Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No Eestil on viimasel ajal selline ei liha ega kala loos olnud, et kõige loogilisem oleks see minu arust-Portugal, Slovakkia, Iisrael, Poola, Malta. See oleks selline nii ja naa variant. Aga kõige parem oleks see- Norra, Slovakia, Ungari/Valgevene, Albaania/Leedu/Gruusia, Eesti, San Marino
Ei saa aru miks tee Taanit ja Rootsit tahate. Vaadake kuidas need meie tasemega koondiste vastu mänginuf on ja vaadake kuidas Slovakkia
minu valik oli selline seetõttu, et need oleks meeskonnad keda sooviks näha ja ka riigid kuhu suure tahtmise korral võiks ise kohale sõita (just rahakotile mõeldes)
No Kasahstan kui Aasia riik kuuluski varem AFC-i alla, aga kuna nemad pidasid ennast ikkagi Euroopa jalgpalli traditsioonide kandjaks, siis 2001. aastal nende palve liituda UEFA-ga rahuldati.
Natuke ajuvaba see muidugi on, et üks Aasia riik (ma ei mõtle geograafiliselt, vaid poliitiliselt) saab õiguse mängida Euroopa valikmänge.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar