Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bulgaaria - Eesti (9. veebruar)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Paar päeva tagasi polnud seda seal ülevalgi kuigi teised sõprusmängud olid. Ehk keegi viskab ka sinna mõne streami üles.. lootust ju siiski on.

E: Tartus on mingit pubi kus mänge näeb?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
      Meesmuiste-Silm, mis sa teed, kus sa oled? ERR-il pole niipalju pappi / tahtmist, et sind Antalyasse saata?
      muidugi läheks kui saaks.

Ei, serioosselt - kui bulgaritel on ülekanne olemas, siis kas see tõesti olnuks nii kallis osta, et raha taha asi jääb? Meesmuiste, kui insaider, valgustad?
      teades umbes ERRi finantspositsiooni, siis ei ole imestada.

võin tuua võrdluseks sellise asja, et vähemalt buumi aastatel oli ERR Euroopa Liidu protsentuaalselt riigieelarve suhtes kõige alarahastatum rahvusringhääling. ja nüüd kas hakkame riikide eelarveid võrdlema. on siililegi selge, et rahvusringhääling on Eestis ülimalt alarahastatud, kuigi nõutakse oioioi kui palju. eks see natukene Langi "milleks meile rahvusringhääling?" poliitika on, et nõuame ühe enam ja anname aina vähem. suhteliselt rahvuslikult enesetappev poliitika. aga siin teemas vast ei ole mõtet sel teemal pikemalt peatuda

teinekord kui keegi mind tänaval või kuskil näeb, siis võin off the record pikemalt rääkida

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

teades umbes ERRi finantspositsiooni, siis ei ole imestada.
        Palju ülekandepildi tellimine siis maksma läheks, võid sa seda avaldada? No kasvõi suurusjärk

Korraldagu järgmine kord fännikorjandus
        Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Umbkaudselt sooviks isegi teada palju need mängupildid maksavad?

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
            Palju ülekandepildi tellimine siis maksma läheks, võid sa seda avaldada? No kasvõi suurusjärk
            seda numbrit ei oska sulle tõesti öelda. iga ülekanne on ise hinnaga ja ise diiliga. nii olen aru saanud. aga ilmselt (sest ma päris numbreid tõesti ei tea ja see ilmselt kvalifitseeruks ka ärisaladuse alla) julgeks ma pakkuda 5-kohalist numbrit. see asi sõltub nii paljudest detailidest. kahjuks ei saa teie huvi ses suhtes rahuldada.

EDIT: Vabalt võib number olla ka 6-kohaline, kui kõik kulud kokku lüüa. Odav lõbu see ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
              seda numbrit ei oska sulle tõesti öelda. iga ülekanne on ise hinnaga ja ise diiliga. nii olen aru saanud. aga ilmselt (sest ma päris numbreid tõesti ei tea ja see ilmselt kvalifitseeruks ka ärisaladuse alla) julgeks ma pakkuda 5-kohalist numbrit. see asi sõltub nii paljudest detailidest. kahjuks ei saa teie huvi ses suhtes rahuldada.

EDIT: Vabalt võib number olla ka 6-kohaline, kui kõik kulud kokku lüüa. Odav lõbu see ei ole.
              Et siis 100 000 eurot? Kuuekohalist arvu küll ei usuks, hakkame ikka euroga harjuma.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                Et siis 100 000 eurot? Kuuekohalist arvu küll ei usuks, hakkame ikka euroga harjuma.
                okok. minu pakutu siis vanas valuutas. aga toonitan, et see ikka väga umbropsu pandud, kuna õiguste hindadest pole aimugi.

Kommentaar

Aga palju ERR meie kodumängudel pildi tootmise eest lutsu saab? Ega see pole ka ju väike nummer, ma arvan miskipärast, eriti kui Itaalia või Serbia või Põhh-Iirimaa meil mängivad, eksole. Ja teiseks - mis sellest ülekande müügi pealt tuleva lutsuga tehakse? Spondeeritakse poolsurnud suusatajate ja hobiuisutajate teleülekandeid?

EDIT: siiralt vabandan, kui küsimused lauslollakad on, aga nomakaeipeakõiketeadma.

Kommentaar

Ärme hakkame siin solvama teisi alasid, aitab juba Rootsi kunnist. Neid teisi alasid ju ikka vaadatakse ka, päris tühja ikka raha ei lennutata.

Kommentaar

Aga palju ERR meie kodumängudel pildi tootmise eest lutsu saab? Ega see pole ka ju väike nummer, ma arvan miskipärast, eriti kui Itaalia või Serbia või Põhh-Iirimaa meil mängivad, eksole. Ja teiseks - mis sellest ülekande müügi pealt tuleva lutsuga tehakse? Spondeeritakse poolsurnud suusatajate ja hobiuisutajate teleülekandeid?

EDIT: siiralt vabandan, kui küsimused lauslollakad on, aga nomakaeipeakõiketeadma.
                      Ega ERR ei teeni midagi, hea kui peale ei pea maksma. Pildiõigused ju EJL-il. ERR ostab (kas rahaga või muude teenustega - näiteks pildi tootmine) sisuliselt ikka edastusõigust. Eks see ole saladus, kuidas täpselt lepingus kirjas on.

Ilmselt väljastsaadav suusa ja uisu pilt on piisavalt odav võrreldes toodetava reitinguga, et tasub ära. Kui suurvõistlus on Eestis, siis oleks piinlik kui ERR pilti ei toodaks. Ei tea miks see nii on, aga suusatamine toob isegi siis korraliku reitingu kui eestlased võistlemas ei ole. Väiksem küll, aga siiski täiesti ok.

Kuna jalgpall on maailma suurim ja populaarseim ala, siis on ta ka kõige kallim. Tema potensiaalne reiting on niivõrd palju suurem. Samas BUL-EST mängu reiting oleks vaid u. 70000. Kui selline sõprusmäng on vaba, siis miks näiteks konkureerivad kanalid seda omale ei taha napsata?

Kommentaar

Okei, ma olen Schwedele ette heitnud varasemalt tema dogmatismi ja vaenulikkust teiste alade suhtes, sestap möönan, et paisutasin ehk pisut üle oma väljaütlemistes. Sorry ja nii. Aga ikkagi on fakt see, et jalka ON vaeslapse osas ERR-s ja ärge tulge mulle rääkima EM-st ja MM-st, mida näidatakse regulaarselt ja kus "eestlased üldse ei osalegi" - selle loogika järgi peaks OM ja tali-OM ka näitamata jääma

Retooriline küsimus: kas me jõuame kunagi niikaugele, et näeme oma RAHVUSkoondise mänge telekast vähemalt kaheksal juhul 10st?

Kommentaar

Aga ikkagi on fakt see, et jalka ON vaeslapse osas ERR-s ja ärge tulge mulle rääkima EM-st ja MM-st, mida näidatakse regulaarselt ja kus "eestlased üldse ei osalegi" - selle loogika järgi peaks OM ja tali-OM ka näitamata jääma

Retooriline küsimus: kas me jõuame kunagi niikaugele, et näeme oma RAHVUSkoondise mänge telekast vähemalt kaheksal juhul 10st?
                          Teiste alade esindajad räägivad risti vastupidist juttu. Lisaks leidub küllalt palju kahjuks ka neid, kes leiavad, et sporti on ERRis ja ETV-s üldse liiga palju. Rohkem peaks kõike muud olema.

Faktiks lihtsalt väike võrdlus kossuga - eelmine aasta oli kossukoondisel 3 valikmängu, neist näidati üht, mis toimus kodus. See aasta näidatakse ilmselt 3st 2te, kuna need kodumängud. Lisaks neil oli veel ju enne neid ports erinevaid treeningkohtumisi.

Jah. Kunagi kindlasti näeb. Vbla isegi 100%. Aga selle eelduseks on see, et koondise mäng kindla peale toob väga hea reitingu. Loodetavasti hakkab see lähiajal nii juhtuma. Suund on tglt positiivne.

markofkin, ma su väljaütlemistes praegu küll midagi hullu ei näinud

Kommentaar

..sry kui eksin..aga suusatamise etappe ja võistlusi näidatakse vast ka seetõttu et neil suured sponsorid (EMT, SwedBank jne jne) taga kes vast muuhulgas teleülekandeid ja nende näitamise võimalust eesti vaatajatele ka toetavad?
                            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                              ..sry kui eksin..aga suusatamise etappe ja võistlusi näidatakse vast ka seetõttu et neil suured sponsorid (EMT, SwedBank jne jne) taga kes vast muuhulgas teleülekandeid ja nende näitamise võimalust eesti vaatajatele ka toetavad?
                              seda võin küll öelda, et otse ERRile küll mingit raha sponside poolt ei maksta.

samas suured sponsid on alajuures, mis toob ka reitingut. samamoodi ju EJLi ja koondise juures.

Kommentaar

Meesmuiste:
                                "Samas BUL-EST mängu reiting oleks vaid u. 70000. Kui selline sõprusmäng on vaba, siis miks näiteks konkureerivad kanalid seda omale ei taha napsata?"

Kas mitte EJL ja ERR vahel pole mitte lepingut, mis annab kõigi Eesti koondise mängude ülekandeõiguse ERR-le. Kuidas saavad kommertskanalid sõprusmängu sellisel juhul endale napsata?
                                Kui võõrsilsõprusmänge üle ei kanta, kuidas on võimalik väita, et reiting on ainult u. 70 000? Aga äkki on 120 000?
                                See on nagu seapõrnast ennustamine.

Kommentaar

Working...
                                X