Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bulgaaria - Eesti (9. veebruar)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Bulgaaria on kõva pähkel aga hea sparring enne kval. mängu Serbiaga .Uruguai on atraktiivne ja huvitav sõpakas aga tulemus selles mängus ei ole kval. mängude tulemuste tähtsusega võrreldavad. Kaotused mõlemale on andestatavad ,kui kodus Serbia teist korda nahka paneme.
    FCF Forever

Kommentaar

no rootsi kunni jutus on iva sees - serbia munad tuleks kruustangide vahele keevitada ja pigistada kuni 3 punkti on käes ja seeläbi on kaotused, mis on varmad tulema, niiöelda juba heastatud.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
        Bulgaaria on kõva pähkel aga hea sparring enne kval. mängu Serbiaga .Uruguai on atraktiivne ja huvitav sõpakas aga tulemus selles mängus ei ole kval. mängude tulemuste tähtsusega võrreldavad. Kaotused mõlemale on andestatavad ,kui kodus Serbia teist korda nahka paneme.
        Me paneme Serbia kotti, see on kindel!
        http://www.newyorkredbulls.com/

Kommentaar

Tekkis küsimus, et mis soccerneti rahvas arvab.. kas ETV ülekande teeb? Mäng ju ametlikul päeval.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
            Tekkis küsimus, et mis soccerneti rahvas arvab.. kas ETV ülekande teeb? Mäng ju ametlikul päeval.
            ei ei ei ei ei ei ja kümme
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Misasja?
              Ära peale võta

Kommentaar

Misasja?
                Ära peale võta
                Millest sa aru ei saanud:P? ETV ei tee ülekannet, pole veebruari mängudest kunagi teind ja ilmselt ei tee ka edaspidi, eriti kui mäng kusgil väljas toimub.
                FC Flora

Kommentaar

Selge aga ehk võiks korralikumalt vastata järgmine kord. Aitäh.

Kommentaar

Ole vähemalt õnnelik et Uruguai ja Serbia mängudest tulevad otseülekanded.
                    Adiós amigos

Kommentaar

No ikka olen, mulle lihtsalt meeldib teleka ees õlli juua ja eesti kommentaatorite mula kuulata. Aga eks Bulgaaria mängust streame ikka leiab.

Kommentaar

No ikka olen, mulle lihtsalt meeldib teleka ees õlli juua ja eesti kommentaatorite mula kuulata. Aga eks Bulgaaria mängust streame ikka leiab.
                        ei tasu nii kindel olla. kas üldse sealt telepilti toodetakse? Bulgaaria ja Eesti Türgis...

Kommentaar

jep, Eesti meedia ei too kunagi välismaalt sõprusmängudest pilti siia..

Kommentaar

ise olen 80% kindel, et lähen mängu kohapeale vaatama. mul elavad tuttavad türgis ning saan nende pool ööbida. võib-olla on kellegil võimalik minuga veel kaasa ka tulla kui soovijaid on, aga sel juhul nõuaks ma ööbimiskulusid ka pisut. nimelt 300 eurot oleks piisav summa ning see sisaldab võimalust dušši kasutada ning lisaks süüa saada.

aga pakun eesti 3-1 võitu, sest bulgaaria on olnud viimastel aegadel ikka väga masendav ning eesti on see-eest suurepärast mängu näidanud. viimased kaotused on tulnud just sellepärast, et eesti on C koondisega mänginud, kui isegi mitte D koondisega.
                            LATICS FOREVER!

Kommentaar

Algselt postitas latic007 Vaata postitust
                              võib-olla on kellegil võimalik minuga veel kaasa ka tulla kui soovijaid on, aga sel juhul nõuaks ma ööbimiskulusid ka pisut. nimelt 300 eurot oleks piisav summa ning see sisaldab võimalust dušši kasutada ning lisaks süüa saada.
                              Kas selline "soodne" pakkumine on kuidagi seotud eilse Sulev Nõmmiku sünniaastapäevaga?
                              tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas latic007 Vaata postitust
                                aga sel juhul nõuaks ma ööbimiskulusid ka pisut. nimelt 300 eurot oleks piisav summa ning see sisaldab võimalust dušši kasutada ning lisaks süüa saada.
                                Kui peale dušši oleks hinna sees ka türgi naiste ja türgi sauna kasutus siis võiks isegi kaaluda seda pakkumist
                                oled sa türklane või kes?

Kommentaar

Working...
                                X