mina tahan Rootsit ja võõrsil kindlasti !!!!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas valta Vaata postitustmina tahan Rootsit ja võõrsil kindlasti !!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hellik Vaata postitustKuna mainiti aastalõppu, siis pakuks Katalooniat.
Mina ise loodaks ikkagi Saksamaad vastu saada
Kommentaar
-
Kataloonia ja "Ma kõnelen vastasest, kes mängib ainult väga heade koondistega"? Ei köla just väga usutavalt.
Kommentaar
-
Samuti ei kõla just eriti usutavalt, et Saksamaa, Prantsusmaa või veel mõni suurem Euroopa koondis oleks nõus mängima detsembris mitteametlikul mängupäeval. Pigem siis näiteks mõni Aafrika meistrivõistlusteks valmistuv meeskond.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas valta Vaata postitustmina tahan Rootsit ja võõrsil kindlasti !!!!!!
Ise loodan ka just Saksamaad või Prantsusmaad ja miks mitte ka Argentiinat.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustKataloonia ja "Ma kõnelen vastasest, kes mängib ainult väga heade koondistega"? Ei köla just väga usutavalt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPohlaku jutt kõlab jällegi alati väga usutavalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustKataloonia ja "Ma kõnelen vastasest, kes mängib ainult väga heade koondistega"? Ei köla just väga usutavalt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar