Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti – Serbia (29. märts)
Collapse
X
-
Ma vist peaks selle küsimuse vist esitama lollide küsimuse sekti. aga kas kunagi EJL on tellinud uuringu kasvõi Emori käest, palju reaalselt vutti vaatab valikmängu ajal? puht sportlikus huvis oleks seda päris hea teada.i don t like u u don t like meKommentaar
-
jah, kui Eesti võidaks kõik mängud,
oleks me täiseduga alagrupi võitjad
(ja koos hispaanlastega finaalturniiri favoriidid)
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
mulle väga meeldib kommentaatori reaktsioon eesti väravale. kena rusikahoop vastu lauda ja vaikus eetris
Kommentaar
-
tehke palun kindlasti juba Pareikole ka see ära. Väga tore oleks kasutada teksiliselt nii eesti-, kui ka vene keelt. See mõjuks veenvamalt ning oleks suurem austuse väljendamine ka mängijale endale.Kommentaar
-
Jajah. Veenvuse huvides ja austuse märgiks tuleks äkki üle fännika tõmmata suur plagu Estontsõ i russkie - bratja navek!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
-
Legendaarne!!!!http://www.youtube.com/watch?v=g66b_t-2Ruw
mulle väga meeldib kommentaatori reaktsioon eesti väravale. kena rusikahoop vastu lauda ja vaikus eetris
Veidi hakkas kommentaatrist kahju. Selline tillitamine mitu korda mängu jooksul. Küll need suluseisust löödud väravad, viimane olukord ja siis meie värav ka otsa
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar