Algselt postitas Warren
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
The International Challenge Trophy has been expanded from eight to eleven teams for the upcoming tournament. Participating countries are as follows:
Belgium, England, Estonia, Italy, Malta, Northern Ireland, Poland, Portugal, Republic of Ireland, Romania, Wales
Squads will be restricted to players under the age of 23 who have not won senior international honoursRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mittekeegi Vaata postitustPeale Albaania mängu.. võiks tõesti olla mäng Soomega.
Ma olen tihti peale mõelnud miks Eesti ei võiks Soomega vahest mängida..
ei mäletagi millal viimane mäng nendega oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitust2005 Helsingis, 2-2 (0-2 kaotusseisust).
Kommentaar
-
Mehhanisaator
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKas ennem Albaania mängu rongkäik toimub siis vöi ültse ei toimu?
Kindlasti toimubTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustKindlasti toimub
Tundmatu, kas võtad orgunni enda peale?
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustloodetavasti seekord nii raju tuult ei ole ja saab ka eelmine kord muretsetud tõrvikud kasutusele võtta
Tundmatu, kas võtad orgunni enda peale?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustloodetavasti seekord nii raju tuult ei ole ja saab ka eelmine kord muretsetud tõrvikud kasutusele võtta
Tundmatu, kas võtad orgunni enda peale?
Ma kardan, et tõrvikud keset päeva efekti ei annaks, kuna mäng ju juba kell 16. Seega rongkäik ei algaks hiljem kui 14:45 ja siis siiski liialt valge, et tõrvikud efektselt mõjuks.
Orgunni ma enda peale ei võta, kuna tõttan mängule/rongkäigule otse koolist (eksamilt), kuid täna kavatsen inimestega arutada teemat rongkäik, mis kell ja kuidas.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar