne tõlkida, kui neile vastates barrikaadidele lendad. Praegu lendasid sa mu jutu mõttest jälle sajaga mööda ja tõlgendad mu kirjutatut isikliku rünnakuna.
Palun leppige ära. Vanasti inglise keele jutt te tahtnud lugeda...
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustOn, paraku. Vähemalt sinu ja minu vahel ei ole see esimene kord, kui sa suvalises kohas solvunult asju ja lauseid loopima hakkad. Praegu on sama lugu. Dickhead oli kõnekujund, mitte sinu pihta suunatud solvang. Kuigi kiusatus solvanguteks on teinekord päris tugev.
Ok, las olla...jutt juba pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustkaitseliinist rääkides, päris palju käriseb viimasel ajal ka klavani pealt, best before hakkab läbi saama(?), vigastused ja asjad... aga eks ta ju ka otsapidi piiroja-rähni aegade mees.
edit: BIH vastu niivõrd ei päde, sest tegu oli kogu kaitsetöö kollapsiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustkaitseliinist rääkides, päris palju käriseb viimasel ajal ka klavani pealt, best before hakkab läbi saama(?), vigastused ja asjad... aga eks ta ju ka otsapidi piiroja-rähni aegade mees.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustMõni täpsem näide?
edit: BIH vastu niivõrd ei päde, sest tegu oli kogu kaitsetöö kollapsiga.
ja suvisest ajast veel midagi, ei mäletagi enam täpselt kas baltiturniiril vms ka ei olnud näha enam vana head kindlat klavanit. seega - ei ole päris nii et ainult 1 juhuslik ebaõnnestunud mäng.
ega ma arvagi et meil otseselt kedagi tema asemele panna(tänase seisuga), aga võibolla kapteniroll on äkki liiast.
motivaatori ja võistkonna eneseusalduse taastajana platsil raskel hetkel ta ehk lihtsalt liiga nõrk?
Seda enam et meil teine loomulik valik kapteniks Vassiljevi näol olemas.
Algselt postitas JuriM Vaata postitustIrw? Ja Klopp muidugi sõlmib sellise langeva komeediga 3+1 lepingu. Ma loodan, et see on vaid ajutine aju halvatus sul, mitte eluaegne.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustportugali mäng, kus kärises ikka päris mitu korda tema pealt. veelgi enam, kaptenina ta ei suutnud ka kuidagi kaaslasi innustada/juhendada, et sellele kaosele piir panna.
ja suvisest ajast veel midagi, ei mäletagi enam täpselt kas baltiturniiril vms ka ei olnud näha enam vana head kindlat klavanit. seega - ei ole päris nii et ainult 1 juhuslik ebaõnnestunud mäng.
ega ma arvagi et meil otseselt kedagi tema asemele panna(tänase seisuga), aga võibolla kapteniroll on äkki liiast.
motivaatori ja võistkonna eneseusalduse taastajana platsil raskel hetkel ta ehk lihtsalt liiga nõrk?
Seda enam et meil teine loomulik valik kapteniks Vassiljevi näol olemas.
ons maailmas mõni treener kes poleks kunagi ühtegi halba lepinguid teinud? või on Klopp esimene?
Probleem nr 1 on süsteemis, mitte isikkoosseisus.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustveelgi enam, kaptenina ta ei suutnud ka kuidagi kaaslasi innustada/juhendada, et sellele kaosele piir panna.
motivaatori ja võistkonna eneseusalduse taastajana platsil raskel hetkel ta ehk lihtsalt liiga nõrk?Seda enam et meil teine loomulik valik kapteniks Vassiljevi näol olemas.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSa peksad ikka korralikult segast hetkel - huvitav kas Messi oleksid ka maha müünud, kui Tata Martino oli Barcelona peatreener ja mängupilt ei sujunud?
Probleem nr 1 on süsteemis, mitte isikkoosseisus.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustjust-just. kui sul käes haamer siis tunduvad kõik probleemid olevat naelad
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustolles Bosnia mängu näinud, siis ise ei taju kerget vasturääkivust siinkohal?
aga ikkagi, kas ma olen siis ainuke kelle meelest klavani kaptenlus pole päris sellisest klassist nagu mitte väga ammu nx piiroja oma? kelle tahtejõule raskel hetkel saab loota, kelle otsa meeskond vaatab kui asjad ei kulge päris nii nagu peaks?
treener treeneriks, aga lõppkokkuvõttes on ju ikkagi mängijad platsil need kelle pea ja jalad - ja süda - peavad töötama.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Mõnes mõttes olen ma sinuga täitsa nõus küll, aga asi on pigem selles, et Piiroja-Poomi masti hullu põlemisega mehi sünnibki harva, veel harvemini jagub neid meie koondisesse. Praegusest seltskonnast, leian, on Klavan siiski parim valik.
Muuhulgas aga on nende põlemise-meeste nappus hetkel minu arvates üks üsna oluline probleem koondises. On küll mehi, kellel mängides iseenesest kirest puudu ei jää, aga nad pole samas koondises kerkinud sellisesse rolli, mis lubaks vajadusel kõigi teiste peale käratada või kasvõi riietusruumis vahel korra lapiti vastu kapiust lajatada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustokei võibolla pole ka vassiljev õige mees, lihtsalt pakkusin alternatiivi.
aga ikkagi, kas ma olen siis ainuke kelle meelest klavani kaptenlus pole päris sellisest klassist nagu mitte väga ammu nx piiroja oma? kelle tahtejõule raskel hetkel saab loota, kelle otsa meeskond vaatab kui asjad ei kulge päris nii nagu peaks?
treener treeneriks, aga lõppkokkuvõttes on ju ikkagi mängijad platsil need kelle pea ja jalad - ja süda - peavad töötama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar