Bulgaaria on kõva pähkel aga hea sparring enne kval. mängu Serbiaga .Uruguai on atraktiivne ja huvitav sõpakas aga tulemus selles mängus ei ole kval. mängude tulemuste tähtsusega võrreldavad. Kaotused mõlemale on andestatavad ,kui kodus Serbia teist korda nahka paneme.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bulgaaria - Eesti (9. veebruar)
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustBulgaaria on kõva pähkel aga hea sparring enne kval. mängu Serbiaga .Uruguai on atraktiivne ja huvitav sõpakas aga tulemus selles mängus ei ole kval. mängude tulemuste tähtsusega võrreldavad. Kaotused mõlemale on andestatavad ,kui kodus Serbia teist korda nahka paneme.
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustTekkis küsimus, et mis soccerneti rahvas arvab.. kas ETV ülekande teeb? Mäng ju ametlikul päeval.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustMisasja?
Ära peale võtaFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustTekkis küsimus, et mis soccerneti rahvas arvab.. kas ETV ülekande teeb? Mäng ju ametlikul päeval.Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustNo ikka olen, mulle lihtsalt meeldib teleka ees õlli juua ja eesti kommentaatorite mula kuulata. Aga eks Bulgaaria mängust streame ikka leiab.
Kommentaar
-
ise olen 80% kindel, et lähen mängu kohapeale vaatama. mul elavad tuttavad türgis ning saan nende pool ööbida. võib-olla on kellegil võimalik minuga veel kaasa ka tulla kui soovijaid on, aga sel juhul nõuaks ma ööbimiskulusid ka pisut. nimelt 300 eurot oleks piisav summa ning see sisaldab võimalust dui kasutada ning lisaks süüa saada.
aga pakun eesti 3-1 võitu, sest bulgaaria on olnud viimastel aegadel ikka väga masendav ning eesti on see-eest suurepärast mängu näidanud. viimased kaotused on tulnud just sellepärast, et eesti on C koondisega mänginud, kui isegi mitte D koondisega.LATICS FOREVER!
Kommentaar
-
Algselt postitas latic007 Vaata postitustvõib-olla on kellegil võimalik minuga veel kaasa ka tulla kui soovijaid on, aga sel juhul nõuaks ma ööbimiskulusid ka pisut. nimelt 300 eurot oleks piisav summa ning see sisaldab võimalust dui kasutada ning lisaks süüa saada.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas latic007 Vaata postitustaga sel juhul nõuaks ma ööbimiskulusid ka pisut. nimelt 300 eurot oleks piisav summa ning see sisaldab võimalust dui kasutada ning lisaks süüa saada.
oled sa türklane või kes?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar