tõesti väga suurepärane video
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
montaaž on väga vinge, aga no HD-st on ju asi kaugel, nagu üleval ekraani osas logo mulle teada annab. tegu on suure tõenäosusega ERR spordi veebilehelt ripitud videotega, mis ei ole teabmis vaadatava kvaliteediga. Selgusetuks jäi ka see 16:9 pildi veel cropimine. Okei, mulle ka ei meeldi see ETV logo nurgas ja vb oli vaja ka ajast ja hetkeseisust lahti saada, kuid see jätab väga vastiku mulje, kui ekraanil liiguvad pikka aega ringi lihtsalt kehad, ilma peadeta. suht pull muidugi vaadata, kui järele mõelda. ja muusika taustal oli nagu ta oli, alguses polnud väga vigagi, aga 13 minutit ühte sama laulu kordusena, pole nagu ülde kõrvadele hea.
sorri, et neid negatiivseid märkusi tuli liiga palju, kuid video iseenesest, idee poolest on priima. et ärge nüüd öelge, et kui ei meeldi, pole vaja vaadata, üritan lihtsalt konstruktiivset kriitikat anda, loodan, et keegi pahaks ei pane.
Kommentaar
-
Algselt postitas lrak Vaata postitustmontaaž on väga vinge, aga no HD-st on ju asi kaugel, nagu üleval ekraani osas logo mulle teada annab. tegu on suure tõenäosusega ERR spordi veebilehelt ripitud videotega, mis ei ole teabmis vaadatava kvaliteediga. Selgusetuks jäi ka see 16:9 pildi veel cropimine. Okei, mulle ka ei meeldi see ETV logo nurgas ja vb oli vaja ka ajast ja hetkeseisust lahti saada, kuid see jätab väga vastiku mulje, kui ekraanil liiguvad pikka aega ringi lihtsalt kehad, ilma peadeta. suht pull muidugi vaadata, kui järele mõelda. ja muusika taustal oli nagu ta oli, alguses polnud väga vigagi, aga 13 minutit ühte sama laulu kordusena, pole nagu ülde kõrvadele hea.
sorri, et neid negatiivseid märkusi tuli liiga palju, kuid video iseenesest, idee poolest on priima. et ärge nüüd öelge, et kui ei meeldi, pole vaja vaadata, üritan lihtsalt konstruktiivset kriitikat anda, loodan, et keegi pahaks ei pane.
Kommentaar
-
Algselt postitas lrak Vaata postitustmontaaž on väga vinge, aga no HD-st on ju asi kaugel, nagu üleval ekraani osas logo mulle teada annab. tegu on suure tõenäosusega ERR spordi veebilehelt ripitud videotega, mis ei ole teabmis vaadatava kvaliteediga. Selgusetuks jäi ka see 16:9 pildi veel cropimine. Okei, mulle ka ei meeldi see ETV logo nurgas ja vb oli vaja ka ajast ja hetkeseisust lahti saada, kuid see jätab väga vastiku mulje, kui ekraanil liiguvad pikka aega ringi lihtsalt kehad, ilma peadeta. suht pull muidugi vaadata, kui järele mõelda. ja muusika taustal oli nagu ta oli, alguses polnud väga vigagi, aga 13 minutit ühte sama laulu kordusena, pole nagu ülde kõrvadele hea.
sorri, et neid negatiivseid märkusi tuli liiga palju, kuid video iseenesest, idee poolest on priima. et ärge nüüd öelge, et kui ei meeldi, pole vaja vaadata, üritan lihtsalt konstruktiivset kriitikat anda, loodan, et keegi pahaks ei pane.Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Seda viimast Janinho videot vaadates hakkasin mõtlema kas Vassiljev penaltit kuhugi mujale ka lööb kui ainult väravavahist vasakule, mitte päris posti äärde? Kuidagi on nagu mälupilti jäänud, et just sinna need penaltid läinud on. Ehk oskab keegi kohe selle selle mõtte ümber lükata?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSeda viimast Janinho videot vaadates hakkasin mõtlema kas Vassiljev penaltit kuhugi mujale ka lööb kui ainult väravavahist vasakule, mitte päris posti äärde? Kuidagi on nagu mälupilti jäänud, et just sinna need penaltid läinud on. Ehk oskab keegi kohe selle selle mõtte ümber lükata?
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustKeegi Soome jalka fänn võiks tiba seda väidet analüüsida. Samas ma võtan iga kell selle variandi, et meie oleme PO-s ja ükski Soome jalgpallur seda ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustKeegi Soome jalka fänn võiks tiba seda väidet analüüsida. Samas ma võtan iga kell selle variandi, et meie oleme PO-s ja ükski Soome jalgpallur seda ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSeda viimast Janinho videot vaadates hakkasin mõtlema kas Vassiljev penaltit kuhugi mujale ka lööb kui ainult väravavahist vasakule, mitte päris posti äärde? Kuidagi on nagu mälupilti jäänud, et just sinna need penaltid läinud on. Ehk oskab keegi kohe selle selle mõtte ümber lükata?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar